Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Πείτε αντίο στην υψηλή αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη!

1212
Αυτή η παραδοσιακή θεραπεία που χρησιμοποιείται από τους Amish είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές για την καρδιά σας. Χρησιμοποιείται από τους παλαιότερους στη θεραπεία πολλών ασθενειών και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι ο πιο νόστιμος, αλλά δεν θα πιστεύετε τι μπορεί να κάνει.
Συστατικά:
  • 1 τριμμένο σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 τριμμένο κομμάτι φρέσκο ​​τζίντζερ
  • 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Παρασκευή:
Είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστεί. Απλά ανακατέψτε όλα τα υλικά με οποιονδήποτε τρόπο. Βάλτε το αναμεμιγμένο μείγμα σε ψυγείο για πέντε ημέρες.
Χρήση:
Το μείγμα είναι πολύ ισχυρό και θα πρέπει να χρησιμοποιείται πριν από το πρωινό και το δείπνο. Μη χρησιμοποιείτε περισσότερες από τρεις δόσεις την ημέρα. Μετά από μια εβδομάδα χρήσης, θα παρατηρήσετε αλλαγές στην υγεία σας. Μειώνει τα επίπεδα, τόσο της χοληστερόλης όσο και της υψηλής αρτηριακής πίεσης.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα