Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Υπάρχουν τροφές που μας «διεγείρουν»; Κι όμως ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

couple-eating-chocolate

Υπάρχουν τρόφιμα που ανεβάζουν την ερωτική λίμπιντο; Αν κάποιοι πιστεύετε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, οι ειδικοί τονίζουν ότι συνήθως, τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά θεωρούνται διεγερτικά, γιατί αφού τονώνουν ολόκληρο τον οργανισμό, τονώνουν και το αναπαραγωγικό σύστημα! Εμείς λοιπόν σας παραθέτουμε κάποιες από τις τροφές που θεωρούνται αφροδισιακές....

Θαλασσινά
Τα θαλασσινά γενικά αλλά ειδικότερα τα όστρακα και τα μαλάκια, είναι πλούσια σε ψευδάργυρο. Κάτι που συνεπάγεται βελτίωση της ανδρικής σεξουαλικής ικανότητας. Μάλιστα σύμφωνα με μελέτες τα θαλασσινά περιέχουν ουσίες που επιδρούν στον εγκέφαλο ενισχύοντας την απελευθέρωση οιστρογόνων και τεστοστερόνης. Ακόμη τα θαλασσινά είναι πηγή νιασίνης, που συμβάλλει στην καλύτερη αιμάτωση του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος.
Μπαχαρικά
Τα μπαχαρικά, όπως το μοσχοκάρυδο ή το τζίντζερ είναι «υπεύθυνα» για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Εξαιτίας αυτής της ιδιότητάς τους, έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη αιμάτωση του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος.
Ξηροί καρποί
Οι ξηροί καρποί έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο, κάτι που τους προσδίδει την ιδιότητα της τόνωσης της λίμπιντο.
Αβοκάντο - πιπεριές chilli
Το αβοκάντο περιέχει φυτοστερόλες, οι οποίες πιστεύεται ότι προάγουν την παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες. Οι πιπεριές chilli περιέχουν καψαϊσίνη, η προκαλεί αίσθημα καψίματος, που ευνοεί την έκκριση ενδορφινών από τον οργανισμό.
Σοκολάτα
Η αγαπημένη σοκολάτα και ειδικά η μαύρη με υψηλότερη περιεκτικότητα κακάο, περιέχει ουσίες που αυξάνουν τα επίπεδα σεροτονίνης, όπως π.χ. η φαινυλαιθυλαμίνη. Περιέχει, επίσης, καφεΐνη, σελήνιο, μαγνήσιο και φλαβονοειδή, που ενισχύουν την καλή διάθεση. Αφού φάμε σοκολάτα, απελευθερώνονται ενδορφίνες, ουσίες με αναλγητικές ιδιότητες.
Μέλι
Το μέλι περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β, απαραίτητες για την παραγωγή τεστοστερόνης. Επίσης έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βόριο, που ρυθμίζει τα επίπεδα των οιστρογόνων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα