Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ανακαλύψτε αν παρακολουθούν τον υπολογιστή σας

Με μία δωρεάν εφαρμογή της Nirsoft μπορείτε να εξακριβώσετε εάν ο υπολογιστής σας παρακολουθείτε.
Η εφαρμογή  CurrPorts είναι ένα λογισμικό παρακολούθησης δικτύου που εμφανίζει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που άνοιξαν το πρωτόκολλο TCP/IP και τις θύρες UDP στον υπολογιστή σας. Τα ενδιαφέροντα όμως χαρακτηριστικά περιγράφονται παρακάτω.
Capture

Για κάθε θύρα που περιλαμβάνει η λίστα, η εφαρμογή δίνει πληροφορίες για τη διαδικασία που άνοιξε την θύρα, εμφανίζει το όνομα της, δίνει την πλήρη διαδρομή για το που βρίσκεται, εμφανίζει πληροφορίες για την έκδοση της (το όνομα του προϊόντος, την περιγραφή του αρχείου, και ούτω καθεξής), τον χρόνο που δημιουργήθηκε, και ποιος χρήστης τη δημιούργησε. Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε από που ήρθε η επίθεση.
Επιπλέον, η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να κλείσετε όλες τις ανεπιθύμητες συνδέσεις TCP, και να σταματήσετε τη διαδικασία ή τις διαδικασίες που άνοιξαν τις θύρες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις πληροφορίες για τις θύρες TCP/UDP σε ένα αρχείο HTML, XML, ή ένα απλό έγγραφο κειμένου.
Η εφαρμογή θα χρωματίσει αυτόματα με ροζ χρώμα όλες τις ύποπτες θύρες TCP/UDP που χρησιμοποιούνται από άγνωστες εφαρμογές, καθώς αναγνωρίζει ποιες από αυτές δεν έχουν πληροφορίες έκδοσης και εικονίδιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα