Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Σάκουμπους… Το αντρικό ονείρεμα παίρνει σάρκα και οστά



Σάκουμπους… Το αντρικό ονείρεμα παίρνει σάρκα και οστά
Της Πέρσας Μιχαλάτου |
Εάν ψάξουμε στις ιστορίες που ακούγονταν από πολύ παλιά για μεταφυσικά ονείρατα, θα βρούμε μέσα σε αυτές, ιστορίες για οντότητες που έρχονται στα όνειρα μας και μας ακινητοποιούν, άλλες φορές προσπαθώντας να κλέψουν την ανάσα μας, άλλες φορές να μας τρομάξουν, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν την δίψα και πείνα τους, για τον δικό μας φόβο.
Αν προσέξουμε όλες αυτές οι οντότητες, έχουν σαν πρωταρχικό τους σκοπό, να μας δημιουργήσουν πολύ ισχυρά συναισθήματα χαμηλών δονήσεων, στα οποία να μην έχουμε τον έλεγχο!
Σε ποια από τα συναισθήματα δεν έχουμε τον έλεγχο και πραγματικά μπορούμε να παραλύσουμε;
Αυτά είναι ο φόβος, ο εξαναγκασμός (να μην μπορούμε να κουνηθούμε)  άγχος, αγωνία, ο πόνος, η στεναχώρια, και κάτι ακόμα, ποιο τρανό και μεγαλύτερης σημασίας από όλα τα παραπάνω, για αυτές τις πεινασμένες οντότητες. Ο ΠΟΘΟΣ.
Πριν προχωρήσουμε επί των παραπάνω, θα κάνουμε μια διακοπή για να πούμε για τον πόθο, ο οποίος μπορεί να γίνει δημιουργικός γιατί ότι πραγματικά ποθούμε μπορούμε αργά η γρήγορα να το κάνουμε δικό μας ,μπορούμε να πούμε ότι είναι, ο σπόρος της δημιουργίας του προσωπικού μας μάτριξ. Ο πόθος μπορεί να είναι δημιουργικός, αλλά και καταστροφικός.Συνήθως όμως όταν κάτι δεν το ελέγχουμε εμείς, μας ελέγχει αυτό, και εδώ κολλάει η έκφραση των κυβερνάνε τα πάθει του.

Bagsaw gymno wraio kanapes
Όταν όμως το πάθος είναι σεξουαλικό, έχουμε κάτι πολύ διαφορετικό…
Για σκεφτείτε ποσό ενεργειακά φορτισμένη είναι η ουσία του άντρα, όταν όλες του οι φαντασιώσεις, γίνονται πραγματικότητα, από το πρότυπο ηδονής του υποσυνείδητου του, που έρχεται και προσωποποιείται σε αυτό το ονειρικό πλάσμα, που τον αποπλανεί! Αυτό το πλάσμα είναι μια οντότητα όπου τρέφεται από αυτή την ουσία, όσο ποιο πολύ πόθο με μεγάλη ένταση δημιουργεί, τόσο μεγαλύτερη αιθερική ουσία κλέβει από τον ανυποψίαστο κοιμώμενο.
Για αναλογιστείτε η ίδια η ουσία του άντρα  μπορεί να δημιουργήσει  Ζωή! Εδώ μιλάμε λοιπόν ότι αυτές οι οντότητες λαμβάνουν την υπέρτατη αιθερική φόρτιση και το όνομα αυτής της οντότητας; Σούκουμπους (Succubus).
Παρουσιάζονται το βραδύ στο ονείρεμα των ανδρών, και συνήθως όταν είναι σε πολύ καλή ενεργειακά φάση, μπορούμε να πούμε όταν οι “μπαταρίες τους είναι γεμάτες” , για να το πω πολύ απλά, και τους στραγγίζουν από ό,τι μορφή ενέργειας μπορούν να ρουφήξουν!
537423_547580295260223_1521695216_nΓια αυτό ξανασκεφτείτε, την επόμενη φόρα που θα εκμυστηρευτείτε σε ένα φίλο σας και του πείτε:
«- Καλά… Εχθές είδα ένα όνειρο που έγινε μάχη στο κρεβάτι , με ένα απίστευτο πλάσμα που με τρέλανε σου λέω!»
Τι ήταν; Όνειρο ή Εφιάλτης; Την απάντηση θα σας την δώσει το ίδιο το έρμο σώμα σας, που θα νιώθει σαν να δούλευε υπερωρίες, χωρίς ύπνο για μια ολόκληρη εβδομάδα.
Άντε αγόρια τώρα ξέρετε! Όνειρά γλυκά!
Συνδέεται με το άρθρο  Ίνκουμπους… o εραστής του ονείρου


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα