Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Προστατέψτε Το Υποσυνείδητό σας Από Τις Αρνητικές Υποβολές

Προστατέψτε Το Υποσυνείδητό σας Από Τις Αρνητικές Υποβολές
Εάν ανοίξετε την τηλεόραση και δείτε ειδήσεις, θα δείτε δεκάδες εικόνες που θα μπορούσαν να σπείρουν μέσα σας τους σπόρους της δυστυχίας, της ματαιότητας, του φόβου και της ανησυχίας. Εάν αποδεχτείτε τις σκέψεις που προκαλούν τα παραπάνω, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τη θέλησή σας για ζωή.

Οι Αρνητικές Υποβολές Είναι Καταστροφικές

Όλοι έχουμε υποφέρει από αρνητικές υποβολές κατά την παιδική ηλικία και στη διάρκεια της εφηβείας. Αν γυρίσετε με τον νου σας πίσω και θυμηθείτε εκείνες τις εποχές, θα αντιληφθείτε πόσο συνέβαλαν οι γονείς, οι φίλοι, οι συγγενείς, οι δάσκαλοι σε αυτόν τον αρνητικό «προγραμματισμό» μέσω των αρνητικών υποβολών.
«Δεν μπορείς», «Θα αποτύχεις», «Δεν θα τα καταφέρεις», «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν», «Κανείς δεν θέλει το καλό σου», «Τα πράγματα πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο», «Η ζωή είναι μαρτύριο»«Δεν έχεις καμία πιθανότητα», είναι μερικές μόνο από τον τεράστιο όγκο των αρνητικών υποβολών που οι περισσότεροι έχουμε δεχτεί κατά τη διάρκεια της ζωής μας, και πάντα προκαλούν μορφές συμπεριφοράς που έχουν ως αποτέλεσμα την αποτυχία στην προσωπική και κοινωνική ζωή.

Προσπαθήστε να θυμηθείτε και να αναλύσετε όσα σας έλεγαν και θα ανακαλύψετε ότι τα περισσότερα είχαν τη μορφή προπαγάνδας. Τα πιο πολλά από τα λεγόμενά τους απέβλεπαν στη δημιουργία φόβου μέσα σας και την υποταγή σας. Αυτή η διαδικασία υποβολής παρατηρείται σχεδόν σε κάθε σπίτι και γραφείο. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές από τις υποβολές έχουν ως στόχο να σας κάνουν να σκέφτεστε, να αισθάνεστε και να ενεργείτε με τον τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα εκείνους που σας υποβάλλουν, συνειδητά ή ασυνείδητα.
Το υποσυνείδητο είναι πανίσχυρο και εάν επιτρέψετε να αποθηκεύσει μέσα του αρνητικές υποβολές, να είστε σίγουροι πως αυτό θα οδηγεί πάντα σε καταστάσεις δυστυχίας, αποτυχίας και πόνου.

Πώς Να Εξουδετερώσετε τις Αρνητικές Υποβολές

Η αυθυποβολή είναι ένα μέσο απελευθέρωσης από αυτόν τον αρνητικό νοητικό προγραμματισμό που διαμόρφωσε τη συμπεριφορά σας, που στρεβλώνει τη ζωή σας και καθιστά δύσκολη υπόθεση την ανάπτυξη καλών συνηθειών και καταστάσεων. Πρόκειται για τη συστηματική επανάληψη καλών, εποικοδομητικών σκέψεων.
«Άλλαξε τον εαυτό σου για να αλλάξεις τον κόσμο (σου)» - έχουν πει πολλοί σοφοί. Κι αυτό είναι αλήθεια, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, εάν δεν αλλάξετε τον εαυτό σας (συνήθειες, συμπεριφορά, μοτίβα σκέψης) πρώτα.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τις αρνητικές υποβολές με εποικοδομητικές αυθυποβολές, και να αντιμετωπίζετε ανώδυνα αυτές τις καταστροφικές ιδέες. Ελέγχετε συστηματικά τις αρνητικές επιδράσεις που ασκούνται πάνω σας από άλλους ανθρώπους μέσω της υποβολής. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποφέρετε από καταστροφικές υποβολές.
Οι υποβολές δεν έχουν καμία δύναμη πάνω μας από μόνες τους. Η μόνη τους δύναμη είναι αυτή που τους δίνουμε εμείς οι ίδιοι. Γίνετε κυρίαρχοι του νου σας, έχετε τη δυνατότητα της επιλογής.
Επίσης, μην πιστεύετε την κάθε σκέψη που κάνετε, δεν είστε αυτές. Ο νους μας δημιουργεί χιλιάδες συλλογισμούς κάθε ημέρα, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική μας ταυτότητα και τις δυνατότητές μας. Εμπιστευτείτε το πάνσοφο υποσυνείδητό σας, έχει τη δύναμη να σας καθοδηγήσει και να προωθήσει την επιτυχία σας σε όλους τους τομείς.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα