Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ CERN

Υπεύθυνη για την καταστροφή γιγαντιαία αστροπολιτεία που βρίσκεται "παρκαρισμένη" δίπλα από τον Ήλιο.



Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων LHC είχε χρησιμοποιηθεί σε μια προσπάθεια διάνοιξης Αστρικής Πύλης (ή Σκουληκότρυπας) για να βοηθηθούν οι δυνάμεις των Δρακονιανών να διαφύγουν από το ηλιακό σύστημα ή και να κατορθώσουν να μεταφέρουν δυνάμεις στην Γη για να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών ώστε να μπορέσουν καταλάβουν τον πλανήτη.

Η καταστροφή - με κάποιο είδος έκρηξης - συνέβη στις 13 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Cabal διενήργησε την "επίθεση" στο Παρίσι.

Επιπλέον, η δομή και ο προγραμματισμός του CERN, σκοπόν είχε στην βοήθεια της διατήρησης της λειτουργίας των "εξωτικών" όπλων* των σκοτεινών δυνάμεων στο φυσικό και στο διαστατικό πεδίο.

*Πρόκειται για τις βόμβες strangelet: Είναι βόμβες με συγκέντρωση βαρέων quarks τα οποία ονομάζονται παράξενα quarks. Όταν αυτή η συσπείρωση εκτεθεί σε πολύ μεγάλη πίεση και θερμοκρασία, προκαλείται μια αλυσιδωτή αντίδραση η οποία μεταστοιχειώνει την συνηθισμένη ύλη σε παράξενη ύλη. Οι βόμβες αυτές είναι πολύ πιο ισχυρές από τα γήινα πυρηνικά όπλα και δρουν καταστροφικά μέχρι την 5η διάσταση!
Τις βόμβες strangelet τις κουβάλησαν οι αποστάτες στον πλανήτη μας από το άστρο Rigel και μια από αυτές θεωρητικά θα μπορούσε να εξολοθρεύσει ολόκληρο το σύμπαν!

Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα