Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Βιβλικές σκηνές: Δισεκατομμύρια ακρίδες πέφτουν στην πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης (εικόνες)

Η Μαδαγασκάρη πλήττεται από αμέτρητο αριθμό ακρίδων. Φέτος, η εισβολή αυτών που κατατρώνε τα φύλλα, δεν έφερε μόνο τους φόβους της έλλειψης τροφίμων - οι κάτοικοι της πρωτεύουσα της χώρας κινδυνεύουν, καθώς ορισμένοι πιάνουν τα τοξικά έντομα για να τα φάνε... 
Picture
Ο ουρανός πάνω από την Ανταναναρίβο, πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, έχει από την εισβολή των ακρίδων δημιουργώντας βιβλικές σκηνές. 
Η χώρα πάσχει από μια μάστιγα των ακριδών για τρίτη συνεχή χρονιά, καθώς τα δισεκατομμύρια των εντόμων είναι στην ετήσια μεταναστευτική διαδρομή τους.

Το 2012, η κυβέρνηση κήρυξε τη χώρα σε έκτακτη ανάγκη και επέτρεψε τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO) να ξεκινήσει μια εκστρατεία φυτοφαρμάκων. Πάνω από ένα εκατομμύριο στρέμματα καλλιεργήσιμα εδάφη έχουν υποστεί επεξεργασία με φυτοφάρμακα, αλλά οι ακρίδες πολλαπλασιάζονται ακόμα. 
 
 
13 εκατομμύρια απειλούνται με πείνα από τις ορδές των ακρίδων που η μαζική εισβολή τους οφείλεται στον... καύσωνα!!!

Δυστυχώς, πολλοί καταφεύγουν σε αυτές αναζητώντας τροφή, αλλά λόγω της χρήσης των φυτοφαρμάκων, οι ακρίδες είναι τοξικές και άκρως επικίνδυνες για την υγεία. 
Λοιπόν, σας έχω νέα. Η Μαδαγασκάρη είναι από τις πιο όμορφες μεριές της Αφρικής και εντελώς στο "μάτι" των χημικών αεροψεκασμών και του χααρπ. Το νερό της Αφρικής, το τόσο πολύτιμο, μονίμως ληστεύεται και ταξιδεύει προς άλλες Ηπείρους που στο τέλος πλημμυρίζουν, ενώ ο πολύπαθος λαός πρέπει τώρα να γεμίσει την τροφή του με φυτοφάρμακα και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα και, πολύ σύντομα, μάλλον και με καλλιέργειες μεταλλαγμένων.

Επίσης πριν δυο χρόνια, μια "μυστηριώδης" αρρώστια θέρισε δεκάδες γυναίκες και παιδιά χωρίς να ξέρουν το πως και το γιατί.

Τα συμπτώματα ήταν έντονη κεφαλαλγία, αργότερα και πόνος στο στομάχι και μετά θάνατος. Κανείς δεν ήταν σε θέση να χαρακτηρίσει την νόσο καθώς είχε αποκλειστεί η μηνιγγίτιδα ή η ελονοσία.
Ερώτηση κρίσης: Κάποιος μιμείται τις προφητείες, ή οι προφητείες προέβλεψαν τις σατανικές ενέργειες κάποιων; Όπως και να έχει... συμβαίνει. Και είναι στα πλαίσια μείωσης και ελέγχου των πληθυσμών. Πάντως Θεού έργο δεν είναι στα σίγουρα!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα