Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Θέλουν κι άλλο «αίμα»…




Θέλουν την πλήρη ταπείνωση του ελληνικού λαού 
Την πλήρη ταπείνωση του ελληνικού λαού και της κυβέρνησής του φαίνεται πως επιδιώκουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης. Σύμφωνα με το πρακτορείο «Reuters» ασκούν πιέσεις στον Ελληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ζητώντας του περισσότερες…μεταρρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα, φέρεται πως είπαν στον κ.Τσακαλώτο πως αν και η Ελλάδα έχει καταφέρει πολλά, θα πρέπει να βάλει στις προτάσεις της ακόμα πιο βαθιές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να τους πείσει και εκείνοι να δώσουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις  για ένα τρίτο πακέτο διάσωσης .
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστηρίζει πως η Αθήνα δεν μπορεί απλώς να προτείνει μέτρα που ήταν μέσα στο 2ο πακέτο διάσωσης και η αριστερή κυβέρνηση κατάργησε και τώρα τα ζητά στο 3ο πακέτο.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης  θεωρούν λίγα τα περίπου 13,5 δισ ευρώ που περιλαμβάνει το ελληνικό “πακέτο” κι έτσι υπό τη γερμανική απειλή του Grexit, η Αθήνα ετοιμάζεται να φέρει συμπληρωματικό “πακέτο” για πάρει τη συμφωνία. Αυτήν την ώρα ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος συνεννοείται τηλεφωνικώς με τον Αλέξη Τσίπρα.
Την ίδια ώρα, οι Ευρωπαίοι ζητούν ευθέως ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία, που να διασφαλίζει τη σταθερότητα και να απομακρύνει το ενδεχόμενο νέων εκλογών.
Με λίγα λόγια, απαιτούν άλλη κυβέρνηση…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα