Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Σεισμολόγοι ήρθαν στα χέρια κατά τη διάρκεια live συζήτησης στην TV για τον σεισμό!

 Η στιγμή που οι δύο σεισμολόγοι έρχονται στα χέρια, διακόπτοντας την προβολή υπέροχα συγκλονιστικών video από τη στιγμή του σεισμού.


Σε γροθιές και κλωτσιές μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών, κατέληξε η έντονη λογομαχία ανάμεσα στον καθηγητή σεισμολογίας Βασίλη Παπαζάχο και τον διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκη Τσελέντη


Οι διαφορετικές εκτιμήσεις σχετικά με το αν επρόκειτο για τον κύριο σεισμό ή αν θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες κάποιος ακόμα μεγαλύτερος καθώς και η διαφωνία τους σχετικά με την ενεργοποίηση ή όχι του ρήγματος της Αταλάντης, ήταν η αφορμή που οδήγησε στη χειροδικία μπροστά στις κάμερες, δύο επιφανείς επιστήμονες.

Οι δύο ειδικοί, είχαν κληθεί σε πρωινή εκπομπή, προκειμένου να μιλήσουν για τον σεισμό που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στον Βόρειο Ευβοϊκό, όταν εκτίμηση στην εκτίμηση και πρόβλεψη στην πρόβλεψη, κατέληξαν να διαλύσουν το studio.


Αν και οι δύο αρχικά συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να δημιουργηθεί πανικός και ότι ο κόσμος πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος, στη συνέχεια ήρθαν στην επιφάνεια οι σημαντικές διαφορές που τους χώριζαν.

Ο κ. Παπαζάχος, κατηγόρησε τον συνάδελφό του ότι «βλέπει το ποτήρι μισοάδειο» και ότι «έτσι ήταν πάντα γιατί του αρέσει να δημιουργεί εντυπώσεις». Ο κ. Τσελέντης απάντησε ότι «δεν θέλει να κοροϊδεύει τον κόσμο και ότι ο συνάδελφός του δεν έχει την παραμικρή ιδέα όπως και ο ίδιος, αλλά κάτι πρέπει να προβλέψει, αφού τον έχουν ζαλίσει από το πρωί».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας ότι είναι και οι δύο πολύ κουρασμένοι, γιατί ξενύχτισαν προκειμένου να είναι σε επιφυλακή (πράγμα που, όπως πρόσθεσε,  δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ακριβώς), αλλά ήταν πλεόν αργά, αφού οι καλεσμένοι του ήταν ήδη εκτός εαυτού, αποκαλώντας ο ένας τον άλλο «καφετζού» και «μέντιουμ της δεκάρας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε όλη τη διάρκεια της «συζήτησης», μια παράλληλη κόντρα με πολύ βαριές εκφράσεις, είχε ξεσπάσει στο twitter και στο facebook, ανάμεσα στους οπαδούς των δύο σεισμολόγων.

Τέλος, ο Μητροπολίτης Άνθιμος, σε ανακοίνωσή του, τόνισε ότι ο σεισμός επιβεβαιώνει ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο, αφού όπως είχε προβλέψει «σε περίπτωση αποκάλυψης της αλήθειας, θα γίνει παγκόσμιος σεισμός».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 protagon

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα