Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2015


Κανένας δεν το σκέπτεται αυτό. Κανένας δεν το λέει. Κανένας δεν το είπε απ' όλους αυτούς που αλλάζουν περισσσότερα κανάλια την ίδια ημέρα από τα πουκάμισα όταν ιδρώσουν λόγω της ζέστης. Εγώ το σκέπτομαι και το λέω.
Αυτοί οι εργαζόμενοι, 25χρονοι και 30χρονοι που πληρώνουν εισφορές για τη συνταξιοδότησή τους είναι ο ορισμός του απόλυτου θύματος. Φοβερό. Ανατριχιαστικό. Πέρα για πέρα φασιστικό. Να είσαι υποχρεωμένος να προπληρώνεις σε μια εποχή που περισσότερο από κάθε άλλη έχει σημασία αληθινής επιβίωσης το ταμείο συντάξεως, όταν δεν γνωρίζεις ότι μετά από 30 και 40 χρόνια θα σου δώσει σύνταξη.

Κανονική ανθρωποφαγία. Παίρνουν μέσα από την τσέπη του εργαζόμενου λεφτά όχι για να τα καβατζάρουν. Όχι για να τα πακετάρουν σ' ένα επενδυτικό φαντ. Τα βουτάνε δήθεν για να... συνταξιοδοτήσουν τον εργαζόμενο μετά από μισό αιώνα, ενώ στην πραγματικότητα να πληρώσουν τις κουτσουρεμένες συντάξεις ανθρώπων τους οποίους επίσης λήστεψαν.
Φοβερό. Και μιλάνε για... Δημοκρατία. Να μην έχεις το δικαίωμα της προσωπικής άρνησης στην αβεβαιότητα της χωρίς αύριο σύνταξής σου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα