Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΩΛΙΣΤΩΝ!...ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΟΣ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΜΠΟΞΕΡ


Πηγή: INTIME
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Μου το είπαν για μία ακόμα φορά, ποιοι; Ούτε οι πολιτικοί οι οποίοι ό, τι κάνουν εκφράζει λαό, ούτε τα κόμματα που απευθύνονται σε λαό, ούτε οι συνδικαλιστές, η κατάρα του λεγόμενου πολιτικού συστήματος. Επίσης, κανένας καλλιτέχνης παραμύθης, και κανένας ναρκωμένος διανοούμενος, στοχαστής κουβαλάει την αλήθεια για να στείλει το μήνυμα ότι Η Ελλάδα Ποτέ Δεν Πεθαίνει.
Νεκρή φύση κατάντησε η Ελλάδα. Κρανίου τόπος. Γενικό πατσαβούριασμα. Η χώρα έκατσε. Είναι το αποτέλεσμα της Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών, της Ελλάδος Ελλήνων Αντιστασιακών, Αριστερών, Προοδευτικών, Εθνικιστών και του κώλου τα εννιάμερα. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει το λένε, το είπαν για μία φορά ακόμα οι μπασκετμπωλίστες της εθνικής ομάδας.

Παιδαράδες. Καθαρό πράμα. Και παικταράδες. Κρυα ψυχή. Δοσμένοι σ' αυτό που κάνουν, με έρωτα και πειθαρχία. Συγκροτημένοι. Είναι ομάδα. Όχι καφενείο. Όχι μπουρδέλο, όπως το φοιτηταριό, το κομματαριό, το κάθε αληταριό που παίζει μία άλλη μπάλλα και στέλνει την Ελλάδα εκεί όπου εκμηδενιστήκαμε διεθνώς.
Αυτά προς το παρόν, με αφορμή την εμφάνιση κι όχι απαραίτητα την ευκολη νίκη 87-64 επί της Σενεγάλης στην πρεμιέρα του μουντομπάσκετ. Οι Έλληνες μπασκετμπωλίστες δεν λειτουργούν μία ανάσα εθνική. Όχι, αυτό. Μας “είπαν” το άλλο, ότι παιδαράδες και παικταράδες υπάρχουν και Έλληνες επιστήμονες, λογοτέχνες, τεχνοκράτες, επιχειρηματίες.
Η Ελλάδα δεν πεθαίνει διότι δεν πέθαναν, δεν θα πεθάνουν όλοι όσοι δεν είναι απατεώνες συνειδητοί και εύκολοι να παραδοθούν στο λαϊκισμό.

ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΟΣ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΜΠΟΞΕΡ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα