Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Επιχείλιος έρπης: Πώς να τον διώξεις φυσικά

Επιχείλιος έρπης: Πώς να τον διώξεις φυσικάΟι γιατροί συνταγογραφούν συνήθως κρέμες με acyclovir για τη θεραπεία του επιχείλιου έρπη. Ωστόσο, η έρευνα δείχνει ότι η φύση διαθέτει την καλύτερη λύση. Αυτή η θεραπεία λειτουργεί γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη και με λιγότερες παρενέργειες.
Από καιρό το μέλι έχει θεωρηθεί ως ένας από τους αποτελεσματικότερους φυσικούς θεραπευτές τραυμάτων και μολύνσεων. Όταν ένας ερευνητής χρησιμοποίησε acyclovir για ένα ξέσπασμα του έρπη και μέλι για ένα άλλο, ο συνολικός χρόνος επούλωσης με μέλι ήταν 43% ταχύτερος από την acyclovir.
Σύμφωνα με το Nutrition & Healing: «Κανένας από τους εθελοντές δεν εμφάνισε κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια με επαναλαμβανόμενες εφαρμογές του μελιού, τη στιγμή που τρεις ασθενείς ανέπτυξαν τοπική φαγούρα με την acyclovir».
Ο πόνος και η κρούστα μειώθηκαν επίσης σημαντικά με το μέλι, σε σύγκριση με το φάρμακο. Δύο περιπτώσεις επιχείλιου έρπη και μία περίπτωση έρπη των γεννητικών οργάνων διαγράφονται πλήρως με το μέλι, ενώ δεν υπήρξε καμία αντιμετώπιση με τη χρήση acyclovir.
Για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι ανάγκη να βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας ακατέργαστο μέλι, καθώς αυτό θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα από ό, τι το επεξεργασμένο. Η προτίμησή μου είναι το μέλι Manuka. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το εφαρμόσετε απευθείας στην ανοιχτή πληγή. Εφαρμόστε τουλάχιστον τέσσερις φορές την ημέρα.

Λίγα λόγια για το μέλι Manuka
  • Η υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη καταστέλλει την ανάπτυξη μικροοργανισμών.
  • Εργάτριες μέλισσες εκκρίνουν ένα ένζυμο στο νέκταρ, το οποίο στη συνέχεια απελευθερώνει χαμηλά επίπεδα του υπεροξειδίου του υδρογόνου, όταν το μέλι έρχεται σε επαφή με την πληγή σας.
  • Το μέλι αυτό, ωστόσο, προσφέρει επιπλέον οφέλη επούλωσης που δεν βρέθηκαν σε άλλα είδη μελιών.
Άλλες φυσικές θεραπείες για τον έρπητα
Εκτός από το μέλι, ακολουθούν μερικές άλλες θεραπείες αποτελεσματικές στη θεραπεία των λοιμώξεων του έρπη:
  • Λυσίνη (ένα βασικό αμινοξύ)
  • Βιταμίνη C
  • Αλόη
  • Μελισσόχορτο (Melissa officinalis)
  • Ρεσβερατρόλη (ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό από σπόρους σταφυλιών)
  • Σκόρδο
  • Λακτοφερρίνη (μία ισχυρή αντιμικροβιακή πρωτεΐνη που βρίσκεται στο πρωτόγαλα)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα