Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Η απογοήτευση, οι στόχοι και το κυνήγι της ευτυχίας


Το να βάζουμε στόχους είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εξάλλου, χωρίς στόχους δεν ξέρουμε πού βαδίζουμε.
Είναι πολύ καλό να γνωρίζουμε τι θέλουμε και να το κυνηγάμε μέχρι να το πετύχουμε, ωστόσο, ως γνωστόν, ο δρόμος μέχρι την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων μας.. είναι μακρύς και πολλές φορές θα νιώσουμε ότι θέλουμε να τα παρατήσουμε ή ότι τελικά δεν είμαστε αρκετά καλοί εν τέλη, για να γίνουμε αυτό που θέλουμε, με αποτέλεσμα να μπαίνουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό μας για το αν πραγματικά θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια ή όχι.



Εάν το θέλουμε πραγματικά, θα συνεχίσουμε και θα βρούμε την δύναμη! Εάν όμως τα παρατήσουμε επειδή πιστεύουμε πως δεν το θέλουμε τόσο, δεν θα είναι μόνο γιαυτό.. Αλλά και γιατί η απογοήτευση μας έχει κατακλύσει και αυτό ισχύει για τους ανθρώπους οι οποίοι επηρεάζονται πολύ εύκολα.

Η ικανοποίηση που νιώθει κάποιος όταν τα καταφέρνει στο τέλος, δεν συγκρίνεται με τίποτα .. είναι η ευχαρίστηση που νιώθει κανείς όταν ο κόπος του ανταμείβεται. Ξέρει μέσα του, ότι όλα αυτά που πέρασε για να καταφέρει τον στόχο του, όλες οι προσπάθειες και όλα αυτά που στερήθηκε (εξόδους, βόλτες κτλ.) άξιζαν τον κόπο.

Και η αντίδρασή του όταν το πετυχαίνει είναι ένα τεράστιο χαμόγελο που το οφείλει στον εαυτό του και έπειτα στους ανθρώπους που του παρείχαν στήριξη. Δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ. Θα έρθουν και δύσκολες μέρες /στιγμές.

Όμως, αν έχουμε την θέληση, την όρεξη και την αφοσίωση τότε να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι άλλο παρά η επίτευξη των ονείρων μας!


dimiwise
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα