Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ ΜΙΣΟΥΣ»

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ο Jean –Baptiste Kim, πολέμιος του δικτατορικού καθεστώτος της Βορείου Κορέας, παρουσίασε στο facebοok ένα βίντεο όπου όλοι μουσουλμάνοι επάνω στην γη γιορτάζουν την ισλαμική νίκη στο Παρίσι. Την ίδια ώρα που ο κόσμος θρηνεί για τα θύματα της γαλλικής πρωτεύουσας, σε κάποια κοινωνικά δίκτυα φανατικοί μουσουλμάνοι και οι οπαδοί των Τζιχαντιστών πανηγύριζαν με την κυριολεξία.
φοτο1Δεν είναι η πρώτη φόρα που το ISIS στοχοποιεί την Γαλλία, άλλα είναι η πρώτη φόρα που η Γαλλία ζει μια τέτοιου είδους βομβιστική επίθεση. Το «τζιχαντιστικό» hashtag, «#باريس_تشتعل» , θα μπορούσε να μεταφραστεί ως, «το Παρίσι στις φλόγες». Εκατοντάδες από πανηγυρικά tweets σταλθήκαν με μερικά από αυτά να χρησιμοποιούν γραφικές φωτογραφίες από τις επιθέσεις.

φοτο2Η Nusra al-Maqdisiya, ένα πολύ γνωστό pro-IS media group που έχει την βάση του έξω από την Gaza, δημοσίευσε το Σάββατο 14/11 μια ανακοίνωση ότι αυτός είναι ένας πόλεμος από τους μουσουλμάνους εναντία στους «Kuffar», δηλαδή ενάντια στους άπιστους .
Εντωμεταξύ υπολογίζετε συμφώνα με επίσημα στοιχεία ότι πάνω από 500 Γάλλοι Τζιχαντιστές βρίσκονται στο Ιράκ και στην Συρία, 250 έχουν επιστρέψει, ενώ άλλοι 750 εξέφρασαν την επιθυμία να πάνε να καταταχτούν στις τάξεις των Τζιχαντιστών. Γάλλοι αξιωματούχοι έχουν εκφράσει πολλές φορές τον φόβο τους στο παρελθόν ότι πολύ πιθανόν να υπάρξουν επιθέσεις από Γάλλους τζιχαντιστές στους δρόμους της Γαλλίας, ειδικά της πρωτεύουσα όπως και έγινε.
Αλλά για να καταλάβουμε το μέγεθος της εορταστικής ατμόσφαιρας στο στρατόπεδο των απανταχού Τζιχαντιστών και είναι σίγουρο πως Τζιχαντιστές σήμερα βρίσκονται σε πολλές δυτικές χώρες, αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στα πολύ χαρακτηριστικά ηλεκτρονικά μηνύματα με τα οποία χαιρετίζουν με ξέφρενη χαρά την τρομοκρατική επίθεση στην γαλλική πρωτεύουσα, τονίζοντας πως ο πόλεμος μόλις τώρα αρχίζει και πως θα ακολουθήσουν και άλλες ακόμα χειρότερες επιθέσεις :
Ας πάρουμε μια «γέυση» από αυτά τα μηνύματα του μίσους :
μινιμα1Ευχαριστώ πολύ τον Αλλάχ, (για την σφαγή στο Παρίσι). Θέλω και άλλα NewYork attack, Paris attack.
Από τον Ismail Abdul Jabbar, Η κοιλιά μου πονάει από τα γέλια πρέπει να σταματήσω να γελώ, (για την σφαγή στο Παρίσι).
μινιμα2Abdulmdollilah, Είμαστε ευτυχισμένοι, (για την σφαγή στο Παρίσι), γιατί να μην γιορτάσουμε την ευτυχία μας
Islamic State Supporters Celebrate Paris Attack in Social Medya : Οι Υποστηρικτές του Ισλαμικού Χαλιφάτου γιορτάζουν στα Social Medya την επίθεση στο Παρίσι
μηνυμα3Πως αισθάνονται οι μουσουλμάνοι αυτό το πρωί, (με τον Πύργο του Άιφελ να κυματίζει στην κορυφή του η σημαία του Χαλιφάτου).
μηνυμα4Ω μουσουλμάνοι της Παλαιστίνης, πάρτε παράδειγμα από τους αδελφούς σας στην Γαλλία και κάνετε το ίδιο κατά των εβραϊκών γουρουνιών μα τον Αλλάχ.
μηνυμα5Κανένας δεν δίνει…a shit για την «πτώση» σας. Το ISIS έρχεται να αναλάβει δράση στην Αγγλία και δεν υπάρχει κάτι να κάνετε για να το αποφύγετε. Θα κάνουμε την Βρετάνια ισλαμικό κράτος. Θα ακυρώσουμε τα Χριστούγεννα και θα καταργήσουμε το Πάσχα, θα βιάσουμε όλες τις κοπέλες από 13 ετών και αυτές θα γεννήσουν τα παιδιά μας και θα μετατρέψουμε τα βρετανικά σας αποβράσματα σε μειονότητα.
μηνυμα6Muslimah, Πως αισθάνεται αυτό το πρωί το γαλλικό κουφάρι ? Δρόμοι έρημοι. Όλοι φοβισμένοι και η τρομοκρατία χτύπησε την καρδιά τους.
πρωτο μηνυμαMarwan Tunsi, Ισλαμικό Κράτος : Είναι μόνο η αρχή!
Abutalut8, Όλες οι προσευχές οφείλονται στον Αλλάχ.
Βλέποντας όλο αυτό το μίσος να ξεδιπλώνεται σε όλο του το «μεγαλείο», αντιλαμβάνετε κανείς την εγκληματική ανευθυνότητα των δυτικών χωρών όταν είχαν αποφασίσει να αποσταθεροποιήσουν την Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική για να κερδίσουν τους ενεργειακούς αγωγούς. Αντί για αυτό, γέννησαν το μεγαλύτερο τέρας της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας. Όλα εδώ πληρώνονται!
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα