Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Τι σημαίνει για σένα ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς;

Διάρκεια διέλευσης 4.4.2011 – 26.1.2026

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς είναι στο σπίτι του, που σημαίνει στην πιο αληθινή και καλύτερη μορφή του. Όταν οι πλανήτες βρίσκονται στα ζώδια που κυβερνούν λέγεται ότι είναι σε «αξιοπρέπεια» και σε πλήρη ισχύ. Έτσι, ο Ποσειδώνας αισθάνεται χαρούμενος και άνετος τώρα, κι αυτό σημαίνει καλά νέα για όλους, άντε για τους περισσότερους. Για την ακρίβεια, ορισμένα κομμάτια του εαυτού μας θα νιώσουν τα οφέλη, ενώ άλλα όχι. Αυτό εξαρτάται από το ατομικό ωροσκόπιο.

Σε έναν χάρτη, αν ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς βρίσκεται σε καλή θέση, θα αλληλεπιδράσει καλύτερα με άλλους πλανήτες που είναι επίσης καλά τοποθετημένοι (στο δικό τους ζώδιο, στοιχείο, ή φύλο). Αν οι περισσότεροι από τους πλανήτες σας βρίσκονται σε καλή θέση, τότε ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα είναι κυρίως θετική επιρροή για σας. Το αντίθετο ισχύει για εκείνους των οποίων η πλειοψηφία των πλανητών δεν είναι καλά τοποθετημένοι.

Και τι θα πει καλή θέση;

  • Ο Ήλιος, ο Άρης, και ο Δίας (κυβερνήτες ζωδίων της φωτιάς) είναι σε καλύτερη θέση σε ζώδια της φωτιάς, με τα ζώδια του αέρα να έπονται.

  • Η Σελήνη, ο Ποσειδώνας, και ο Πλούτωνας (κυβερνήτες ζωδίων του νερού), είναι καλύτερα τοποθετημένοι στα ζώδια του νερού, με επόμενα τα ζώδια της γης.

  • Ο Ερμής, ο Ουρανός, και η Γη / Ωροσκόπος (κυβερνήτες ζωδίων του αέρα) είναι σε καλύτερη θέση στα ζώδια του αέρα, και μετά στα ζώδια της φωτιάς.

  • Η Αφροδίτη, ο Κρόνος, και το Μεσουράνημα (κυβερνήτες ζωδίων του αέρα) είναι σε καλύτερη θέση στα ζώδια της γης, και μετά στα ζώδια του νερού.

Αν ο Ποσειδώνας κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο σας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι μια καλή όψη, αλλά αν κάνει με τη Σελήνη σας, είναι. Γιατί; Επειδή ο Ήλιος είναι αρσενικός/ θετικός και ο Ποσειδώνας είναι θηλυκός/αρνητικός. Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας αποδυναμώνει, αραιώνει τη δύναμη ή την αντοχή του Ήλιου και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του «εγώ» ή σε σύγχυση. Η Σελήνη, όμως, είναι ένας θηλυκός πλανήτης ακριβώς όπως ο Ποσειδώνας, και το μεταξύ τους τρίγωνο είναι πολύ ευεργετικό, καταπραϋντικό και παρήγορο στις ανησυχίες ή τις εντάσεις της Σελήνης. Τα αρσενικά φεγγάρια, ειδικά σε ζώδια του αέρα, επωφελήθηκαν οικογενειακά και ψυχολογικά από την ηρεμιστική επίδραση του Ποσειδώνα στα 14 χρόνια που αυτός διέσχιζε τον Υδροχόο. Τώρα ήρθε η ώρα για τα θηλυκά φεγγάρια να επωφεληθούν.

Αρσενικά ζώδια: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος.

Θηλυκά ζώδια: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθείς.

 

Τι γίνεται με τον Ωροσκόπο;

Ο Ωροσκόπος, επειδή ενεργοποιείται από την ίδια τη Γη, είναι το πιο προσωπικό και προφανές χαρακτηριστικό του χάρτη, και έτσι αντιδρά με τον Ποσειδώνα (ή οποιονδήποτε άλλο πλανήτη) πιο αισθητά – τουλάχιστον στους άλλους. Στον ιδανικό χάρτη (όταν όλοι οι πλανήτες βρίσκονται στα ζώδια, τους οίκους ή τα στοιχεία τους), ο Ποσειδώνας παραμένει στο παρασκήνιο, καταλαμβάνοντας έναν από τους ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς οίκους. Όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε προσωπικούς ή κοινωνικούς οίκους, είναι εκτός τόπου και προκαλεί προβλήματα.

Για τους αρσενικούς ωροσκόπους, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα μείνει στο παρασκήνιο, και θα συμπεριφερθεί το ίδιο, αλλά για τους θηλυκούς ωροσκόπους, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, θα μπει στην πρώτη γραμμή, και πιθανότατα θα προκαλέσει στο άτομο σύγχυση ή θα δημιουργήσει απατηλές καταστάσεις. Αυτό σε γενικές γραμμές συνέβη στους αρσενικούς ωροσκόπους τα 14 χρόνια που ο Ποσειδώνας βρισκόταν στον Υδροχόο. Τώρα, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ήρθε η ώρα για τους θηλυκούς ωροσκόπους να «στραβοπατήσουν». Οι ωροσκόποι σε ζώδια του αέρα θα ωφεληθούν περισσότερο από τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, και θα ακολουθήσουν οι ωροσκόποι σε ζώδια της φωτιάς. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας έχει «αξιοπρέπεια» στους Ιχθείς, ο Ήλιος στο Λέοντα, η Σελήνη στον Καρκίνο, και ο Ζυγός στον ωροσκόπο θα είναι οι καλύτερες τοποθετήσεις. Σε γενικές γραμμές, ένας αρσενικός Ήλιος και ωροσκόπος και μια θηλυκή Σελήνη θα αντλήσουν το καλύτερο από τον διελαύνοντα Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ενώ ένας θηλυκός Ήλιος και ωροσκόπος, και μια αρσενική Σελήνη θα αντλήσουν το χειρότερο.

Φυσικά, η επιρροή του Ποσειδώνα στους Ιχθείς αφορά και άλλους πλανήτες, και το αποτέλεσμα μπορεί να αναλυθεί με τον ίδιο τρόπο όπως έγινε και με τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο. Δεδομένου ότι η διέλευση του Ποσειδώνα είναι μια μακροπρόθεσμη επιρροή, οι γενέθλιοι πλανήτες στις πρώτες μοίρες ενός ζωδίου θα αισθάνονται πιο άμεσα ή έντονα τις επιπτώσεις της. Ο Ποσειδώνας μπορεί να χρειαστεί από 1 έως 3 μήνες για να διασχίζει μία μοίρα του ζωδιακού κύκλου



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα