Κολυμπάμε μέσα στην Συμπαντική Ενέργεια και οι ίδιοι είμαστε το αποτέλεσμά της σε μια πιο χονδροειδή μορφή. Τα πάντα γύρω μας έχουν το δικό τους ενεργειακό πεδίο. Μπορούμε – με την πρόθεσή μας και έναν ισχυρό και εστιασμένο νου – να υλοποιήσουμε οτιδήποτε στην ύλη, απλά και μόνο εστιαζόμενοι στην δημιουργία ενός ενεργειακού πεδίου. Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να επέμβουμε στο ήδη υπάρχον ενεργειακό πεδίο…. με ενέργεια και συγκεκριμένα με την ενεργειακή θεραπεία.

Η Barbara Ann Brennan, στο βιβλίο της «Χέρια όλο φως», έχει γράψει…

«Το Συμπαντικό Ενεργειακό Πεδίο φαίνεται σα να συνεχίζει πάντα να παράγει περισσότερη ενέργεια. Σαν το κέρας της Αμάλθειας μένει πάντοτε πλήρες, άσχετα με το πόση ποσότητα του αφαιρούμε. Αυτές είναι συναρπαστικές απόψεις και μας δίνουν μια πολύ ελπιδοφόρα όψη του μέλλοντος, καθώς κινδυνεύουμε βυθιζόμενοι όλο και περισσότερο στην απαισιοδοξία της πυρηνικής εποχής. Ίσως κάποια μέρα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια μηχανή ικανή να τροφοδοτείται από την ενέργεια του Συμπαντικού Ενεργειακού Πεδίου και να έχουμε όλη την ενέργεια που χρειαζόμαστε χωρίς την απειλή της καταστροφής μας».

Ένας από τους ανθρώπους που προσπάθησε να δώσει ελεύθερα ανεξάντλητη ενέργεια στον κόσμο δίχως να τον ενδιαφέρει το κέρδος, ήταν και ο Νικολάι Τέσλα. Χάρις σε αυτόν, έχουμε στην διάθεσή μας το εναλλασσόμενο ρεύμα, το πηνίο Τέσλα, το ραδιόφωνο, την ασύρματη μεταφορά ενέργειας, τα ραντάρ και πλήθος άλλων τεχνολογιών. Θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει αν άνθρωποι της βιομηχανίας που έχαναν από τις ανακαλύψεις του, δεν τον σταματούσαν με διάφορους τρόπους. Το όραμα του Τέσλα ήταν να προσφέρει με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος ανεξάντλητη ενέργεια στο κόσμο και γι” αυτό τον λόγο, είχε ήδη συλλάβει έναν μηχανισμό με τον οποίο κάθε σπίτι θα μπορούσε να έχει άφθονη ηλεκτρική ενέργεια. Απλά με έναν εξοπλισμό που δεν ήταν μεγαλύτερος από το μέγεθος μιας βαλίτσας. Το μόνο που απαιτούσε ήταν μια μεταλλική ράβδο καρφωμένη στο έδαφος, η οποία θα ήταν συνδεδεμένη με έναν δέκτη συντονισμένο στις ηλεκτρικές δονήσεις της Γης.

Δίχως ενέργεια δεν μπορούμε να υπάρξουμε αλλά σίγουρα σε κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορούμε να είμαστε συνειδητοί στην ενέργεια που λαμβάνουμε από το Σύμπαν και να τη χρησιμοποιούμε. Το ίδιο μας το σώμα είναι μια τεράστια κεραία που λαμβάνει συμπαντική ενέργεια όλο το εικοσιτετράωρο. Και σίγουρα στο μέλλον θα είμαστε σε θέση να αντικαταστήσουμε κάθε μορφή επικοινωνίας, έχοντας μια μόνιμη σύνδεση με τη Συμπαντική Νοημοσύνη. Αν μπορούσαμε όλοι μας να συνδεθούμε με την Συμπαντική Νοημοσύνη, θα μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση σε όλη την συνειδητότητα του Σύμπαντος που απλώνεται όλες τις διαστάσεις και τα υλικά επίπεδα… και φυσικά να νιώθουμε ο ένας τον άλλον σαν να είμαστε ο εαυτός μας. Σε αυτή την κατάσταση Ύπαρξης είμαστε όλοι ΈΝΑ.

Όντας μέσα σε αυτή την ενεργειακή κατάσταση, αν θέλουμε να έχουμε την εμπειρία π.χ. του πλανήτη Άρη, αντί να επενδύσουμε ενέργεια και χρήματα για εξοπλισμούς και να στείλουμε ρομποτικά διαστημόπλοια, θα μπορούμε απλά να στρέψουμε την προσοχή μας στον πλανήτη και να «δούμε» όλη την ιστορία του μέσα σε μια στιγμή. Σε αυτό το σημείο λειτουργούμε έξω από τον γραμμικό χρόνο… και τα γεγονότα που έχουν συμβεί στο πλανήτη κατά το παρελθόν του, θα εμφανίζονται απλά σαν εκδήλωση ενέργειας στον παρόντα χρόνο. Το άπλωμα της συνειδητότητάς μας πέρα από τα σύνορα του νου, θα έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε ανά πάσα στιγμή, πρόσβαση σε πληθώρα «εμπειριών» οι οποίες θα αντικαταστήσουν την ίδια την ανάγκη για γνώση.

Η γνώση στην παρούσα φάση, χρειάζεται για να χτίσουμε έναν διευρυμένο νου. Προς το παρόν είναι σημαντικό να πλαισιώνουμε την μεταφυσική αίσθηση μέσα μας με την επιστήμη ή απόψεις άλλων, γιατί αυτό βοηθάει το νου να γίνει πιο ευέλικτος.

Η γνώση βοηθάει τον άνθρωπο να αποδείξει αυτά που νιώθει για να μπορεί να προχωρήσει, μέχρι να μεταβεί στο επόμενο στάδιο όπου θα προχωράει χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει και αυτό με την σειρά του, θα τον οδηγήσει στο τρίτο στάδιο που δεν θα χρειάζεται καν να νιώθει για να προχωρήσει… Θα έχει φτάσει στην κατάσταση της απόλυτης Ύπαρξης και ο άνθρωπος απλά θα είναι σε μια διευρυμένη κατάσταση συνειδητότητας.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως η σύνδεσή σου με το Σύμπαν επιταχύνει πολλές διαδικασίες μέσα σου. Να είσαι συνειδητός σε αυτό που είσαι κάθε μέρα και να στρέφεις τη ματιά σου μέσα σου. Στον καθημερινό μου διαλογισμό, εξασκούμαι για να υπάρχω σε αυτή τη διευρυμένη κατάσταση… κι αν το καταφέρω έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, νιώθω πανευτυχής. Εκείνη τη στιγμή το σώμα εξαφανίζεται και η διευρυμένη αίσθηση της Συμπαντικής Ενέργειας αγκαλιάζει τα πάντα. Σε αυτή την κατάσταση δεν μπορώ να ξεχωρίσω εμένα, εσένα, την Ελλάδα, τη Γη ή τον πλανήτη Άρη. Δεν υπάρχουν εικόνες στο νου ούτε συναισθήματα. Δε νιώθω συγκίνηση ούτε τρέχουν δάκρυα. Είναι μια κατάσταση καθαρής Ύπαρξης όπου οι αισθήσεις έχουν σιωπήσει εντελώς και αυτό μόνο δια της αφαιρέσεως μπορεί να περιγραφεί. Η κατάσταση αυτή περιγράφεται μόνο αν αρχίσω να απαριθμώ τι Δεν είμαι.

Όταν βουτάς σε αυτή την αίσθηση, νιώθεις πως όλα είναι μια χαρά στον κόσμο σου κάθε στιγμή, ό,τι κι αν συμβαίνει.

Είσαι μια κεραία και έχεις στη διάθεσή σου όλη την ενέργεια του Σύμπαντος, την ανεξάντλητη ενέργεια. Ο σκοπός δεν είναι να συνδεθείς με το Σύμπαν και να ζητάς να συμβεί εκείνο ή το άλλο αλλά να μπορείς να υπάρχεις απόλυτα διευρυμένος και ενωμένος μέσα σε όλες τις συνθήκες της ζωής σου. Αυτό θα σου προσφέρει τη διαύγεια της κατάλληλης δράσης: πότε να επιτρέπεις, πότε να απελευθερώνεις και πότε να επεμβαίνεις.

Και όλα είναι μια χαρά στον κόσμο σου…

Με όλη μου τη αγάπη,
Έλενα Έρα


healinghome

photo credit: Fotolia