Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ (RKM) ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Αυτό είναι το σχέδιο κατάληψης του πλανήτη από την Μαφία των Χαζάρων..


Για διατηρήσει το απίστευτα κακό και αντι-ανθρώπινο σύστημα της, η Μαφία των Χαζάρων αποφάσισε να προωθεί την μαζική παράνομη μετανάστευση, προκειμένου να καταστρέψει τα σύνορα, την γλώσσα και τον πολιτισμό, χωρίς τα οποία κανένα έθνος δεν θα μπορεί να διατηρήσει την κυριαρχία του.
Ακριβώς γι' αυτό οι τρομοκράτες - μισθοφόροι διευθύνονται από την Ισραηλινο-αμερικανική μηχανή τρομοκρατίας, τους οποίους χρηματοδοτούν και τους έχουν δώσει οδηγίες να κινηθούν βόρεια προς την Ευρώπη, και να προβαίνουν σε μαζικές δολοφονίες και βιασμούς όσο το δυνατόν πιο πολλών πολιτών. Αυτό για να συντρίψουν και να τιμωρήσουν τους Ευρωπαίους για την υποστήριξη τους στο κίνημα μποϊκοτάζ εναντίον του Ισραήλ και λόγω των αρνητικών απόψεων τους για το Απαρτχάιντ κατά των Παλαιστινίων.
Το Ισραήλ και η Μαφία των Χαζάρων είναι εξοργισμένοι με τους Ευρωπαίους γιατί εμποδίζουν το ΝΑΤΟ να εμπλακεί σε πολέμους αντιπροσωπεύοντας την Αμερική και το Ισραήλ κατά της Συρίας και του Ιράν, προκειμένου να βοηθήσουν στην οικοδόμηση των ορίων του Μεγάλου Ισραήλ, χωρίς να θυσιάζονται Ισραηλινοί στρατιώτες, αλλά μόνο αμερικανικά και ευρωπαϊκά Goyim (κατά την Καμπάλα τα Goyim είναι "δίποδα όντα"). Έτσι, πολλοί πρόσφυγες από τη Συρία είναι νέοι στρατεύσιμοι άνδρες που έχουν λάβει εντολή να μετακινηθούν στην Ευρώπη, χρηματοδοτούμενοι από την Μαφία των Χαζάρων.

Η στρατηγική Cloward-Piven
1. Η χρήση της αχαλίνωτης νόμιμης και παράνομης μετανάστευσης, γίνεται για να διαρραγούν τα σύνορα, η γλώσσα και ο πολιτισμός των ευρωπαϊκών εθνών και να χρησιμεύσει ως μια εφαρμογή της στρατηγικής Cloward-Piven, η οποία προβλέπει την αναγκαστική χρησιμοποίηση των πόρων και των υπηρεσιών των εθνών. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε την δημιουργία μιας συνεχιζόμενης βαθιάς ύφεσης με συνεχώς αυξανόμενη την ανεργία, λόγω της επιβολής συμφωνιών ελεύθερων συναλλαγών, με ταυτόχρονη μαζική εισροή μεταναστών με ριζικά διαφορετική γλώσσα και πολιτισμό. Αυτά μαζί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατάρρευση των υφιστάμενων συστημάτων στήριξης των κυβερνήσεων και την καταβύθιση μεγάλων κοινωνιών στο χάος, με επακόλουθο την πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού και του πολιτικού συστήματος.
Το Phoenix Rising Bird (ο αναγεννώμενος Φοίνικας) της Ελληνικής Μυθολογίας που αναδύεται από τις στάχτες, ταυτίζεται με την "Παραγγελία του Χάους", ένα μοντέλο του υψηλού Τεκτονισμού, που προβλέπει τη χρήση τεχνητού χάους για την κατάρρευση της κοινωνίας, προκειμένου να προκληθεί η ανάδυση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
2. Δεύτερη επιλογή της Μαφίας των Χαζάρων είναι η χρήση πολυτροπικών μέσων για να λογοκρίνει τις ιστοσελίδες εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης στο Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα δύο επιπέδων ταχύτητας, μια γρήγορη για τις εγκεκριμένες επιχειρήσεις της Μαφίας και μια πολύ αργή για τα μη εγκεκριμένα εναλλακτικά Web Media sites.
3. Μια τρίτη επιλογή που εξετάζει προσεκτικά τώρα η Μαφία των Χαζάρων, είναι η ανάπτυξη ενός ή περισσοτέρων στημένων επιθέσεων του στυλ της 09/11/01, για να κατηγορήσει τη Συρία ή το Ιράν, προκειμένου να πετύχει την αμερικανική εμπλοκή σε παράνομο και αντισυνταγματικό πόλεμο στην Μέση Ανατολή, αντιπροσωπεύοντας το Ισραήλ..
Η Επιλογή Σαμψών
4. Η τέταρτη επιλογή που εξετάζεται σοβαρά από την Μαφία, είναι η εξαπόλυση πυρηνικών επιθέσεων σε μεγάλες πόλεις του κόσμου για να χρησιμοποιηθούν ως πρόσχημα για να ξεκινήσει ένας WW3, κατηγορώντας το Ιράν, την Συρία, την Ρωσία και την Κίνα.
Η πατρίδα των Χαζάρων καταστράφηκε περίπου το 1020 από τους Ρώσους και τους Πέρσες, και περιελάμβανε μέρος της Ουκρανίας. Οι Likudists προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν διάφορα περιουσιακά στοιχεία, για να καταστήσουν την Ουκρανία μια νέα ιουδαϊκή πατρίδα, όπως έγινε και στην Παλαιστίνη, δημιουργώντας το Ισραήλ. Ο Χένρι Κίσινγκερ δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πια μετά την πάροδο δέκα ετών, ενώ και μια μυστική μελέτη της CIA υποστηρίζει επίσης ότι το Ισραήλ είναι πλέον καταδικασμένο.

Homeland of the Khazarian Mafia which was destroyed in about 1020 by the Russians and the Persions (now Iran), which now encompasses part of the Ukraine. Are the Likudists trying to use US State Department assets to make the Ukraine the New Judaic homeland as Israel become rejected by the whole World over Palestinian Apartheid and perhaps soon to become Balkanized. Henry Kissinger has stated that Israel will be no more within ten years and a secret CIA study also claimed that Israel is now doomed.

Ο όρος Μαφία των Χαζάρων, σύντμηση των λέξεων Rothschild Khazarian Mafia (RKM), προέρχεται από τον οικονομικό επιστήμονα Mike Harris, που επινόησε τον όρο "Μαφία των Χαζάρων", μετά από εκτεταμένη έρευνα για την αλήθεια και την κρυμμένη ιστορία του έθνους των Χαζάρων, καθώς και τη σύνδεση του με τους Rothschild και τον Διεθνή Σιωνισμό, με έδρα το City του Λονδίνου. Ανακάλυψε επίσης το μακρύ μίσος που διατηρεί η Χαζαριανή Μαφία εναντίον των Ρώσων, μετά την καταστροφή που τους προκάλεσαν το 1020 μ.Χ., και που εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό κίνητρο σήμερα στην προσπάθεια τους να καταστρέψουν την Περσία (Ιράν) και στη συνέχεια να περικυκλώσουν για άλλη μια φορά και να καταστρέψουν τη Ρωσία . Ο στόχος τους είναι να κλέψουν όλα τα στοιχεία του ενεργητικού της Ρωσίας και η μαζική δολοφονία των Ρώσων, ως μια επανάληψη της επανάστασης των Μπολσεβίκων τους, το 1917.


Η Μαφία των Χαζάρων εδρεύει και λειτουργεί στο City του Λονδίνου σαν ένα ξεχωριστό έθνος στο εσωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει τη δική του αστυνομική δύναμη και διπλωμάτες, χωρίς να πληρώνει φόρους στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως συμβαίνει και με το Βατικανό, και εξουσιάζει όλο τον κόσμο μέσω του συστήματος των κεντρικών της τραπεζών, χρησιμοποιώντας έντοκα γραμμάτια των χρηματαγορών, που εκδίδονται και τίθενται στην κυκλοφορία με ολέθρια τοκογλυφία.
Η Μαφία των Χαζάρων έχει διεισδύσει βαθιά στην Αμερική την οποία έχει υπό ομηρία, εκδίδει και διανέμει τα χρήματα της, ελέγχει τους θεσμούς και την κυβέρνηση και χρησιμοποιεί την αμερικανική στρατιωτική μηχανή για να διεξάγει τους πολέμους του Ισραήλ, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη. Η Μαφία χρησιμοποιεί ομάδες των μυστικών υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου, του Ισραήλ και των ΗΠΑ, και ιδιαίτερα του Πενταγώνου, για να μετακινεί παράνομα τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών με τεράστια κέρδη, χρηματοδοτώντας τις Black Ops (Μαύρες παράνομες Επιχειρήσεις σε βάρος άλλων κρατών) και τους "δικούς" της πολιτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Ένα μεγάλο παγκόσμιο καρτέλ ναρκωτικών που εξελίχθηκε στην πόλη του Λονδίνου, είναι ιδιοκτησία της Μαφίας και ονομάζεται "Βρετανική Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών", η οποία πωλούσε όπιο στους Κινέζους, για να πάρει πίσω όλο το ασήμι και τον χρυσό που οι Βρετανοί είχαν δαπανήσει για την αγορά κινεζικού τσαγιού και μεταξιού.
Αυτό το μεγάλο καρτέλ οπίου, κατασκεύασε το Πεντάγωνο, καθιστώντας το απόκρυφο σύμβολο της Ιουδαϊκής Πεντάλφας , αξιοποιώντας και συνασπίζοντας εκεί τη δύναμη του Εωσφόρου, ελέγχοντας μαζί με την CIA την δομή και την διοίκηση του, προκειμένου να αναλάβει ολόκληρο τον κόσμο.
Παρά τους τόσους προδότες και διεφθαρμένους Χαζάρους που μολύνουν τώρα το Πεντάγωνο, υπάρχει μέσα σ' αυτό μια νέα φατρία πατριωτών αξιωματικών που αποκτούν ισχύ μέρα με την μέρα. Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες, οι αληθινοί Αμερικανοί να κινηθούν και να πάρουν το έθνος τους πίσω από τα χέρια της Μαφίας των Χαζάρων. Καθημερινά όλο και περισσότερες πληροφορίες από την κρυφή ιστορία της Βαβυλώνας (Talmudics aka Khazarians) αποκαλύπτονται και γίνονται γνωστές, παρά τις σοβαρές προσπάθειές τους να τις αποκρύψουν από τα βιβλία της ιστορίας..


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα