Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ FBI ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!!

Το παρόν άρθρο αφιερώνεται στον Saman Lycan όπου πολλές φορές έχει κάνει λόγο για το ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν στοιχεία για εξωγήινους, εσωγήινους αλλά και για άλλα μυθικά όντα!!
Επίσης δίνω την απάντηση για το λίνκ σε αυτούς που ζητούσαν ειρωνικά τις αποδείξεις από τον Saman Lycan:
Το FBI παραδέχεται ότι έχουμε δεχθεί επισκέψεις όπου κάποιες από αυτές έχουν μείνει μόνιμα στην γη από << όντα από άλλες διαστάσεις  >>.
Ο επίσημος σύνδεσμος από την ιστοσελίδα του FBI μπορεί να τον βρείτε εδώ, καλό θα ήταν να τις αντιγράψετε τις σελίδες αν μπορείτε διότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να τις κατεβάσουν:
Είναι έκπληξη το γεγονός ότι το FBI έχει δείξει ενδιαφέρον για τη μελέτη των φαινομένων ΑΤΙΑ!!!! Είναι πιθανό ότι πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, ή καλύτερα ονομάζονται << διαρροές >> που δόθηκαν από την κυβέρνηση από άτομα άξιου εμπιστοσύνης προκειμένου να αυξηθεί σκόπιμα ευαισθητοποίηση του πληθυσμού!!
Το 2011 μετά από ορισμένα έγγραφα  << αποχαρακτηρισμένα >> όπου πρόκειται για μια έκθεση που γράφτηκε από έναν ειδικό πράκτορα του FBI το 1947 έφθασαν στο κοινό!!!! Ο ειδικός πράκτορας του FBI, αντισυνταγματάρχης του οποίου η ταυτότητα, διατηρεί την ανωνυμία του λόγω της << εθνικής ασφάλειας >> συγκέντρωσε πολλά στοιχεία σχετικά με τα φαινόμενα των ΑΤΙΑ μετά από συνέντευξη και μελετώντας τα φαινόμενα για πολλά χρόνια!!
1
Σύμφωνα με τις εκθέσεις και τα << αποχαρακτηρισμένα >> έγγραφα, έχουμε δεχθεί επισκέψεις από εξωγήινα είδη μου, ορισμένα από αυτά, δεν είναι μόνο από άλλους πλανήτες, αλλά και από άλλες διαστάσεις όπως η Μέση Γη!! Μερικά από αυτά τα όντα προέρχονται από ένα αιθέριο επίπεδο που συνυπάρχουν με το φυσικό μας σύμπαν!! Αυτές οι << οντότητες >>, που θα μπορούσαν να << υλοποιηθούν >> στον πλανήτη μας εμφανίστηκαν ως γιγαντιαία ημιδιαφανή στοιχεία( !!!;;;!!! )
2
Εδώ είναι μερικά έγγραφα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της έκθεσης:

  1. Μέρος των δίσκων μεταφέρει πληρώματα, αλλά είναι υπό τηλεχειρισμό!!
  2. Η αποστολή τους είναι ειρηνική. Οι επισκέπτες προτίθενται ως διευθέτηση σε αυτό το επίπεδο!!
  3. Αυτοί οι επισκέπτες μοιάζουν ως άνθρωποι αλλά είναι πολύ μεγαλύτεροι σε μέγεθος!!
  4. Δεν είναι από ανθρώπους της Γης, αλλά προέρχονται από δικό τους κόσμο ( Μέση Γη )!!
  5. Δεν προέρχονται από έναν πλανήτη, όπως χρησιμοποιούμε τη λέξη, αλλά από ένα αιθερικό πλανήτη που αλληλοδιαπερνά το δικό μας και δεν γίνεται αντιληπτό σε μας!!
  6. Τα σώματα των επισκεπτών, και το σκάφος, υλοποιούνται αυτόματα κατά την είσοδο στο δονητικό ρυθμό της πυκνής ύλης μας!!
  7. Τα ΑΤΙΑ κατέχουν έναν τύπο ακτινοβόλου ενέργειας ή μιας ακτίνας, η οποία θα διαλύσει εύκολα οποιαδήποτε επίθεση σε αυτά!! Μπορούν να επανεισαχθούν στο αιθερικό κατά βούληση, και έτσι απλά εξαφανίζονται από το όραμά μας, χωρίς ίχνος!!
  8. Η περιοχή από την οποία προέρχονται δεν είναι το << αστρικό επίπεδο >>, αλλά ανταποκρίνεται στη Loka ( ΛΟΚΑ – https://en.wikipedia.org/wiki/Loka ) ή Talas ( θα σας αφήσω να το βρείτε μόνοι σας ποιο είναιhttps://en.wikipedia.org/wiki/Talas )!! αυτοί που ψάχνονται για εσωτερικά θέματα θα κατανοήσουν αυτούς τους όρους…!!
  9. Πιθανώς δεν μπορεί να επιτευχθεί από το ραδιόφωνο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να είναι από το ραντάρ. Εάν βέβαια ένα σύστημα σήματος μπορεί να επινοηθεί για την εν λόγω (συσκευή – ΑΤΙΑ )!!
  10. Έχει γίνει αντιληπτό ότι πολλά από τα ΑΤΙΑ αλλά και τα πληρώματα αυτών ότι προ έρχονται από την Μέση Γη!!
Αυτά τα όντα μας επισκέπτονται στα τελευταία 500.000 με 600.000 χρόνια!! Είναι πιθανό ότι αυτά τα όντα να επηρέασαν πολιτισμούς όπως τον γνωρίζουμε σήμερα!;! Και είναι δυνατόν να εξακολουθούν να επηρεάζουν τον τρόπο ζωής στη Γη μέχρι και σήμερα!;!
Την απάντηση την βλέπω στο μυαλό μου από την απάντηση του Saman Lycan θα μου πει χαμογελώντας…..:
<< Μα δεν είναι τίποτα άλλο από αυτούς τους καταραμένους Δρακόντειους από τον Άραλου… >>
Μπορεί, εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Saman Lycan για ότι μου έχει διδάξει στην ζωή μου μέχρι σήμερα!! Επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω για τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που μου έδωσε ότι αφορά τον γνωστό Μπιλ Κούπερ –https://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper  όπου κάποια στιγμή όπως έχει υποσχεθεί και ο ίδιος ο Saman θα δώσει κάποια από αυτά στην δημοσιότητα!!
Αυτά για την ώρα, μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα