«Σε αναζήτηση ενός νέου εχθρού που θα μας ενώνει, μας ήρθε η ιδέα ότι η μόλυνση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη νερού, η πείνα και τα σχετικά θα ταιριάζουν στο σχέδιο»

“Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση», μια έκθεση από το Συμβούλιο της Λέσχης της Ρώμης από τους Alexander King και Bertrand Schneider 1991.

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι κάτι δεν πάει καλά;Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι σας έχουν πει ψέματα οι πολιτικούς σας, η κυβέρνηση και το εκπαιδευτικό σύστημα; Έχετε ποτέ σκεφτεί σας χειραγωγούν από την τηλεόραση; Έχετε ποτέ αναρωτηθεί για το πώς λειτουργεί ο κόσμος πραγματικά; Έχετε πιάσει ποτέ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε ένα ψέμα; Θέλετε να ξέρετε πώς λειτουργεί πραγματικά το χρήμα;Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι η ελίτ αυτού του κόσμου, τι πιστεύουν και όπου μας οδηγούν; Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε τουλάχιστον μια πρώτη γεύση από την αληθινή φύση του κόσμου και πώς έχουμε παραπλανηθεί και εξαπατηθεί σε κάθε επίπεδο. Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι το τέλος όλων, αλλά είναι μια αρχή.

Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Ελίτ
Η ατζέντα της παγκοσμιοποίησης αποτελεί ένα σχέδιο για να φέρει το σύνολο των κατοίκων της Γης κάτω από τον έλεγχο μιας ενιαίας, παγκόσμιας κατάστασης. Υπάρχει μια μικρή αλλά ισχυρή ομάδα ατόμων που είναι οι αρχιτέκτονες και ηθικοί αυτουργοί πίσω από τη διαμόρφωση και την εφαρμογή αυτής της «Νέας Τάξης Πραγμάτων».
Χρησιμοποιώντας την επιρροή τους μέσω διεθνών οργανισμών όπως το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (RIIA), το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, τα Ηνωμένα Έθνη, το ΝΑΤΟ, και εκατοντάδες άλλες μη-κυβερνητικές οργανώσεις, ο στόχος αυτών των διεθνιστών δεν είναι τίποτα λιγότερο από την υποδούλωση του καθενός στον πλανήτη ως υπηρέτες σε μία παγκόσμια κυβέρνηση (υπηρέτες σημαίνει δούλοι). Μια κυβέρνηση που θα διοικείται από την ίδια μικρή ομάδα των ελίτ που κυβερνούν τις μάζες για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα υπό διάφορες μορφές. Αυτές οι ελίτ είναι οι αντικαταστάτες ή απόγονοι εκείνων που κυβέρνησαν για τουλάχιστον τους τελευταίους 2 αιώνες – βασιλιάδες και βασίλισσες, τραπεζίτες, βαρώνοι, ιερείς, και ολιγάρχες μαζί με τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. Η επιθυμία τους για την επιστροφή σε μια παγκόσμια φεουδαρχικό κράτος δεν θα πρέπει να αποτελέσει καμία έκπληξη σε όποιον έχει διαβάσει λίγη ιστορία. Είναι στη φύση τους, τελικά.
Στη σύγχρονη μορφή της, αυτοί οι άνθρωποι αυτοί είναι οι βασιλιάδες και βασίλισσες, διεθνείς τραπεζίτες, το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα και οι υπαλλήλοι τους – οι εταιρικοί διευθύνοντες σύμβουλοι, επιστήμονες, καθηγητές, δικηγόροι, επικεφαλής των ΜΚΟ, οι πολιτικοί και οι ηγέτες των μέσων ενημέρωσης – όλοι που οι ελίτ ελέγχουν μερικώς ή πλήρως. Λυπηρό αλλά αληθινό – μπορείτε να αγοράσετε ή να κάνετε πλύση εγκεφάλου στους περισσότερες εθνικές τραπεζίτες, στρατιώτες, γραφειοκράτες, Διευθύνοντες Συμβούλους, επιστήμονες, δικηγόρους, ΜΚΟ, οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι να πω ό, τι θέλετε να πείτε.
Αν επιτρέψετε τα σχέδιά τους να προχωρήσουν, θα δείτε πως με το πρόσχημα της διατήρησης της ασφάλειας όλων μας, με την αντιτρομοκρατική νομοθεσία, οι παγκοσμιοποίησης κόβουν απ’ όλους τους πολίτες σταδιακά και βαθμιαία τις πολιτικές ελευθερίες τους που να εμποδίζουν οποιαδήποτε διαφωνία είτε κατά της κυβέρνησης ή της κυβερνώσας ελίτ που δίνουν στην κυβέρνηση τις προσταγές τους. Ο σκοπός της AllNewz και μέσα από τις σελίδες μας είναι να παρέχει μια πληροφόρηση και συνοπτική πρώτη βάση γνώσεων καθώς και τους μηχανισμούς του σχεδίου «Παγκόσμια Διακυβέρνηση» και δεύτερον, για να ανοίξει ο δρόμος της αντίστασης και μεθοδολογιών για την Επιβίωση μέσα από το χάος που σκόπιμα θα επιβληθεί μέσα σε αυτό το σχέδιο υποδούλωσης όλης της ανθρωπότητας.

“Δεν πρόκειται να πετύχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη, χωρίς να πληρώσουμε για αυτήν με αίμα, καθώς με λόγια και χρήμα.”

- Arthur Schlesinger, Jr., στο “Εξωτερικών” , Ιούλιος / Αύγουστος 1995.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ