Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ




του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
Να γελάσει κανείς ή να κλάψει με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα, όπου...
- Ο Τσίπρας δίνει μάχη για να μην μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις, αλλά αυτό που καταφέρνει είναι να μειωθούν και οι κύριες.
- Η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζει τα δύο πρώτα μνημόνια, υπερψηφίζει, όμως τους εφαρμοστικούς νόμους. Στη συνέχεια, υπερψηφίζει το τρίτο μνημόνιο, αλλά καταψηφίζει τους εφαρμοστικούς νόμους.
- Ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε μεγάλη απώλεια ψήφων στις εκλογές, επειδή φάνηκε να επείγεται να συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα. Και τι έκανε μετεκλογικά για να διαλύσει τις εντυπώσεις; Τάχθηκε υπέρ της ...αυτοδυναμίας του Ποταμιού, διαβάζοντας στη Βουλή τις ...προγραμματικές δηλώσεις του κόμματος του.

- Η κυβέρνηση έψαχνε για 300 εκατομμύρια, ως το ισοδύναμο για το 23% του ΦΠΑ στην Ιδιωτική Εκπαίδευση. Εύρηκα, αναφώνησε ο Αρ. Μπαλτάς, ξαφνιάζοντας τους πάντες με την ταχύτητα της αντίδρασης του. Μόνο που το μέτρο που πρότεινε –αύξηση στα εισιτήρια των αρχαιολογικών χώρων– μόλις και μετά βίας συγκέντρωνε 50 εκατομμύρια ευρώ. Ναι, είναι ο πρώην υπουργός Παιδείας που είπε στη Βουλή ότι είναι ρετσινιά να είναι κανείς αριστούχος. Ακόμη και στο μέτρημα, άραγε; Δεν το εξήγησε, δυστυχώς.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα