Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Πώς να διατηρείτε την ροή της ευημερίας

 
 
Τα χρήματα είναι δημιουργική ενέργεια. Βοηθούν τις δημιουργικές δυνάμεις της Φύσης για να μας φέρουν περισσότερη ομορφιά· είναι μόνο στην αύξηση της ομορφιάς που ο άνθρωπος θα έχει ατέλειωτη ευημερία και αφθονία. Όταν τηρείτε τους κανόνες τους [των δημιουργικών δυνάμεων της Φύσης], που είναι το αποτέλεσμα χιλιετιών εμπειρίας, θα βρείτε το δρόμο προς την ευημερία. Μπορεί να έχετε λιγότερο εισόδημα από ό, τι πολλοί άλλοι, αλλά θα απολαμβάνετε κάθε μέρος του και δεν θα το χάνετε σε ασθένειες, ατυχήματα ή σε φυσικές καταστροφές.

Έτσι, μπορεί κάποιος να απολαύσει την αφθονία μόνο αν έχει
-υγιές σώμα
-καθαρή καρδιά, μια ανοιχτή καρδιά
-θετικά συναισθήματα
-έναν καλά καλλιεργημένο νου
-ορθά κίνητρα
-ορθά σχέδια
-τίμιο τρόπο ζωής
-γενναιοδωρία
-αρμονικές σχέσεις

Όταν κάποιος ζει σε αφθονία με καθαρή συνείδηση, ανακαλύπτει τελικά ένα πολύ σημαντικό μυστικό. Συνειδητοποιεί ότι τίποτε δεν του ανήκει. Τα πάντα του δόθηκαν για σωστή διανομή και χρήση. Τότε θα συνειδητοποιήσει δύο πράγματα. Κατ 'αρχάς, θα συνειδητοποιήσει ότι δεν ανήκει σε κανέναν. Είναι μετά από μια τέτοια συνειδητοποίηση που ο "πυρετός" της ιδιοκτησίας, ή το να κατέχει πράγματα, θα αποκαλυφθεί με όλη την τραγωδία και την κωμωδία του. Θα δει ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να έχει είναι η αίσθηση της ευθύνης και τη σοφία για να ζήσει μια δίκαιη ζωή, μια ζωή ομορφιάς, καλοσύνης και απλότητας. Δεύτερον, θα συνειδητοποιήσει ότι η πηγή της αφθονίας είναι μέσα του. Οι ανώτεροι θησαυροί της ζωής - η αγάπη, το φως, η ομορφιά, η απλότητα, η ευγνωμοσύνη, η τιμιότητα, η ευγένεια, η ιεροπρέπεια και η μεγαλοπρέπεια - ακτινοβολούν προς τα έξω από την Πηγή μέσα του.

Όλη η αφθονία είναι το αποτέλεσμα του αυξανόμενου φωτός μας, της σοφίας, της αγάπης, της συμπόνιας, και της ορθής μας ανάγκης... Να είστε ένας θησαυρός, μια πηγή αφθονίας για τον εαυτό σας και για τον κόσμο.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
The Spring of Prosperity

elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα