Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Οι 4 αποτελεσματικότεροι τρόποι να «προστατεύσετε» τη στύση σας

Οι 4 αποτελεσματικότεροι τρόποι να «προστατεύσετε» τη στύση σας
Οι περισσότεροι άνδρες γνωρίζουν ότι ο τρόπος ζωής τους έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία τους, όμως αρχίζουν να δίνουν περισσότερη σημασία όταν δέχεται πλήγμα και η σεξουαλική τους ζωή λόγω αυτού.
Η χαμηλή τεστοστερόνη, η μειωμένη ερωτική διάθεση και η δυσκολία επίτευξης της στύσης οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε καθημερινά λάθη που κάνουν οι άνδρες και σε ανθυγιεινές συνήθειες που υιοθετούν.
Δείτε ποια είναι τα τέσσερα αποτελεσματικότερα μέτρα προστασίας που μπορεί να πάρει ο άνδρας για να διασφαλίσει την επιτυχία και την απόλαυση στην ερωτική του ζωή.

1. Αντιμετώπιση του εργασιακού στρες
Το εργασιακό στρες είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στη στυτική δυσλειτουργία και μάλιστα επηρεάζει όλο και περισσότερο τους νέους άνδρες κάτω των 40 ετών. Εάν οι υποχρεώσεις της δουλειάς ακολουθούν τον άνδρα στο σπίτι, αναπόφευκτα θα μπουν και στην... κρεβατοκάμαρα. Παράλληλα, η υπερβολική αφοσίωση στη δουλειά δεν αφήνει χρόνο για γυμναστική και αρκετό ύπνο, δύο ακόμη παράγοντες που καταστρέφουν την ερωτική ζωή του άνδρα.
2. Καλό πλύσιμο των δοντιών
Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ερευνητές από την Τουρκία διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που εκδηλώνουν φλεγμονές στη στοματική κοιλότητα και περιοδοντικές παθήσεις αντιμετωπίζουν τριπλάσιο κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας. Πώς σχετίζεται η στοματική υγιεινή με τις σεξουαλικές επιδόσεις του άνδρα; Η φθορά των δοντιών πυροδοτεί την αντίδραση του ανοσοποιητικού, προκειμένου να εξουδετερωθούν οι παθογόνοι μικροοργανισμοί του στόματος. Τα βακτήρια μεταφέρονται στη συνέχεια σε όλο το σώμα μέσω του αίματος, προκαλώντας βλάβες στα αιμοφόρα αγγεία. Έτσι, είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί και να διατηρηθεί η στύση.
3. Λιγότερο αλκοόλ
Το αλκοόλ όχι μόνο δεν είναι αφροδισιακό αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να καταστρέψει τις επιδόσεις του άνδρα. Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine δείχνει ότι η χρόνια κατάχρηση αλκοόλ συνδέεται άμεσα με τη στυτική δυσλειτουργία. Το αλκοόλ έχει κατασταλτική δράση για τον οργανισμό κι έτσι στερεί από τον άνδρα την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται για να αποδώσει.
4. Ο φορητός υπολογιστής στο γραφείο, όχι στα πόδια
Ένας φορητός υπολογιστής παράγει σημαντική ποσότητα θερμότητας. Η υπερβολική θερμότητα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων του άνδρα μπορεί να επηρεάσει μακροπρόθεσμα τα επίπεδα της τεστοστερόνης.


onmed


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα