Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


“Πώς μπορώ να γνωρίζω ότι είναι καλός εραστής, πριν πάω μαζύ του;” Το κορίτσι, ένα άγνωστο κορίτσι, 27 χρονών, είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια. Δεν είναι κάποια διάσημη, κάποια αναγνωρισμένη προσωπικότητα κι όμως μ'αυτή τη γεμάτη σοφία ατάκα της κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Έτσι απλά.
Τον γνωρίζεις, κύριε, αυτόν που τον ψηφίζεις για πρωθυπουργό; Δεν τον έχεις δοκιμάσει σαν εραστή, σαν πατέρα, σαν επαγγλματία, σαν πολιτικό, σαν οτιδήποτε. Με ποια, λοιπόν, λογική του επιτρέπεις να καθορίζει την ζωή σου, εσένα και της οικογένειάς σου;

Μου ζήτησε να βγούμε, λέει η 27χρονη, άσχετο αν είναι κομμώτρια ή, δασκάλα, και επειδή μου φαινόταν σόι ο τύπος ανταποκρίθηκα. Την ίδια νύχτα, στο πρώτο ραντεβού καταλήξαμε στο κρεββάτι. Μάπα το καρπούζι. Δεν κατάλαβα τίποτα. Αυτός έκανε τη δουλειά, όμως αποδείχθηκε άθλιος εραστής.
Καλή είναι η δημοκρατία. Να ψηφίζουν οι άνθρωποι αυτόν που θέλουν. Να τους κυβερνάει ο εκλεκτός τους, κι όχι ο κληρονομικός εξουσιαστής, τσάρος, αυτοκράτωρ, δικτάτωρ. Πέρασαν χιλιάδες αιώνες από τότε που ο άνθρωπος ζούσε στις σπηλιές για να φθάσει στη δημοκρατία. Πόσες χιλιάδες αιώνες θα περάσουν για να καταφέρει να ανακαλύψει και το συμπλήρωμα της δημοκρατίας; Εκείνην, δηλαδή, τη διαδικασία όπου να είσαι σε θέση να γνωρίζεις από τα πριν αν αξίζει αυτός που θα σε πηδήξει.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα