Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ MALDEK ΚΑΙ ΑΡΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ



Ο πόλεμος αυτός κατέστρεψε τους δύο κόσμους (τόσο τον Maldec όσο και τον δορυφόρο του τον Άρη), και έστειλε τις ψυχές των κατοίκων των δύο κόσμων ουρλιάζοντας σε μια κενή κατάσταση για χιλιάδες χρόνια! 

Στη συνέχεια οι ψυχές αυτές μεταφέρθηκαν υψηλότερα από τα Όντα του Νόμου του Ενός στη Γη, όπως οι Νεάντερταλ, προκειμένου να λειτουργήσει το Καρμικό τους χρέος.

Η ιστορία του Maldek ξεκίνησε με τον JE Bode, ο οποίος είχε επισημάνει ένα κανονικό μοτίβο στην απόσταση των πλανητών από τον Ήλιο και που ονομάστηκε Νόμος του Bode, ο οποίος προέβλεψε ότι έπρεπε να υπάρχει ακόμα ένας πλανήτης μεταξύ του Άρη και του Δία. 


Αυτό πυροδότησε ένα τηλεσκοπικό κυνήγι για τον ελλείποντα πλανήτη, και το 1801 ο Giuseppe Piazzi ανακάλυψε την Δήμητρα, τον μεγαλύτερο πλανήτη στην Ζώνη των Αστεροειδών.

Κάποιοι επιστήμονες εικάζουν ότι οι αστεροειδείς είναι τα απομεινάρια ενός πλανήτη που καταστράφηκε από κάποια φυσική καταστροφή. 


Στη συνέχεια, η επιστημονική φαντασία υποθέτει ότι η καταστροφή ήταν τεχνητή - είτε σαν συνέπεια ατυχήματος ή πολέμου.


Ο "Νόμος του Ενός" αντιπροσώπευε τη μεταφορά αυτή ως ένα είδος καρμικής εξισορρόπησης η οποία ξεκίνησε για τα όντα Ra, όπως ονομάστηκαν οι πρώην κάτοικοι των δύο κόσμων, τα οποία είχαν τεθεί σε ένα είδος "αποθήκευσης των ψυχών". 


Αυτές οι ψυχές στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην βιόσφαιρα της Γης, είχαν τροποποιηθεί γενετικά για να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες της Γης, και στη συνέχεια, οδηγήθηκαν κατά μήκος μιας διαδρομής μακριά από τον πόλεμο και τη σύγκρουση, σε ένα κόσμο με περισσότερη αγάπη, φως και ενότητα. (Σημ. Αν εννοεί ότι ο πλανήτης μας έχει τέτοια χαρακτηριστικά, κάποιο λάθος θα συμβαίνει)

Σύμφωνα με τα μηνύματα των Ολυμπίων, ο πλανήτης αυτός ονομαζόταν Φαέθων και εκεί είχε φυλακίσει ο αποστάτης Κρόνος τους συνεργάτες του Διός που αρνήθηκαν να συνεργαστούν μαζί του. 


Κατά την μεγάλη σύγκρουση που ακολούθησε, οι δυνάμεις του Διός ελευθέρωσαν τους αιχμαλώτους και ανατίναξαν τον πλανήτη, τα υπολείμματα του οποίοι είναι η Ζώνη Αστεροειδών, που κινούνται μεταξύ του Άρη και Δία..

[Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την τελευταία έκδοση των "Διδασκαλιών Σοφίας" με τον David Wilcock και με θέμα "Η Μετανάστευση του Άρη":
http://discerningthemystery2000plus.blogspot.com/…/wisdom-t…]



 Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα