Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Tο μικρόβιο της Πίστης


Ανοιχτή επιστολή στην «BILD»
Είπατε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε στην Ελλάδα 240δισ. ευρώ σαν δάνειο, το οποίο ισοδυναμεί με 100 φορτηγά από τα οποία το καθένα έχει 40 τόνους χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.
Η Ελλάδα έχει 1.000.000 νεκρούς εξ’αιτίας των γερμανών ναζί στο Β΄παγκόσμιο πόλεμο.  Αν ο καθένας τους ζύγιζε 40kgr. κατά μέσο όρο, υπήρχαν ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, τότε μιλάμε για 40.000 τόνους νεκρούς, 1000 φορτηγά με 40 τόνους νεκρούς το καθένα.  Αν για κάθε νεκρό χύνονταν 4 – 5 λίτρα δάκρυα θλίψης και δυστυχίας, τότε αυτό ισοδυναμεί με 100 φορτηγά με 40 τόνους δάκρυα το καθένα από αυτά.
Γιατί εσείς οι Γερμανοί έχετε δίκιο να προκαλείτε πολέμους, να καταστρέφετε (2 φορές σε 40 χρόνια σε δύο παγκόσμιους πολέμους) να σκοτώνετε χωρίς κανένα τίμημα, χωρίς συνέπειες; ΞΑΝΑΧΤΙΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ MARSHAL ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!  Από πού αντλείτε ηθική και θάρρος για να είστε τόσο σκληροί με την Ελλάδα;

Πού ήταν ο κύριος Σόϊμπλε πριν 10 χρόνια να σημάνει κόκκινο συναγερμό όταν δίνονταν δάνεια στην Ελλάδα χωρίς μέτρο, χωρίς κόκκινες γραμμές ώστε να μην προκύψει στο μέλλον το υπέρογκο χρέος της χώρας;  Αλλά προφανώς δεν συνέφερε τη Γερμανία να γίνει αυτό.  Πουλούσατε οπλικά συστήματα με μίζες (υποβρύχια). Η SIEMENS έκλεινε συμφωνίες με μίζες.
Τώρα και τα περιστέρια ξέρουν ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο.
Αν έχετε την ελάχιστη αξιοπρέπεια θα καθήσετε σιωπηλοί σε μια γωνιά, χωρίς να κάνετε καμία αναφορά στο χρέος οποιασδήποτε χώρας!
ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ!
Για αυτά τα 1000 φορτηγά με 40 τόνους νεκρούς το καθένα και με 40 τόνους δάκρυα το καθένα, ο ελληνικός λαός έχει δίκιο να ζητάει από εσάς να τον αφήσετε να πεθάνει με αξιοπρέπεια, εφόσον δεν θέλετε να βοηθήσετε στο να ζήσει με αξιοπρέπεια.  Δεν θέλουμε να πεθαίνουμε σε δόσεις.  Αν είναι η μοίρα μας, ας πεθάνουμε μια και καλή, δεν πειράζει, δεν θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία μας που θα συμβεί αυτό εξ’ αιτίας σας. Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια!
Μετά τιμής
DRAGAN SIPKA /25 Apr 2015

Tο μικρόβιο της Πίστης
Όπως το διαβάζετε, το έλαβα στο email μου. Συμφωνώ απολύτως –και λίγα λέει και πολύ ευγενικά τα λέει- στο γερμανικό φερέφωνο Μέσο Μαζικής Προπαγάνδας.
Ολόκληρος ο πλανήτης, τουλάχιστον ο πολιτισμένος και ο «πολιτισμένος» πρέπει να πληρώνει εσαεί την Ελλάδα αφού το ότι έγιναν άνθρωποι και κατέβηκαν από τα δέντρα και βγήκαν από τις σπηλιές, το οφείλουν στους Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ. Το ότι έχουν γλώσσα και μιλάνε αντί να μουγκανίζουν, το ότι έχουν φιλοσοφία, ιατρική, θέατρο, μουσική, γλυπτική και κάθε ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΗ κι αυτό το οφείλουν στους Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ. Ακόμα και την Δημοκρατία που την έχουν κάνει σκατένια σαν τα μούτρα τους, σαν απολίτιστοι βάρβαροι που είναι κι αυτήν στους Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ την οφείλουν.
Κοντολογίς το ότι είναι άνθρωποι το οφείλουν αποκλειστικά και ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τελεία και Παύλα.
Τώρα γιατί οι ΕΛΛΗΝΕΣ πιάστηκαν τόσο κορόιδα, θα μου πεις.
Είναι σαν τον πολύ έξυπνο, που όσο πιο έξυπνος είναι, και του κάτσει να κάνει την μαλακία κι αυτή θα είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη για να είναι ανάλογη, της εξυπνάδας του. Ενας πολύ έξυπνος και πολύ ικανός και η βλακεία που θα κάνει θα είναι στο ίδιο επίπεδο της εξυπνάδας του, μεγάλη. Έτσι κατάντησαν οι Ελληνες κάνοντας την μια βλακεία μετά την άλλη και ξεπέφτοντας από το αρχαίο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ στην κατρακύλα του εβραϊκού χριστιανισμού να έχουν κυβερνώντας τους χειρότερους των χειρότερων. Από τον *Εθνάρχη – δονητή πολυτελείας, στους «πρώτη φορά ΚΟΜ-ΜΟΥΝΙΑ»
Μην περιμένετε λοιπόν ελληναράδες μου, από τα «πρώτη φορά ΚΟΜ-ΜΟΥΝΙΑ» να κάνουν τίποτε υπέρ της ΕΛΛΑΔΑΣ όπως δεν έκαναν τίποτε τόσα χρόνια οι μόνιμοι κυβερνήτες της, όλοι τους, εκτός Καποδίστρια, την πούλησαν κομμάτι-κομμάτι στους Ευρώ-ΠΕΟΥΣ.
Σε πολύ λίγα χρόνια από σήμερα, ας πούμε 100 χρόνια, που είναι λιγότερο από δευτερόλεπτο μπροστά στην αιωνιότητα και ο χρόνος είναι φρακταλικός, σχετικός κλπ κλπ. Η Ε Λ Λ Α Δ Α, όπως την ξέρουμε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Θα μπει στο πάνθεον των μυθολογικών πολιτισμών όπως η Ατλαντίδα, το El Dorado, οι Μάγια, η Τροία, η Κνωσσός, η αυτοκρατορία Ραμα της βόρειας Ινδίας, ο Οσιριακός πολιτισμός, η MU. Αλλωστε ήδη σήμερα η Ελληνική Ακρόπολη και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ αρχαία δεν ανήκουν στην Ελλάδα.
Γιατί νομίζεις πως ήδη αλλοιώνουν τον πληθυσμό της Ελλάδος, με τα εκατομμύρια ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ λαθρομεταναστών. Ήδη σε πληθυσμό με 9.000.000 περίπου Έλληνες υπάρχουν και 6.000.000 φανατικοί ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, περιμένοντας άλλους τόσους. Μην ξεχνάς ότι οι αυτόχθονες κάτοικοι της Αμερικής με αιώνες πολιτισμό, εξαφανίστηκαν από τους λαθρομετανάστες χριστιανούς, και το ίδιο θα πάθουν κι αυτοί από τους ισλαμιστές.
Γιατί νομίζεις πως εξαθλιώνουν και απεκπαιδεύουν σε τόσο μεγάλο βαθμό τα σύγχρονα Ελληνόπουλα.
Γιατί νομίζεις πως φόρτωσαν στους ΑΥΤΟΦΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ το αίσχος και την λαίλαπα του χριστιανισμού-ιουδαϊσμού και τους κατάντησαν να παπαγαλίζουν πως είναι παιδιά του εβραίου Μάγου Αβραάμ και της Πουτάνας Σάρας; Να προσκυνάνε εν έτη 2015 ένα είδωλο, κάποιον ανύπαρκτο Εβραίο Χριστό και την Πόρνη Μοιχαλίδα Μάνα του με όλο το αισχρό κι αιματοβαμμένο ιερατείο των εκκλησιών.
Γιατί νομίζεις ότι ελάχιστοι μεταξύ ελάχιστων γνωρίζουν από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ιστορία και όσοι γνωρίζουν απλά παπαγαλίζουν ότι υποθέτουν ότι διαβάζουν στα διάφορα σάιτ.
Γιατί νομίζεις ότι η νεώτερη γενιά των Ελλήνων δεν γνωρίζει ορθογραφία και δεν μπορεί να διαβάσει ένα βιβλίο, ή κάτι που να ‘χει πάνω από μια παράγραφο λέξεις; Οι νεώτεροι άνθρωποι –πάντα εκτός ενός πολύ μικρού ποσοστού- δεν είναι ικανοί να ξεχωρίσουν σε τι να δώσουν την προσοχή τους και τι να απορρίψουν. Απουσιάζει παντελώς η Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Η, απολύτως απαραίτητη για την φιλοσοφία και τους ανώτερους στοχασμούς. Είναι απολύτως ανίκανοι οι Νεοέλληνες να ξεχωρίσουν, να αντιληφθούν ή να κατανοήσουν το οτιδήποτε απαιτεί, λίγες μονάδες προσοχής ή λίγη περισσότερη εξάσκηση του Νου. Γι αυτό απλώς όλοι παπαγαλίζουν ότι βρουν.
Γι αυτό έχει γεμίσει το ιντερνέτ με *meme.
Γράφει κάποιος μια μαλακία για τα κβάντα, την σχετικότητα, τα ερμητικά, τα ενωχικά, το τσου-ρέικι, την αγάπη, τον διαλογισμό, την προσευχή, την γιόγκα, τα μαγικά λαδάκια, τα λιβάνια και τα σταυρουδάκια εξαγνισμού των νεφελίμ, τα ευλογημένα λαδάκια πορδολαγνείας, τα σεξουαλικά μαγικά, την κάνναβη που θεραπεύει άρα καλώς την καπνίζουν, [θεραπεύει και το σελήνιο και ο κολλοειδής άργυρος αλλά αυτοί εκεί, την μαστούρα με το χασισάκι] κοντολογίς  όλες αυτές τις νεοεποχίτικες παρλαπίπες και αμέσως όλοι τα ξέρουν ΟΛΑ, τα αναπαράγουν ΟΛΑ και δηλώνουν και «εναλλακτικοί θεραπευτές» με περισσή ηλιθιότητα κι εγωπάθεια, αντάξιοι του τίτλου που δίνουν οι επικυρίαρχοι στα ανθρώπινα ζώα, «τα μαϊμουδάκια της ουτοπίας».
Άλλωστε θα δείτε ότι οι περισσότεροι από δαύτους φορούν και την στάμπα της σκλαβωμένης μαϊμούς, τα *τατουάζ. Πήγα σε θεραπευτή Βιοσυντονισμού για γνωριμία και ήταν γεμάτος τατουάζ, με λουλουδάκια, συννεφάκια, πεταλουδίτσες, σαν αυτόν που μαγειρεύει στο χαζοκούτι. Του ‘ριξα μερικά καντήλια του ‘πα πως με σημαδεμένους σκλάβους απαξιώ να μιλήσω ή να συναναστραφώ κι αποχώρησα, περισώνοντας όση αξιοπρέπεια πρόλαβα.
Έχεις ήδη Συμφωνήσει σ’ όσα Ζεις, γι αυτό τα Ζεις κι ας μην σου αρέσουν !
Αποδέχεσαι και συμφωνείς, για την εικόνα του κόσμου που σου παρουσιάζουν. Πως πρέπει να δουλεύεις για να ζήσεις και μάλιστα Συμφώνησες πως πρέπει να σου αρέσει που δουλεύεις για να ζήσεις. Συμφώνησες πως πρέπει να κάνεις οικογένεια και να φροντίζεις την οικογένεια σου, μα όχι απαραίτητα και την οικογένεια των άλλων ανθρώπων. Συμφώνησες να κάνεις παιδιά, γιατί χρειάζεσαι τα παιδιά, [ποιοί άραγε τα χρειάζονται; το σκέφτηκες  κάποια στιγμή] να κάνεις πολλούς φίλους, πιστούς πελάτες, φανατικούς εχθρούς κλπ κλπ και όλα αυτά Συμφώνησες πως είναι αληθινά και μάλιστα πως είναι δικές σου σκέψεις ή ανακαλύψεις κι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που υπάρχουν. Επειδή Συμφώνησες πως υπάρχουν.
Πότε Συμφωνείς; Πότε ήδη συμφώνησες; Κάθε φορά που ψηφίζεις συμφωνείς με όλα όσα κάνουν οι πολιτικοί οποιουδήποτε κόμματος, γιατί ψηλά στην πυραμίδα είναι όλα ένα, από το άκρα αριστερό μέχρι το άκρα δεξιό. Το να τους βλέπεις να διαφωνούν τάχα μου, είναι επειδή απευθύνονται στην βάση της πυραμίδας, δηλαδή σ’ εσένα, την μαϊμουδίτσα.
Συμφωνείς κάθε φορά που γιορτάζεις ότι γιορτάζει η μάζα, Χριστούγεννα, Καρναβάλι,  Βαλεντίνο, Πάσχα, και κάνεις ό,τι κάνει η μάζα, μην τα αναλύω εδώ, παρατήρησε τον εαυτό σου ή τους ανθρώπους γύρω σου. Κάθε φορά που αποδέχεσαι κάθε σύστημα τραπεζικό, πολιτικό, θρησκευτικό, αθλητικό, ιατρικό, κάθε δηλ. –ισμό δηλαδή δίνεις την Συμφωνία σου για να εξακολουθήσει αυτό το σύστημα να υπάρχει και να αναπαράγεται.
Θα μπορούσα να γράφω μέρες, αλλά έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω κι ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να τον διαθέσω στις σκλαβωμένες μαϊμουδίτσες, προτιμώ να απολαύσω τον καφέ και το γλυκό μου στην παραλία, αλλά σου ‘δωσα ένα τυφλοσούρτη για να πάρεις χαμπάρι πως όλα είναι αλληλένδετα κι όποιος είναι χριστιανός, ψηφοφόρος, οπαδός, φαν, ακόλουθος, μαθητής, δάσκαλος, κλπ. κλπ. έχει δηλητηριάσει το μυαλό και τα κύτταρα του με το μικρόβιο της πίστης, της υποταγής, της υπακοής, της μόδας, του επίκαιρου ή όπως κι αν το αποκαλεί, τότε δεν μπορεί να αντιληφθεί τι γράφει ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, που αν ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ έπρεπε να τους γνωρίζει απ’ έξω κι ανακατωτά, άλλωστε ούτε αυτά που γράφω στο terrapapers ή στο strange μπορεί να αντιληφθεί και γι’ αυτό τον κυβερνούν τα κατακάθια που πιστεύει και προσκυνάει.
Άντε καλοφάγωτοι μαϊμουδάκια
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα