Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Διώξτε τον πονοκέφαλο με 11+ 2 φυσικές θεραπείες!

Headaches


Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι η κεφαλαλγία ως ασθένεια δεν υπάρχει. 

Είναι ένα σύμπτωμα. 

Οι πονοκέφαλοι είναι ένα είδος διαταραχής της υγείας. 

Κάθε κρυολόγημα ξεκινά με την αύξηση της θερμοκρασίας και κεφαλαλγία. 

Κάθε μεταδοτική ασθένεια επίσης. 

Η σκλήρυνση κατά πλάκας, τα έλκη στις σιαγόνες, μια καρδιακή νόσος ή η αϋπνία προκαλούν πονοκέφαλο. 

Η υψηλή αρτηριακή πίεση προκαλεί κεφαλαλγία. 

Η ασιτία  ή ένα πληθωρικό γεύμα - πονοκέφαλο. 

Έτσι, δεν υπάρχει κανένα σημείο πάνω στο οποίο θα βασιστούμε για τη θεραπεία της κεφαλαλγίας (εδώ και χρόνια). 

Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί γιατί το κεφάλι του / της πονάει. 

Οι άνθρωποι πρέπει να επισκέπτονται έναν γιατρό για ενδελεχή έλεγχο. 

Οι πονοκέφαλοι είναι γνωστό ότι σταματούν όταν ο ασθενής βάλει γυαλιά, θεραπεύει τη μύτη, τα δόντια κλπ


ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  1. Αλέθουμε 2-3 κεφάλια κρεμμυδιού σε ένα μηχάνημα επεξεργασίας κρέατος. Αναμειγνύουμε με εξαιρετικό λάδι και λίγο αλάτι. Με αυτό το μείγμα, στη συνέχεια, κάνουμε μασάζ στο κεφάλι και το αφήνουμε (στο κεφάλι) με μια πετσέτα. Δένουμε τη πετσέτα με ένα μαντήλι ενώ ο ασθενής θα ξεκουράζεται.

  1. Ρίζα πικραλίδας, ρίζα Angelika , μία κουταλιά βάλσαμο λεμονιού, ένα κουταλάκι θυμάρι, ένα κουταλάκι κουφοξυλιά, δύο κουταλιές της σούπας δυόσμο. Όλα αυτά τα συστατικά αναμειγνύονται καλά και περιχύνουμε ένα κουταλάκι σε 200 ml βραστό νερό και το αφήνουμε για 10-15 λεπτά. Κατόπιν το στύβουμε και το λαμβάνουμε κρύο αρκετές φορές την ημέρα.

  1. Μία κουταλιά της σούπας Centaurium erythraea (Ερυθραία το κενταύριον – Χειρωνία το κενταύριον) και Gentiana lutea (Γεντιανή ρίζα), δύο κουταλιές βαλεριάνα. Ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε  μια κουταλιά του μίγματος σε 200 ml βραστό νερό. Η συνέχεια είναι η ίδια όπως στον αριθμό 2.

  1. Ένα μείγμα από χυμό ενός μεγάλου λεμονιού με μερικό πραγματικό καφέ θα πρέπει να λαμβάνεται και να ακολουθεί ξεκούραση.

  1. 2 κουταλιές βαλεριάνα, ένα κουτάλι Ανσερίνα Αργεντινής, μια κουταλιά της σούπας μαύρο κύμινο βράζονται σε γάλα και καταναλώνονται ζεστά αρκετές φορές την ημέρα.

  1. Μερικά φύλλα λαχάνου βάζουμε στο φούρνο για να μαλακώσουν και να τα ζεστάνουμε. Στη συνέχεια τα εφαρμόζουμε στο κεφάλι τρεις φορές την ημέρα, έως ότου φύγει ο πόνος.

  1. Αν κάποιος έχει επίμονο πονοκέφαλο, συνιστάται μασάζ στο κεφάλι 2-3 φορές την ημέρα (για 8 ημέρες) με σπιτικό κονιάκ.

  1. Έντονοι, διαπεραστικοί πονοκέφαλοι στο κεφάλι, τα δόντια ή τα αυτιά θα σταματήσουν αν βάλετε ένα κουτάλι ξεφλουδισμένου σκόρδου και κρεμμυδιού, θυμάρι, λίγη δάφνη , λίγο κέδρο και δεντρολίβανο σε ένα τηγάνι και στη συνέχεια το ζεστάνετε από πάνω με λίγο λάδι. Όταν ''καπνίσει'' (αλλά να μην είναι καμμένο), μια πετσέτα τοποθετείται πάνω από το τηγάνι έτσι ώστε να ''γεμίσει'' με καπνό. Όταν η πετσέτα είναι έτοιμη, θα πρέπει να τοποθετηθεί γρήγορα στο κεφάλι, και μία άλλη, υγρή, θα πρέπει να τεθεί πάνω από αυτήν. Εάν ο πόνος δεν υποχωρεί μετά την πρώτη προσπάθεια, θα πρέπει να γίνει νέα.

  1. Αν ένας πονοκέφαλος εμφανίζεται σε παιδιά, θα πρέπει να τρίψετε λίγη πατάτα και να την τοποθετήσετε στο κεφάλι με μια πετσέτα. Τα πόδια πρέπει να είναι ζεστά.

  1. Η κατανάλωση χυμού λεμονιού με ίσο μέρος νερού και λίγη ζάχαρη αρκετές φορές την ημέρα θα πρέπει να βοηθήσει.

  1. Εάν πάσχετε από νευρικό πονοκέφαλο, πρέπει να βάλετε έναν επίδεσμο με 10 γρ μαγιά μαζί με μια κουταλιά της σούπας μέλι.

Κάθε φορά που εμφανίζεται ένας πονοκέφαλος, θα πρέπει να γίνεται εντριβή πάνω στην εστία του πόνου με κάποιο κονιάκ.

Όταν πονάει το κεφάλι από κρυολόγημα

 Μαγειρέψτε φασόλια με λίγο σκόρδο. Όταν είναι καλά μαγειρεμένο, συνθλίψτε το και ανακατέψτε το με λίγο εξαιρετικό λάδι. Αυτός ο συνδυασμός θα πρέπει να χρησιμοποιείται πάνω στα κροταφικά οστά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα