Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

«ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ», ΛΕΕΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!


Ο σύριζας, βέβαια, την έχει κάνει γυριστή, όμως ποιος μπορεί να ξεχάσει πόσο γαύγιζε προεκλογικά, όλα τα χρόνια μέχρι να γίνει κυβέρνηση ενάντια στο μνημόνιο. Οι συριζαίοι, μάλιστα, που βάσισαν τον αντιπολιτευτικό τους λόγο στον αντιμνημονιακό αγώνα τους, είχαν πει και το ιστορικό «Μ' ένα νόμο θα καταργήσουμε το μνημόνιο».

Σήμερα, οι συριζαίοι υπουργοί πράγματι παραμένουν αντιμνημονιακοί με το στόμα, με τις παπαριές τους, όμως στην πράξη δικαιώνουν τον πεθαμένο πολιτικά πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Επειδή όλη η καμπάνια του σύριζα τα δίνει όλα για να προετοιμάσει τον μαλάκα, ένας είναι ο μαλάκας, ο λαός, να συμβιβαστεί με τη μνημονιακή πραγματικότητα.

Η γνωστή και μη εξαιρετέα Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε το εξής: «Το σχήμα λόγου «μ' ένα άρθρο και ένα νόμο καταργείται το μνημόνιο» είχε ειπωθεί, όμως για να καταδείξει τη βαθειά αντιδημοκρατική επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά. Να είμαστε σαφείς: Η κατάργηση του μνημονίου προϋποθέτει πολλαπλά νομοθετήματα...».


Συμπέρασμα. Μ' ένα «σχήμα λόγου» η συντρόφισσα λέει ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ σ' όσους είχαν ελπίσει ότι το μνημόνιο θα καταργηθεί από τον σύριζα μ' ένα νόμο. Αυτό λέει. ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. Δεν γίνεται, βρε αρχιμαλάκες, εσείς που μας ψηφίσατε, να περιμένατε να σχίσουμε το μνημόνιο μ' ένα νόμο. Μα, τόσο μαλάκες είσαστε και παραμυθιαστήκατε μ' ένα... «σχήμα λόγου»! Το μνημόνιο για να καταργηθεί θέλει πολλαπλά νομοθετήματα κι εμείς ΑΚΟΜΑ ούτε ένα από τα πολλαπλά δεν σκεπτόμαστε να ψηφίσουμε, μαλάκες!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα