Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ


Η σεξουαλική πράξη, ας το πω έτσι πρόστυχα, έχει μία ιερότητα. Είμαι βλάσφημος που αυτολογοκρίνομαι και αποφεύγω να χαρακτηρίσω με τη σωστή,  με την πρέπουσα λέξη, τη σωματική επαφή άνδρα και γυναίκας, όταν πραγματοποιείται τελετουργικά. Αυτό είναι το «γαμήσι», η πιο αθώα λέξη από την εποχή των πρωτόπλαστων.
 
Ναι, είμαι βέβηλος και ψεύτικος, όταν χαρακτηρίζω «σεξουαλική πράξη» τη θεία ένωση των δύο κορμιών, από τη στιγμή που θα αρχίσουν να πρωτοχαϊδευτούν μέχρι την αποθέωση της σαρκικής και πνευματικής τους ηδονής. Τι ντροπή.

 
Ζούμε στην εποχή της απόλυτης χυδαιότητας. Άνδρες και γυναίκες, γυμνοί στο κρεββάτι κι όταν κτυπάει το κινητό τηλέφωνο αφήνουν το γάμο και πάνε για βρούβες. Φοβερά πράγματα. Σύμφωνα με έρευνα στην Αγγλία το 63% των γυναικών και το 48% των ανδρών στη διάρκεια της συνουσίας διακόπτουν για να απαντήσουν στο κινητό. Φοβερά πράγματα.
 
Την ιεροτελεστία για να γευθεί το άτομο το αρχαιότερο πνευματικό δώρο της ύπαρξης του έφθασε να το λέει «σεξουαλική πράξη». Και σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα το 12% κάνει σεξ μιλώντας στο κινητό, το 34% δεν ενοχλείται που ο άλλος, που  η άλλη μιλάει στο κινητό. Στο φινάλε και το τηλέφωνο είναι κινητό, όπως το πέος που κινείται μπρος-πίσω στον κόλπο της γυναίκας.
 
Δεν κάνει πορνογραφία ο αποδυτηριάκιας όταν το «γαμήσι» το λέει έτσι και το θέλει μαγικό, μεθυστικό, θεϊκό, κι όχι με το τηλέφωνο στη φούχτα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα