Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ

lifehub-anthropos-filosofia-56

ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ


Ο Διδάσκαλος (D.K.) λέει ότι εσωτερικά το φυτικό βασίλειο είναι το πιο εξελιγμένο από τα τέσσερα βασίλεια της φύσης, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου βασιλείου.
Κατ’ αρχήν ας πάρουμε μια ιδέα σχετικά με την προέλευση της χρήσης των θεραπευτικών φυτών. Τούτο ανάγεται στην εποχή που ο άνθρωπος ήταν πιο συντονισμένος με τη φύση. Η ακριβής χρονολογία είναι άνευ σημασίας, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι προηγείται της ατομικοποίησης πάνω στη γη, αν και έγινε συνειδητή γνώση μετά το κλείσιμο της θύρας στο ανθρώπινο βασίλειο, περίπου στο μέσον της ατλάντειας εποχής.
Η ασθένεια και η νόσος υπήρξαν στη φυλή μας από τότε που άρχισε η διαδικασία της ατομικοποίησης, στο τέταρτο στάδιο της λεμούριας φυλής, πριν από 18 εκατομμύρια χρόνια περίπου. Αυτό συνέβη εξαιτίας κάποιας ανετοιμότητας των ζωανθρώπων να πάρουν το σπινθήρα του πνεύματος που τους πρόσφεραν οι Κύριοι της Αφροδίτης. Μια εκπόρνευση της νέας διανοητικής μορφής έλαβε χώρα ανάμεσα στο καινούργιο βασίλειο και στην καθαρά ζωώδη φυλή. Αυτή τη φορά ήταν η δόμηση του μικρόκοσμου και των τριών κατωτέρων βασιλείων πάνω στη γη. Έτσι και στο μέλλον, ότι συνέβη στο μακρόκοσμο (άνθρωπο), θα συμβεί και θα επηρεάσει το μικρόκοσμο : το ορυκτό, φυτικό και ζωικό βασίλειο.

Για να γίνει κανείς ανθρώπινο ον, οφείλει να περάσει μέσα από αυτά τα βασίλεια. Ένας άνθρωπος είναι στην πραγματικότητα τα τρία βασίλεια της φύσης συν το σπινθήρα του νου. Αυτό διδασκόταν και στους ναούς μύησης της Ατλαντίδας. Ο μαθητής ανακάλυπτε ότι ήταν μια θεία ψυχή “ντυμένη με ένα δερμάτινο περίβλημα “  που αποτελείτο από ορυκτή ύλη, και υγρά και αέρινα στοιχεία. Αυτή ήταν η εποχή που γεννήθηκε η Αγιουρβέντα, μια επιστήμη που αφορά τη διατήρηση της ζωής σε υγεία μάλλον, αντίθετα από τις μετέπειτα μορφές της ιατρικής οι οποίες ασχολήθηκαν με την επιστήμη της αρρώστιας και της θεραπείας της. Επομένως ο Αγιουρβέντα χρησιμοποιεί σαν γιατρικά του υλικά από τους τρεις κόσμους της φύσης.
Αλλά ακριβώς στο απόγειο της ατλάντειας εποχής, με τα πολλά κέντρα μύησης, επήλθε μια αλλαγή ή μάλλον μια εξειδίκευση χάρη σε μια ανακάλυψη ή ανάκτηση της γνώσης. Τα παρακάτω είναι μια σύντομη εξήγηση.
photo hiddenlighthouse.wordpress.com
Συνεχίζεται

Άλαν Ν. Χόπκινς – Beacon
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα