Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΚΟΛΟΥΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ;

γοτοΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το πιο βασικό χαρακτηριστικό της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής ιστορίας είναι η κολουτούμπα που δείχνει και την ποιότητα αυτού του συστήματος. Κάποτε αυτό είχε ονομαστεί αποστασία. Στα χρόνια της μνημονιακης κατοχής πηρέ την τελική της ονομασία και ονομάστηκε κολουτούμπα, δείχνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο το, «άλλα λόγια έλεγες πριν και άλλα κάνεις τώρα» και αυτό το πληρώνει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός.
Ο Σύριζα ακολούθησε αυτή την παράδοση και οδήγησε την χώρα με μια πρωτοφανή κολοτούμπα στον ίδιο αδιέξοδο δρόμο της μνημονιακής ύφεσης, αφού ταλαιπώρησε την επικαιρότητα επί πέντε μήνες ενός ανεπανάληπτου διαλόγου τυφλών και κωφών, φτάνοντας στο χείλος της ολοκληρωτικής καταστροφής χωρίς κανένα σχέδιο διάσωσης και σωτηρίας. Έτσι κατέστησε αναπόφευκτη την μεγάλη  κολουτούμπα. Πολλοί υποστήριξαν ότι όλα ήταν ένα καλοστημένο θέατρο και ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα για να μας ρίξουν ξανά στην φάκα των δανείων.

Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Έρχονται σίγουρα δύσκολες μέρες που το πολιτικό τους κόστος θα βαρύνει αποκλειστικά τον αρχιτέκτονα αυτής της τελευταίας κολουτούμπας, καθώς θα δεχτεί τα οργανωμένα και αδιάκοπα πύρα της αντιπολίτευσης ενώ και μέσα στην ίδια του την παράταξη θα αντιμετωπίσει έντονη κριτική για την κολουτούμπα του.
Το μόνο που μπορεί να κάνει για να διασώσει ότι μπορεί ακόμα να διασωθεί, είναι να τηρήσει τουλάχιστον εκείνες τις υποσχέσεις που έδωσε για τους νταβατζήδες, αυτούς που έριχναν κυβερνήσεις, κατάκλεβαν τις τράπεζες με χαρισματικά αγύριστα δάνεια και επέβαλλαν με τους δημοσιογράφους δοσίλογους την παρακμή της ελληνικής κοινωνίας
Εδώ θα είναι η μεγάλη πρόκληση αν θέλει ακόμα να διασωθεί και να μην παραδώσει την εξουσία στους λακέδες που έσυραν την χώρα στον γκρεμό, ή στους εσωκομματικούς του αντιπάλους που κράτησαν την φωνή τους αντίθετα στην μεγάλη αυτή κολουτούμπα
Ιδού η Ρόδος ιδού και η πρόκληση! Διαλύστε την συμμορία την νταβατζήδων, τιμωρήστε όπως επιβάλλει το δίκαιο τους δοσίλογους δημοσιογράφους και επιβάλλετε την νομιμότητα στα βρώμικα κανάλια της ελληνικής καταστροφής. Κλείστε στην φυλακή όλους αυτούς που επί πέντε χρόνια λεηλάτησαν την χώρα. Σώστε ότι μπορεί ακόμα να σωθεί και υψώστε ένα πρόσχωμα στην αναμενόμενη ολοκληρωτική επίθεση.
Εκτός και αν είναι αλήθεια ότι όλα ήταν ένα θλιβερό και άκρως προδοτικό θέατρο. Τότε η ιστορία θα γράψει με τα πιο μελανά χρώματα το όνομα αυτό.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα