Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Γητειές, ηθική και έρωτας


Η μαγεία είναι ρεύματα ενέργειας προερχόμενα από ψυχές(πυρήνες) όντων και ανθρώπων που εκπέμπονται η στέλνονται συνειδητά. 

Η μαγεία είναι η τέχνη και η δύναμη να χειριζόμαστε συνειδητά αυτές τις ενέργειες και να επηρεάζουμε καταστάσεις και πράγματα, ο μάγος είναι ένα είδος επιστήμονα του πνεύματος. 

Η θερμότητα οι υπέρυθρες, η ραδιενέργεια είναι ακτινοβόλες κυρίως μορφές ενέργειας, έτσι είναι και οι σκέψεις και οι ενέργειες που εκπέμπει ένα ζωντανό ον. 
Η διαχείριση αυτών των ενεργειών ονομάζεται μαγεία. Έτσι λοιπόν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τέτοιες για να προκαλούν ή διαλύουν έρωτες.



Η μαγεία δεν είναι κάτι κακό από μόνο της αλλά γίνεται κακιά επειδή ο άνθρωπος έχει κακές βλέψεις και σκοπούς. 


Αυτό το βλέπουμε και στα βιβλία μαγείας που κυκλοφορούν όπου το 90% περίπου αναφέρονται σε φιλίες και έρωτες πως να τους δημιουργήσεις,διαλύσεις, ξαναφτιάξεις, να πάθει ο άλλος εκείνο το άλλο να προστατεύεσαι από το τάδε κακό  που μπορείς να κάνεις και άλλα πολλά παρόμοια. 

Αυτά τα βιβλία εκδίδονται και συγγράφονται στο όνομα του κέρδους. 

Π,χ, μια κοπέλα που θέλει έναν άντρα αντί να κοιτάξει πως να βελτιωθεί, κινηθεί, συμπεριφερθεί,στρέφετε στην άμεση λύση την μαγεία, για να προκαλέσει τον έρωτα του εν λόγο άντρα, να προκαλέσει κάτι παρά την θέληση του, ένα είδος σκλαβιάς. 

Από την άλλη ο μάγος καλεί για ενίσχυση διάφορα πονηρά πνεύματα και πολλές φορές ανακατεύει και ονόματα αγίων και αγγέλων(γητιές) κτλ και δυνάμεων κάνοντας τους κατά κάποιο τρόπο συνένοχους σε τέτοιες ακάθαρτες πράξεις. 

Τα μάγια όπως και κάθε είδος τελετής η ισχύ τους μειώνεται με τον καιρό και έτσι θα πρέπει να ξαναγίνουν έτσι όπως ξανακάνουμε θείες λειτουργίες, ευχέλαια κτλ. 


Και η εν λόγω γυναίκα θα ξαναπληρώσει με πολλά χρήματα ξανά τον μάγο για τα ερωτικά της. 

Έχουν φτιαχτεί πολλά ξόρκια και μαγικές συνταγές επειδή ο κόσμος πληρώνει πολλά για τα ερωτικά θέματα. Από την άλλη τα μάγια μπορεί και να μην πιάσουν, επίσης μπορεί και να μη γίνονται απλά να σε κοροϊδεύει.


Οι γητειές είναι μια πνευματική πορνεία, γιατί ξεπουλάς κάτι για το κέρδος καθαρά και μόνο, ούτε καν για κάποιο σκοπό, και όχι μόνο αυτό αλλά εμπλέκεις και άλλους παρά την θέληση τους. 


Αυτή η πράξη από μόνο της δεν προσελκύει καλά πνεύματα. 

Τον άλλον άνθρωπο τον ρώτησες; πήρες την συγκατάθεση του; αν θες να γίνουν μάγια να τα ξαναβρείτε; 

Είναι διαφορετικό να το γνωρίζει και να λέει κάνε μου, και διαφορετικό να μην ξέρει ή δεν θέλει να τον-ην ανακατεύεις σε τέτοια πράγματα.

Ακόμα και τις καλύτερες προθέσεις να έχεις δεν έχεις το δικαίωμα να κάμπτεις ενός ανθρώπου το μέγιστο αγαθό που έδωσε ο Θεός,δηλαδή την ελευθερία.


Δεν μπορείς να επικαλείσαι δυνάμεις... να ανακατεύεις ψαλμούς και άγια ονόματα για να κάμπτεις του ξένου ανθρώπου την ελευθερία για να κάνεις τα σχέδια σου.

 Δεν μπορείς να ασκείς μαγεία με πνεύματα η σκλαβώνοντας πνεύματα, η επικαλώντας δαίμονες, ή να ανακατεύεις ονόματα αγγέλων και δυνάμεων. 

Πόσο αρεστό να είναι στα μάτια του Θεού ή σε αυτούς που επικαλείσαι;  

Δεν μπορεί να κρατήσει για καιρό ένα τέτοιο είδος αγάπης ή σχέσης γενικώς.

Με τον καιρό η ευλογία που υπάρχει στον κάθε άνθρωπο αρχίζει και μειώνεται όχι σαν τιμωρία αλλά σαν φυσικό επακόλουθο. 


Ο άνθρωπος που στρέφεται στον μάγο αλλά ειδικά ο μάγος προκαλεί μεγάλο κακό στην ψυχή του, δεν έχουν το δικαίωμα να καπηλεύουν δυνάμεις για να κάνουν κακό.

Κακό είναι επίσης να κάνεις και κάτι σε κάποιον και χωρίς την συγκατάθεση του.

 Όλα αυτά δημιουργούν ένα κακό κάρμα σε βάθος χρόνου.

Όλο το σύμπαν και τα όντα οδεύουν αρμονικά προς το να εξελιχθούν, μέσα στα πλαίσια της ελευθερίας τους όμως μπορούν να χαράξουν τον δικό τους δρόμο και ανάλογα τους ακολουθούν τα αίτια των πράξεων τους ως φυσικό επακόλουθο, έτσι υπάρχει μια δίκαιη ροή συγκυριών που ακολουθεί κάποιον π,χ, μάγο γητευτή, αυτό το ονομάζουμε και κάρμα.


Πολύς κόσμος νομίζει πως όλες αυτές οι μαγικές πράξεις ξόρκια και συνταγές δόθηκαν από διαβόλους κτλ.όπως φαντάζονται οι περισσότεροι.


 Όμως στη πραγματικότητα δημιουργήθηκαν από τους ίδιους τους ανθρώπους τουλάχιστον το 95% γιατί οι πελάτες των μάγων αυτά ήθελαν.  

Για άλλη μια φορά όλα στρέφονται γύρω από τον θεό που λέγεται κέρδος, ακόμα και η μαγεία. 

Ακόμα και οι μάγοι(οι περισσότεροι) έχασαν τα ιδανικά τους και τους ανώτερους σκοπούς τους και πολλοί κατάντησαν σαν πνευματικοί εκπορνευτές . 

Ακόμα και οι διαβόλοι να έδιναν όλες τις μαγείες αν οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονταν για αυτά δεν θα τα έκαναν.


Κυκλοφορούν πολλά βιβλία με μαγικές συνταγές ή οδηγίες για να μπορεί όποιος θέλει να κάνει διάφορα ερωτικά μάγια και άλλα παρόμοια. 

ΟΜΩΣ, Δεν βρίσκεις βιβλία μαγείας π,χ, να γίνεις ποίο έξυπνος, όμορφος, ταλαντούχος, δυνατός, ψυχικά υγιής, ευγενής, να αποκτάς χαρίσματα ή αρετές, αντιθέτως σε κουράζουν με φουσκωμένες κενές κουβέντες και θεωρίες ή παγίδες για την ψυχή σου. 

Βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τον εαυτό σου, ή μένοντας το πνεύμα σου κουρασμένο έχοντας μόνο επιφανειακή ενημέρωση και μένοντας με το αίσθημα του ανικανοποίητου, είτε υπάρχουν βιβλία που υποτίθεται ότι ήδη ξέρεις ένα σωρό πράγματα. 

Έτσι συνήθως καταλήγεις σε ένα άκαρπο κενό. Αυτή η κατάσταση προωθείτε γιατί δεν θέλουν τον άνθρωπο πραγματικό γνώστη.


Όμως τίθεται και ένα άλλο ερώτημα, πότε να στρέφομαι στην μαγεία; 


Για τον μέσο άνθρωπο ποτέ!,διότι δεν κατέχει κατάλληλη μεταφυσική κατήχηση τη ψυχική κράση και τα ανάλογα ιδανικά και ίσως κάνει μεγάλη ζημιά στον εαυτό του ή ακόμα και στον ψυχισμό του άμεσα ή έμμεσα. 

Η κατήχηση που θα σε κάνει κατάλληλο για την μαγεία δίνεται από κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα κρίνουν αν είσαι κατάλληλος και δεν θα σου την δώσουν επειδή έχεις πολλά χρήματα αλλά επειδή είσαι κατάλληλος για αυτούς ικανός και καθαρός. 

Ο άλλος τρόπος είναι ο ανηφορικός για να αποκτήσεις αυτή την κατήχηση και γνώση είναι να τα κυνηγήσεις μόνος σου, θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνια ολόκληρα μελετώντας τους πιο γνωστούς συγγραφείς μάγους και κάθε λογής αποκρυφιστές, ψάχνε για κρητικές βιβλίων γράψου σε διάφορα φόρουμ φτιάχνε σημειώσεις δικές σου που θα είναι αποστάγματα για εσένα, και όλα αυτά μένοντας προσηλωμένος και σταθερός στην προσευχή σου ζητώντας από τον Δημιουργό καθοδήγηση και σιγά σιγά θα σου έρχονται όλα όσα χρειάζεσαι να μάθεις για να προχωράς είτε αυτά είναι γνώσεις εμπειρίες ή άνθρωποι. 

Γιατί από τα βιβλία θα πάρεις βάσεις κυρίως και όχι τόσο γνώσεις. 

Αυτή ήταν και η συνταγή της επιτυχίας του φοβερού αλχημιστή Παράκελσου και κάθε μεγάλου μάγου η αποκρυφιστή κτλ. 

Να μένει σταθερός στην αναζήτηση για χρόνια ολόκληρα για όλα αυτά με φλογερό πόθο, και ζητώντας προστασία από τον Θεό.


Ένας εναλλακτικός τρόπος.


Αντί για γητειές υπάρχει και ένα άλλος τρόπος, τόσο απλός που που δεν τον υπολογίζουν. 


Μπορείς να του-της κινήσεις ή προκαλέσεις κατά πολύ το ενδιαφέρον σε αυτόν-η που θες με άλλους τρόπους,χωρίς γητειές, μάγια, επικλήσεις και να ανακατεύεις στα ερωτικά σου δυνάμεις που δεν γνωρίζεις ρίχνοντας παράλληλα την αξία τους. 

Δεν θα σκλαβώσεις αλλά θα προκαλέσεις. 

Έχεις που έχεις το πάθος η τον πόθο άφησε τον να βγεί έξω. 

Αυτός ο τρόπος είναι να στέλνεις πνευματικά μαγνητικά ρευστά με τις πληροφορίες σου και εντολές σου στον νου του άλλου. 

Πιο συγκεκριμένα:

Όταν είσαι ερωτευμένος-ην και απλά σκέφτεσαι την-ον άλλη-ον και πάλι τον επηρεάζεις. 


Σκοπός σου είναι απλά να προκαλέσεις η να ξανά προκαλέσεις το ενδιαφέρον του άλλου,γιατί τότε δημιουργείται ένα είδος καλωδίου μεταξύ εσένα και του άλλου-ης σαν ομφάλιος λώρος και μεταφέρνεις την επιθυμία σου στον άλλον και ο άλλος σε βλέπει πιο διαφορετικά. 

Δεν θα τον σκλαβώσεις θα του προσελκύσεις απλώς το ενδιαφέρον και τότε θα δράσεις με τον καλύτερο τρόπο που ξέρεις έμαθες ή διάβασες.

    Το βράδυ θα ξαπλώσεις θα πάρεις 2-3 αναπνοές να χαλαρώσεις και θα μετρήσεις ανάποδα από το 50 ως το 0 ανά δύο αριθμούς κάθε 2 δευτερόλεπτα  θα οραματίζεσαι και βιώνεις πως είστε μαζί φιλιέστε κτλ αλλά όχι προχωρημένα πράγματα... γιατί αυτό θα αυξήσει τους παλμούς της καρδιάς και του εγκεφάλου και θα μειωθεί η πολύ ισχύς αυτού που κάνεις. 


Θα πρέπει να νιώθεις πως γίνεται τώρα αυτή τη στιγμή και πως είναι αλήθεια,δεν είναι κάποια φαντασία, και μην εστιάζεσαι τόσο στο τι αισθάνεσαι, αλλά το τι νιώθει αυτός-η με αυτό που κάνεις. 

Η πράξη αυτή εάν έχει διάρκεια 10-15 λεπτά είναι αρκετή! 

Σε μια διάρκεια 1-2 βδομάδων έχεις πάρει μια θερμή θέση στις σκέψεις του.

      Επεξηγώντας:


 Μετράς ανάποδα για να χαμηλώσεις της εγκεφαλικές σου συχνότητες για να δυναμώσει η ισχύς αυτού που κάνεις. 

Και το κάνεις το βράδυ επειδή ο-η άλλος-η κοιμάται και είναι πιο δεκτικός-η. Εκείνη την στιγμή εκπέμπεις μια ισχύ μαγνητικού ρευστού με τις πληροφορίες σου και επηρεάζεις τον άλλον στο βάθος του νου του. Υποτίθεται ότι την-ον ποθείς. 

Με τον καιρό θα γίνεσαι πιο δυνατός-η στην επιρροή.

        Δεν τον σκλαβώνεις η κάτι παρόμοιο. 


Απλά προκαλείς το ενδιαφέρον, είναι κάτι που κάνουν τα μικρά παιδιά χωρίς να το καταλαβαίνουν, και ξαφνικά μετά από μερικές μέρες θέλει πολύ το ένα το άλλο. 

Σε αυτές τις ημέρες εσύ λέγε ένα καλημέρα, μια απλή κουβέντα και με την πάροδο των ημερών θα προκαλέσεις το ανάλογο ενδιαφέρον για να σου δώσει μια παραπέρα βλέψη... ή ευκαιρία ο-η υποψήφιος-α. 

Μπορεί και να αδιαφορήσει, είτε επειδή ντρέπεται είτε γιατί έχει άλλες βλέψεις στη ζωή του-ης, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πέτυχε αυτό που έκανες. 

Μια από τις μεγαλύτερες μαγείες είναι η ίδια η δύναμη του νου σου και της ψυχής σου


      Οι όμορφοι εμφανισιακά άνθρωποι και όχι μόνο μπορεί να είναι ανάστατοι ψυχολογικά επειδή πολλοί τους ποθούν και να δέχονται πολλές επιρροές,να νιώθουν πως δεν ξέρουν πλέον τι θέλουν. 


Η προσευχή, ο διαλογισμός,η προσκόλληση σε μια ευχάριστη ενασχόληση ή σκοπό ή μια αγάπη σε κάποιον άλλον-η μπορεί να τους θωράκιση. 

Στην τελική μπορεί κάποιος-α να το δει σαν μια παροδική έντονη μα αδιάφορη επιθυμία και να προχωρήσει.
      

Θα πρέπει όμως οι άνθρωποι να μην εστιάζονται μόνο στον εμφανησιακό τομέα αλλά και στον εσωτερικό πλούτο η κόσμο του άλλου γιατί στο μέλλον θα σκάσει η ρομαντική φούσκα και τότε από ευτυχισμένος-η να καταλήξεις συμβιβασμένος-η. 

Από την άλλη πλευρά μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, και υπάρχουν συμπεριφορές και πράξεις που ενώ γίνονται μερικές φορές δεν αντικατοπτρίζουν το πραγματικό ποιόν του ανθρώπου για αυτό απαιτείτε χρόνος να γνωρίσεις τον-ην άλλο-η.

    Κλείνοντας πρέπει να αναφερθούν και κάποια πράγματα και για το κάρμα. 


Ότι σπέρνεις θα θερίσεις, όμως υπάρχει μια νοητική παγίδα που πέφτει ο μέσος άνθρωπος, πως ότι απώλεια ή κακοτυχία του συμβαίνει είναι θέμα του κάρμα ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά λάθος επιλογές, πράξεις αποφάσεις, σκέψεις πρωτοβουλίες και δεν είναι κάρμα. 

Τέλος το κάρμα δεν έχει εκδικητικό χαρακτήρα αλλά εκπαιδευτικό, και το θέρισμα των πράξεων μετριάζετε ή εμφανίζεται στην ζωή σου βάση και της πνευματικής κατάστασης!


                                                                 ΕΠΙΛΟΓΟΣ


Η ερωτική επιθυμία δεν είναι του διαβόλου αλλά του Θεού ο Θεός την έδωσε στον άνθρωπο για να την απολαμβάνει. 


Η ερωτική επιθυμία είναι μια μεγάλη κινητήριος δύναμη, πολλά πράγματα και μεγάλες σχέσεις ή γάμοι πετυχημένοι η μή πετυχημένο αν, δεν υπήρχε αυτή η επιθυμία δεν θα υπήρχε συνέχεια.  

Αυτό που  οφείλει ο άνθρωπος  είναι, όχι να ευνουχίσει μεταφορικά η κυριολεκτικά τον εαυτό του αλλά να τιθασεύσει το ερωτικό του ένστικτό και ορμές να μην είναι σαν το ζώο ή να γίνεται έρμαιο των εμμονών του. 

Αυτός να ελέγχει κοντρολάρει την επιθυμία και όχι η επιθυμία αυτόν. 

Αν θέλεις μια/έναν δεσμευμένο-η, παντρεμένη-ο ξέχνα το προσπέρνα το η αν θες έναν άνθρωπο που ξέρεις πως θα τον έβλαπτε μια σχέση μαζί σου άφησε τον ειδικά αν τον αγαπάς. 

 Μεγάλο προσόν το να μην επιθυμήσεις άλλου ανθρώπου τα πράγματα του ή τους ανθρώπους του σε σώζει από μεγάλο μπελά.
      
  ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΘΙΚΗ         Όταν συσσωρευεις πολύ αγάπη έχεις τύχη, όταν συσσωρεύεις μισος έχεις συμφορές               Οι ευτυχείς σχέσεις είναι αυτές που δουλεύτηκαν με αγάπη και όχι με γητειές.                                                

psaras9

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα