Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Διεθνή καριέρα κομπάρσου-γλάστρας σε ταινίες ξεκινάει ο Κάρολος Παπούλιας, αμέσως μετά τη λήξη της προεδρικής του θητείας!

παπουλιας
Αποφασισμένος να συνεχίσει να εργάζεται με υπερβολικά καταπιεστικούς και εξουθενωτικούς όρους, ακόμη και μετά την λήξη του έργου που επιτελεί ως πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, αδιαφορώντας μάλιστα για το προχωρημένο της ηλικίας του, είναι όπως όλα δείχνουν ο Κάρολος Παπούλιας.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ το οποίο ως γνωστόν ανέλαβε το τιμητικό αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατία στις 12 Μαρτίου του 2005, αν και έχει συμπληρώσει ήδη αισίως τα 85 χρόνια ζωής, μολαταύτα τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σβήσει την εσωτερική του φλόγα για ακατάπαυστη πνευματική και σωματική εργασιακή κόπωση.

Σε έναν Χώρο γεμάτο Όνειρα... δεν υπάρχει κεφάλι χωρίς φόβο.


Δεν μου αρέσει να χαλάω το όνειρο κανενός αλλά πολλές φορές θα πρέπει να είμαστε περισσότερο σκεπτόμενοι όσον αφορά στο πως λειτουργούμε πάνω στον τρόπο με τον οποίο αποφασίσουμε να συνειδητοποιήσουμε το κάθετη, φτιάχνοντας τον δικό μας χαρακτήρα και δικό μας κόσμο πεποιθήσεων.

Παίζει και να μην ισχύει αυτό παραπάνω στην εικόνα, διότι τα όνειρα είναι τόσο πολυδιάστατα που μπορούν να πάρουν διάφορες αποχρώσεις, να ειδολοποιήσουν υποσυνείδητα πεδία και να διαμορφώσουν και αναπλάσουν πράγματα τα οποία έχουν σχέση με την πραγματικότητα και την ζωή μας, φέρνοντας το κάτι νέο ή ξένο στην επιφάνεια, όχι μόνο στο ατομικό επίπεδο, αλλά και στο συλλογικό πολυπλέγμα του συνειδησιακού Νου και όλα αυτά φυσικά, με την δική μας συγκατάθεση.

Φοβηθείτε αν θέλετε να σας ξυπνηθεί το ένστικτο του ωραίου, αυτό που δίπλα μας ολοένα μ’ απίθανες χειρονομίες δρα

Δυο χέρια ωραία γυναίκας (ή και ανδρός) που να ’χουν εξοικειωθεί με τ’ αγριοπερίστερα
Ένα σύρμα που οι αναμνήσεις του όλες να ’ναι  από ρεύμα ηλεκτρικό κι ανύποπτα πουλιά
Μία κραυγή που να μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει αιώνια επικαιρότητα
Το παράλογο φαινόμενο της ανοιχτής θαλάσσης
Θα ’χετε βέβαια  καταλάβει τι εννοώ: είμαστε το αρνητικό το ονείρου, γι’ αυτό φαινόμαστε μαύροι κι άσπροι και ζούμε τη φθορά πάνω σε μιαν ελάχιστη πραγματικότητα 



Προφυλακτικό και απώλεια στύσης: Έχουν δίκιο οι άνδρες ή όχι;

Προφυλακτικό και απώλεια στύσης: Έχουν δίκιο οι άνδρες ή όχι;
H προστασία που παρέχει το προφυλακτικό φαίνεται πως δεν αρκεί για να κινητοποιήσει τους άνδρες να το χρησιμοποιούν συστηματικά.
Τα παράπονα των ανδρών ότι χάνουν τη στύση τους αν χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό είναι πολύ συχνά και πολλοί επιλέγουν την ερωτική επαφή χωρίς προστασία, παρά το γεγονός ότι το προφυλακτικό αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αντισύλληψης, αλλά συγχρόνως το μοναδικό και απαραίτητο μέτρο προστασίας από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως το AIDS.
Σε κάποιους άνδρες η χρήση του προφυλακτικού δημιουργεί άμεσα προβλήματα που ίσως εκτιμώνται ως πιο σημαντικά συγκριτικά με τις προστατευτικές του ιδιότητες. Μια πρόσφατη μελέτη σε άνδρες που είχαν επισκεφτεί ειδικό ιατρείο για τη θεραπεία σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων αποκάλυψε το πιο συχνό πρόβλημα που δημιουργεί η χρήση του.

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε το κινητό σας πάνω στο τραπέζι!

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε το κινητό σας πάνω στο τραπέζι!
Σίγουρα η εικόνα σας είναι γνώριμη... Κάθεστε στην καφετέρια, αφήνετε το κινητό σας πάνω στο τραπέζι και παραγγέλνετε καφέ.
Όλα φαίνονται σωστά και φυσιολογικά, ωστόσο ερευνητές από το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Βιρτζίνια, εντοπίζουν ένα τεράστιο λάθος.
Όπως δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Environment and Behavior», η λάθος κίνηση είναι το... κινητό πάνω στο τραπέζι.

Πόσο χρόνο νομίζεις ότι έχεις;

Το 1915 ο Einstein εισήγαγε τη Θεωρία της Σχετικότητας, προσπαθώντας να εξηγήσει στην ανθρωπότητα με πολύπλοκες πράξεις και εξισώσεις πως ο χρόνος είναι εντελώς υποκειμενική έννοια. Οι ανθρώπινες σχέσεις όμως φαντάζουν πιο πολύπλοκες από κάθε φυσική θεωρία. Ολόκληρες βιβλιοθήκες, δε φτάνουν για να τις αποκρυπτογραφήσουν. Καμία μαθηματική πράξη δεν είναι αρκετή ώστε να εξηγήσει γιατί εγκλωβίζεσαι σε σχέσεις που δεν σε καλύπτουν.

Για ποιο λόγο επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά τα ίδια λάθη με τεράστια επιτυχία, θεωρώντας πως έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου για να τα διορθώσεις; Χρησιμοποιείς σαν άλλοθι τα νιάτα για να πληγωθείς και να πονέσεις. Χαρίζεις απλόχερα πολύτιμες στιγμές σου σε ανθρώπους, ενώ οι δικές τους δε σε συμπεριλαμβάνουν. Είσαι καθηλωμένος πίσω από ένα γραφείο, ενώ από μικρός ονειρευόσουν να γυρίσεις τον κόσμο. Διατηρείς κατά συνθήκη φιλίες και σχέσεις για να μη θυσιαστείς στο βωμό της μοναξιάς. Αφήνεις για αύριο όσα μπορείς να κάνεις σήμερα. 

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΤΗ «ΘΥΣΙΑ»


“Οι θυσίες του ελληνικού λαού”. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη από το 1821. Το λένε, όμως, φόρα παρτίδα. Το λένε, το ξαναλένε, δεν έχουν σταματήσει να το λένε. “Οι θυσίες του ελληνικού λαού”. Για τέτοια κοροϊδία μιλάμε. Βάζουν το χέρι στην τσέπη να στα πάρουν όλα, ό, τι απέμεινε επάνω σου και πώς ξηγιούνται; Μπράβο σου, χίλια μπράβο σου γι' αυτά που μας δίνεις!
Εσύ, όμως, δεν δίνεις τίποτα. Δεν θέλεις να δώσεις τίποτα. Αυτοί στα παίρνουν! Και πέφτει το δούλεμα. “Οι θυσίες του ελληνικού λαού”. Ξανά μανά δούλεμα. Ότι με τη θέλησή του ο κοσμάκης, και σε βάρος της τσέπης του συμβάλλει εδώ και τέσσερα χρόνια για να βγει η χώρα από το λούκι.

ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ Ο ΤΣΑΡΟΣ!...ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ


Η Ιστορία είχε σταματήσει λίγους μήνες πριν, Οκτώβριο του 1917, με την κόκκινη επανάσταση στη Ρωσία και απλά σφράγισε το τέλος της εποχής των τσάρων με τη δολοφονία των Ρομανώφ, της βασιλικής οικογένειας τη νύχτα στις 16 Ιουλίου, σα σήμερα, προς 17 Ιουλίου, το 1918.
Με την αλλαγή σελίδας στη Ρωσία άρχισε να ξαναγράφεται η Ιστορία. Ο κομουνισμός αντικατέστησε τον τσαρισμό. Στη μεγάλη χώρα συνέχισε να κυριαρχεί ο απολυταρχισμός, μ' άλλο πρόσωπο, στο όνομα άλλων ιδανικών.
Όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερο φωτίζεται ο ρόλος του Γκριγκόρι Εφήμοβιτς Ρασπούτιν που είχε ήδη δολοφονηθεί δύο χρόνια πριν στα 46 του. Ο ψευτοκαλόγερος ήταν ο πραγματικός τσάρος της Ρωσίας.
Δεν είναι υπερβολή να το πεις αυτό όταν όλοι οι ιστορικοί πλέον συμφωνούν ότι ο τσάρος Νικόλαος Β' Ρομανώφ και πολύ περισσότερο η γερμανικής καταγωγής τσαρίνα Αλεξάνδρα Φιοντόροβνα ήταν... τσιράκια του Ρασπούτιν. Ό, τι ήθελε έκανε στο παλάτι ο φοβερός και τρομερός μάγος με το ράσο. Και το τερατώδες πέος του πανέτοιμο να ευλογήσει όποια ποθούσε.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΩΝ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ


Δίνουμε παρακάτω το στίγμα μιας μελλοντικής ημερομηνιακής περιόδου που εκτιμούμε ως έναρξης ραγδαίων εξελίξεων:

Δηλαδή, από την νεα Σελήνη του Δεκεμβρίου του 2014, στις 22-12-2014, που αρχίζει το ζωδιακό του Αιγόκερου με προπομπό τον πλανήτη Κρόνο έως της 13-3-2015, που έχουμε το τελευταίο ακριβείας τετράγωνο μεταξύ Ουρανού – Πλούτωνα.

Επιπλέον ας γνωρίζετε ότι στις 15/12/2014 έχουμε το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα να γίνεται με την συμμετοχή του Βόρειου Δεσμού κάνοντας έτσι και πάλι ένα Ταυ–τετράγωνο. 

Απόγονοι των πιθήκων




«Πόσο θαυμαστός είναι ο χρόνος, και πόσο θαυμαστοί, είμαστε εμείς. Ο χρόνος μεταμορφώθηκε, και εμείς αλλάξαμε. Προχώρησε και μας έθεσε σε κίνηση. Αποκάλυψε το πρόσωπό του και μας γέμισε ταραχή κι ευφροσύνη.
Χτες παραπονιόμασταν για το χρόνο και τον φοβόμασταν, μα σήμερα τον αγαπάμε και τον αγκαλιάζουμε. Πράγματι, αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τους σκοπούς και τα γνωρίσματά του, και να κατανοούμε τα μυστικά και τα αινίγματά του.
Χτες σερνόμασταν φοβισμένοι σαν φαντάσματα που παραπαίουν ανάμεσα στον τρόμο της νύχτας και τη φρίκη της ημέρας. Σήμερα προχωράμε με ζήλο προς τις κορυφές των βουνών, εκεί όπου κουρνιάζουν μανιασμένες οι θύελλες και γεννιούνται οι εκτυφλωτικές αστραπές και οι απειλητικοί κεραυνοί.
Χτες τρώγαμε ψωμί ζυμωμένο μ’ αίμα και πίναμε νερό ανακατεμένο με δάκρυα. Μα σήμερα γευματίζουμε μάννα που μας φιλεύουν απλώνοντας τα χέρια οι νεράιδες της αυγής, και γουλιά-γουλιά ρουφάμε κρασί αρωματισμένο με τις ανάσες της άνοιξης.

Η Δύναμη των Προσδιορισμών ως 'θετικών' ή 'αρνητικών'


"...Το μεγαλύτερο δώρο που ο Δημιουργός σας χάρισε, είναι ότι:
«η ζωή δεν έχει νόημα». 
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ;

Αυτό που σημαίνει είναι ότι τίποτε στη ζωή δεν έχει μέσα του
ενσωματωμένο κάποιο νόημα. Όλες οι συνθήκες, τα γεγονότα, οι καταστάσεις, δεν
φέρουν αυτομάτως μέσα τους τη σημασία του αρνητικού ή του θετικού. Δεν
σημαίνουν απολύτως τίποτα. Δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είναι ουδέτερες.Ο Δημιουργός έδωσε σ’ εσάς τη δύναμη να αποφασίσετε το νόημα που θα δώσετε στα πάντα. ΕΣΕΙΣ δημιουργηθήκατε για να δίνετε νόημα στις
καταστάσεις. Εδώ βρίσκεται το ΚΛΕΙΔΙ. Το νόημα που ΕΣΕΙΣ δίνετε καθορίζει το
αποτέλεσμα που θα λάβετε. Είναι ο 3ος Συμπαντικός Νόμος ‘Ό,τι δίνεις
αυτό και λαμβάνεις – ό,τι σπέρνεις, θερίζεις’. Όταν λοιπόν ΕΣΕΙΣ, αυτομάτως
ενεργούντες και ασυνειδήτως, δίνετε τον ορισμό «αρνητικό», «θετικό», μαντέψτε
το αποτέλεσμα που θα λάβετε πίσω…

Μην κλαις αν μ’αγαπάς



 Αν γνωρίζεις τη καλοσύνη του Θεού
Και σε τι μοιάζει ο 0υρανός,
Αν μπορούσες ν’ακούσεις
Τα τραγούδια των αγγέλων,
Και να δεις εμένα ανάμεσά τους,
Αν μπορούσες να φανταστείς για λίγο
Την ομορφιά,
Που με καμία άλλη δεν μπορεί να συγκριθεί,
Σκούπισε τα δάκρυά σου και μη κλαίς,
Αν μ’αγαπάς,
Ο θάνατος δεν είναι τίποτα,
Είναι απλά ένα πέρασμα στη άλλη πλευρά.
Είμαι ακόμα αυτό που είμαι και είσαι ακόμα αυτό που είσαι.

Ό,τι συνηθίζαμε να είμαστε ο ένας για τον άλλον συνεχίζουμε να είμαστε το ίδιο.
Κάλεσέ με, με το όνομα που συνήθιζες να με καλείς,
Και μίλησέ μου όπως έκανες παλιά.
Μην αλλάζεις το τόνο της φωνής σου.
Μην είσαι σκληρός ή θλιμμένος.
Συνέχισε να γελάς με ό,τι συνήθιζε να μας προκαλεί γέλιο.
Προσευχήσου για μένα.
Χαμογέλασε.                       

Τα γεγονότα δε δημιουργούν τον χαρακτήρα μας, απλώς τον αποκαλύπτουν



Ζήτησα
ένα σωρό πράγματα
για να μπορώ
να απολαύσω τη ζωή.
Μου δόθηκε η ζωή
για να μπορώ
να τ’ απολαύσω όλα.

Διάβασα μια πολύ όμορφη ιστορία και είπα πως αξίζει να την μοιραστώ μαζί σας :

Συνέβη σε ένα χωριό όπου ζούσε ένας γέρος σοφός που είχε γίνει γνωστός σε Δύση και Ανατολή για την ικανότητα του να απαντάει σωστά σε οποιαδήποτε ερώτηση, όσο δύσκολη κι αν ήταν.

Στο ίδιο χωριό ζούσαν δύο πιτσιρικάδες, αληθινά «τερατάκια», που ήθελαν πολύ να βρουν κάποια ερώτηση στην οποία ο γέρος σοφός να μην μπορεί να απαντήσει. Έψαξαν λοιπόν πολύ και τη βρήκαν.

Ο τρόπος που ξέρω ν`αγαπώ

H Αγάπη είναι το ισχυρότερο όπλο όλων...!!!   
P.S

Μπορώ να κάνω ένα σωρό πράγματα για να σου εκφράσω, να σου δείξω, να σου αποδείξω, να επιβεβαιώσω ή να υποστηρίξω ότι σ΄αγαπώ, όμως, μόνο ένα πράγμα μπορώ να κάνω με την αγάπη μου, κι αυτό είναι να Σ΄ΑΓΑΠΩ, να ασχολούμαι μαζί σου, να εκδηλώνω τα συναισθήματά μου όπως τα νιώθω. 

Και το πως τα αισθάνομαι είναι ο δικός μου τρόπος να σ΄αγαπώ. 

Μπορείς να το δεχτείς ή μπορείς να το απορρίψεις, μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει ή μπορείς να το αγνοήσεις παντελώς.

Σκέψη θετική - έλξη μαγική



Ένα ( ΤΑΞΙΔΙ )...  εκεί που τα όνειρα είναι γεμάτα  ( ΑΓΑΠΗ ) ,   εκει που κανένας δεν μπορεί να σου πει ( ΙΣΩΣ )  --  ( ΓΙΑΤΙ ) ,   η ακόμα και ένα ( ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ )...  Γιατί στα όνειρα μας όλα είναι αγαπημένα,   ( ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ )  όπως εμείς θέλουμε να είναι...  Μπορούμε και έχουμε ότι πραγματικά θέλει η καρδιά και η ψυχή μας...!!!

Αυτό το αριστούργημα που δημιουργούμε στον υποσυνειδήτο κόσμο, μπορούμε να το έχουμε και στο συνειδητό κόσμο;...  

Οι άνθρωποι φοβούνται..., φοβούνται πάρα πολύ εκείνους που γνωρίζουν τον εαυτό τους.

NO FEAR IN THE SUNSET by jago1984

Οι άνθρωποι φοβούνται...,

φοβούνται πάρα πολύ εκείνους που γνωρίζουν τον εαυτό τους.

Εκείνους που έχουν μια δύναμη, μια αύρα και ένα μαγνητισμό,

ένα χάρισμα που μπορεί να βγάλει από τη φυλακή της παράδοσης τους νέους ανθρώπους που διψάνε για ζωή.

Φοβούνται τον άνθρωπο που δεν μπορεί να υποδουλωθεί-αυτή είναι η δυσκολία, και δεν μπορεί να φυλακιστεί.

Οι μάζες δεν θέλουν να ταράζονται ακόμη κι αν ζουν στη δυστυχία, γιατί έχουν συνηθίσει στη δυστυχία…

και όποιος δεν είναι μίζερος και δυστυχισμένος, μοιάζει ξένος γι αυτούς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα