Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Εθνική προβάτων


11 σκελετοί ξεθάβονται αυτήν την ώρα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" από την αρχαιολογική ομάδα της Κατερίνας Περιστέρη, λίγα λεπτά μετά την ηρωική ήττα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από τα νησιά Φερόε, ενώ ολόκληρη η υφήλιος βρίσκεται σε αναμονή δηλώσεων της Υπεύθυνης Σωβρακοφανέλας Άννας Παναγιωταρέα.

Οι σκελετοί των Ελλήνων παικτών και του προπονητή θα οδηγηθούν σε επιστημονικά εργαστήρια, αφού υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι είναι όλοι αλλοδαποί και μας κορόιδευαν τόσα χρόνια ότι έχουν αθάνατο ελληνικό DNA.

Μετά τη σημερινή ήττα, η Εθνική βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με ένα βαθμό αλλά παραμένει πρώτη στην καρδιά μας, αφού απέδειξε ότι είναι ικανή να χάσει ακόμα κι από ψαράδες που παίζουν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τους διεθνείς μας που είναι επαγγελματίες ερασιτέχνες.



Ο προπονητής της Εθνικής Κλαούντιο Ρανιέρι ζήτησε συγγνώμη που χάλασε την εξαιρετική εικόνα της Ελλάδας του Αντώνη Σαμαρά στο εξωτερικό κι υποσχέθηκε να ξεπλύνει τη ντροπή στο επόμενο ματς με αντίπαλο το Νησί του Πάσχα που θα γίνει σε πλωτό γήπεδο στη μέση του Ειρηνικού για να μη μας πάρει κανά μάτι.

Οι Έλληνες φίλαθλοι αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της Εθνικής αλλά στην πραγματικότητα αποδοκίμασαν τον εαυτό τους, αφού πρέπει να είσαι εντελώς τελειωμένος για να ζεις στη σημερινή Ελλάδα όπου έχεις χάσει τα πάντα και να έχεις καημό αν θα κερδίσουν ή όχι 11 μαντράχαλοι με καταθέσεις εκατομμυρίων στην τράπεζα.

Πάντως, υπάρχει και η θετική πλευρά στην ήττα της Εθνικής. Μάθαμε πού είναι τα νησιά Φερόε. Τί, όχι;

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Νησιά Φερόε σημαίνει Νησιά των Προβάτων αλλά όλοι ξέρουμε ποιοι ήταν τα πρόβατα σήμερα. Mέσα και έξω από το γήπεδο.)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα