Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Μελατονίνη μία από τις πιο αποτελεσματικές ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ....


Αγαπητοί μας φίλοι & φίλες!


Για μια πολλοστή φορά η έγκριτη επιστημονική προσέγγιση έρχεται να καταδείξει το πιο πασιφανές, δηλαδή, το γεγονός ότι αν κάποιος ζει σύμφωνα με τον Πρωταρχικό του προγραμματισμό ζωής, τότε η υγεία, χαρά και μακροζωία είναι σχεδόν εγγυημένη..


Η ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!


Πολλαπλές μελέτες έχουν καθιερώσει το γεγονός ότι η μελατονίνη αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές αντι- καρκινικές θεραπείες πλέον.. Αναστέλλει την αύξηση των καρκινικών κυττάρων και την μιτωτική τους δράση. Καταστρέφει κατ' επέκταση τα κύτταρα τούτα, παύει την αγγειογένεση σε αυτά, προλαμβάνει επιζήμιες μορφές οιστρογόνων τα οποία, ερεθίζουν την καρκινική αύξηση..

Ξέχωρα από το γεγονός πως εμπεριέχει πολλαπλές επιτυχίες σε κλινικές, δοκιμαστικές μελέτες καθώς επίσης και στις προσωπικές εμπειρίες των ιδίων των γιατρών με ασθενείς τους, συνεχίζεται η μη- διάδοση των θεραπευτικών της αποτελεσμάτων που, υπερτερεί από τα πλείστα φάρμακα των χημειοθεραπειών!!


Ενδεικτικά, σε μια κλινική έρευνα με ασθενείς με γλιοβλάστωμα (μορφή κακοήθειας εγκέφαλου) τους δόθηκε είτε ακτινοβολία με μελατονίνη ή μονάχα ακτινοβολία. Σχεδόν το 37% εκείνων που έλαβαν τον συνδυασμό μελατονίνης με ακτινοβολία ήταν εν ζωή μετά από ένα χρόνο σε αντίθεση όσοι έλαβαν μόνο την ακτινοβολία είχαν ΟΛΟΙ πεθάνει!

Παρομοίως, στην Ιταλία σε μια άλλη ογκολογική έρευνα, ασθενείς με μη-μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα, οι οποίοι δεν είχαν ανταποκριθεί στην χημειοθεραπεία, τους δόθηκε μελατονίνη και συγκρινόμενοι με την άλλη ομάδα που δεν είχε λάβει μελατονίνη επιβιώσει το 26% από αυτών ενώ στην 2η κατηγορία είχαν ΟΛΟΙ απεβιώσει..


Η μελατονίνη καταστρέφει τον καρκίνο με πολλαπλούς τρόπου όπως:

  1. Προκαλει απόπτωση στα καρκινικά κύτταρα ή αλλιώς μια αυτοκαταστροφή του ίδιου του καρκίνου.
     
  2. Καθυστερεί την αύξηση του καρκίνου με ποικίλους τρόπους όπως η αναστολή επιδερμικών αυξητικών παραγόντων (EGFR) επιφέροντας δραματική μείωση των υποδοχέων τούτων έτσι ώστε απαγορεύοντας στον καρκίνο να πολλαπλασιαστεί.
     
  3. Η μελατονίνη ερεθίζει το ανοσιακό σύστημα και αυξάνει την παραγωγή των μακροφάγων, ΝΚ κυττάρων και Τ-βοηθητικών ανοσιακών κυττάρων όπως και των πολυμορφωπήρυνων οιοσονωφιλων, τα οποία, επιτελούν κυρίαρχο ρόλο στην καταπολέμηση του καρκίνου.
     
  4. Η μελατονίνη αναστέλλει την αγγειογένεση στα καρκινικά κύτταρα μια μέθοδο που, ο καρκίνος χρησιμοποιεί για να "τρέφεται" Στην ουσία, αποθεώνει τον καρκίνο με αυτόν τον τρόπο!
     
  5. Η μελατονίνη μπλοκάρει τα αποτελέσματα οιστρογόνων επί των καρκινικών κυττάρων, ορμόνες οι οποίες μπορούν να γίνουν επιβλαβείς με τα καρκινικά κύτταρα.
     
  6. Τέλος, ως αντιοξειδωτικό, η μελατονίνη μειώνει την γενικευμένη φλεγμονή, μια κατάσταση που ενδυναμώνει την επιβίωση του καρκίνου καθώς "σκουπίζει" τις οξειδωτικές ρίζες οι οποίες δεν βλάπτουν τα υγιή κύτταρα..
Τα οφέλη της μελατονίνης συνεχίζουν με την..
  • Α) Προστασία από καρδιαγγειακά προβλήματα,
  • Β) Μείωση των ημικρανιών μεχρι και 50%!!
  • Γ) Προστασία στο πάγκρεας για τους διαβητικούς,
  • Δ) Προστασία από την Alzheimer's,
  • Ε) Προστασία από την παχυσαρκία,
  • Ζ) Προστασία από την οστεοπόρωση,
  • Η) Ισχυρή αντιγηραντική ορμόνη ..
και τα οφέλη θα συνεχίζουν να αποκαλύπτονται με το πέρασμα του χρόνου από εκείνους τους επιστήμονες που αληθινά νοιάζονται για τον άνθρωπο και διέπονται από ηθική, ζέση και πάθος για ΑΛήθεια και βοήθεια προς τον πάσχοντα..

Τέλος, μαντέψτε ..ΠΩΣ... μπορείτε να την αγοράσετε..
Σίγουρα
ΟΧι από το φαρμακείο..
ΟΧΙ από την συνταγογράφηση των ιατρών..
ΟΧΙ με την 1η, 2η,3η μνημονιακή σύμβαση με τους "θεσμούς" ..
ΟΧΙ με φανταχτερά πουκάμισα και αλλοπρόσαλλα λόγια και κενές υποσχέσεις ματαιότητος..

Απλά, καταναλώνοντας τροφές που έχουν το αμινοξύ τρυπτοφάνη
(σόγια,καρπούς,όσπρια,δημητριακά, κτλ),
τρώγοντας τροφές που έχουν βιταμίνη Β-6 (φρούτα,λαχανικά),
εκθέτοντας τον εαυτό μας στο ηλιακό φως ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,
και ...πέφτοντας για ύπνο ΠΡΙΝ τις 23:00μ.μ το βράδυ!!

Τα πιο ΟΜΟΡΦΑ πράγματα στον κόσμο και σε αυτή τη ζωή είναι ΔΩΡΕΑΝ, ΑΠΛΑ, ΦΥΣΙΚΑ και δοσμένα από τον Θεό για ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους..
Η ανιδιοτέλεια, καλοσύνη, ανθρωπιά και έλλειψη εγωτελισμού οφείλουν να είναι τα "πτυχία-διαπιστευτήρια" οποιουδήποτε θέλει να θεωρεί τον εαυτό του "θεραπευτή" και όχι η εγγραφή και μόνο σε κάποιο σωματείο, σύλλογο ή θεσμό..
"Η δυσκολία είναι στην ..Απλότητα"

Με εκτίμηση,
Δρ.Μουρουτης Κων/νος-17 Ιουλιου 2015
Δημοσιευμένο απο τον Dr.Eldon Dahl
http://preventdisease.com/…/071715_Melatonin-Most-Effective…


olazoi

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα