Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ένα τρένο γεμάτο από ιδέες στο ταξίδι του προς τον άγνωστο τομέα του μεταφυσικού.



Αν λοιπόν όλα όσα ζούμε, είναι και θεωρούμε ως ζωή, και πραγματικότητα, τότε είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε στον άγνωστο τομέα της μεταφυσικής, άρα για εμάς τους ανθρώπους της Γης η αληθινή ζωή πάντα θα υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο.

Και είναι πολύ φυσιολογικό αυτό, αφού ζούμε την ζωή μέσω της αντίληψης της σάρκας και της λογικής της, άρα η ζωή για εμάς πάντα θα είναι η σάρκα.

Το μεταφυσικό όμως έχει να κάνει πέραν της φυσικής υπόστασης αυτού του αισθητού κόσμου της ύλης, άρα είναι αδύνατον να κατανοήσουμε τον μεταφυσικό κόσμο κοιτάζοντας τον με την σάρκα και την λογική της.

Για να γίνουμε ένα με την αληθινή υπόσταση μας, την ψυχή, πρέπει οπωσδήποτε να γίνουμε παρατηρητές της ζωής! μόνον με αυτόν τον τρόπο θα ανακαλύψουμε πόσο επιρρεπής είναι αυτός ο κόσμος στις δικές μας σκέψεις και πιστεύω.


Δεν θα σας αποδείξω τίποτα σήμερα, διότι και να σας το αποδείξω αυτό που λέω δεν θα το πιστέψετε αν πρώτα δεν το "δείτε" στην πράξη κι εσείς, αφού πλέον θα κατανοήσετε ότι οι σκέψεις σας είναι αυτές που αναγκάζουν κάποιον να παρέμβει είτε θετικά είτε αρνητικά στην ζωή σας, και αυτό που παρεμβαίνει άλλοι το ονομάζουν νόμο του σύμπαντος, άλλοι θεό, άλλοι φύλακα άγγελο, και άλλοι τον κακό δαίμονα που μας μισεί...αλλά στην ουσία εμείς είμαστε οι Κυρίαρχοι του παιχνιδιού που ονομάζουμε ζωή, διότι η αντίληψη η δική μας θα καθορίσει στο πως θα αντιμετωπίσουμε την εδώ ζωή, αφού εξαρτάται από τον τρόπο έκφρασης της ζωής μας είτε από την λογική της σάρκας που πάντα φοβάται το υποτιθέμενο μέλλον, είτε της αδίστακτης ψυχής που δεν παρατά ποτέ τα δικά της πιστεύω!!

..όνειρα αληθινά..



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα