Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Νέα απόφαση Κατρούγκαλου: Η αργία του Αγ. Πνεύματος μεταφέρεται στις 4 Μαϊου

Με καινούργια ανακοίνωσή του ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έκανε ένα ακόμα δώρο» στους εργαζόμενους: Κόλλησε μια ακόμα ημέρα στο πενθήμερο του Πάσχα μετατρέποντας την αργία σε μίνι διακοπές

katr_spiritΈξι ολόκληρες μέρες θα διαρκέσει το πασχαλινό τριήμερο φέτος αφού με νέα απόφαση που γνωστοποίησε κατά τη διάρκεια πανηγυρικής συνέντευξης τύπου ο ίδιος ο υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος η γιορτή του αγίου Πνεύματος μεταφέρεται κολλητά δίπλα στην εκ μεταφοράς πρωτομαγιά.
Ιδιαίτερα ευδιάθετος ο υπουργός τόνισε ότι βλέποντας την θετική ανταπόκριση που είχε η ανακοίνωσή του για τη μεταφορά της Πρωτομαγιάς θέλησε να το ξαναζήσει. Για τον λόγο αυτόν έψαξε και βρήκε μια ακόμα αργία. «Με ένα 6ήμερο θα ξεσπάσουν όλοι και θα ξεχάσουν το Ασφαλιστικό για λίγο», υπογράμμισε.

Αφορμή για τη νέα «αναδιάταξη» των αργιών στάθηκε το γεγονός ότι την 20η Ιουνίου – ημερομηνία που φέτος έπεφτε του Αγίου Πνεύματος – θα είχε ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά με αποτέλεσμα οι μαθητές να χάσουν μια ημέρα χωρίς σχολείο που δικαιούνται.
Τέλος, σύμβουλοι του υπουργείου αναζητούν και άλλες αντίστοιχες ημερομηνίες μέσα στο 2016. Σκέφτονται μάλιστα, εφόσον ο 15αύγουστος πέφτει δυστυχώς Δευτέρα, να «κολλήσουν στο 6ήμερο και τη χριστουγεννιάτικη αργία που πέφτει φέτος Κυριακή, προκειμένου να «προσφέρουν» στον Γιώργο Κατρούγκαλο άλλο ένα ευχάριστο διάλειμμα που θα τον κάνει ξανά αγαπητό ύστερα από τόσες ανακοινώσεις για το Ασφαλιστικό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα