Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Αν θέλετε να ξαναβγείτε ραντεβού με το κορίτσι… απλωθείτε

Οι «συμβουλές» που δίνει μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα

Οι άνδρες που ανοίγουν διάπλατα τα πόδια τους, όταν κάθονται δίπλα σε μια γυναίκα ή απέναντί της, και που γενικά το σώμα τους παίρνει κυριαρχικές στάσεις, έχουν περισσότερες πιθανότητες να ξαναβγούν ραντεβού μαζί της, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την Τάνια Βασαρκουλκσεμσούκ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Μπέρκλεϊ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), μελέτησαν το ζήτημα μέσω βιντεοσκόπησης ραντεβού και ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής τύπου Tinder (on line εύρεση συντρόφου μέσω φωτογραφιών).

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αν ένας άνδρας απλώνεται στον χώρο, τεντώνοντας τον κορμό του σώματος και τα χέρια του ή ανοίγοντας τα πόδια του, δείχνει πιο κυριαρχικός και φαίνεται έτσι σε μια γυναίκα -συνειδητά ή ασυνείδητα- πιο ανοιχτός και πιο επιθυμητός. Οι άνδρες αυτοί μεταδίδουν το μήνυμα είναι ότι πιο πετυχημένοι επαγγελματικά και πιο πρόθυμοι να μοιρασθούν στη ζωή τους. Κάτι ανάλογο φαίνεται πως συμβαίνει με αρκετά ζώα στη φύση, όπου ο «επιδειξίας» συχνά κερδίζει το κορίτσι!


«Είναι φανερό ότι η σωματική επεκτατικότητα μπορεί να αυξήσει δραματικά τις πιθανότητες κάποιου να κάνει ένα πετυχημένο ξεκίνημα σε μια ρομαντική σχέση», σύμφωνα με τους ερευνητές, οι οποίοι επισημαίνουν ότι στην εποχή μας πάνω από 91 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνό τους για να βρουν σύντροφο.

Αντίθετα, οι άνδρες που κρατάνε σφιχτά κλειστά ή σταυρώνουν τα χέρια και τα πόδια τους, έχουν μάλλον λιγότερη τύχη με τις γυναίκες. Συνεπώς, πέρα από το ωραίο ντύσιμο, τα όμορφα λόγια, το ελκυστικό άρωμα ή ό,τι άλλο, οι άνδρες ας έχουν υπόψη τους και τα ευρήματα της νέας έρευνας - αν και ρισκάρουν να φανούν κάπως αγενείς...

Newsbeast

akappatou

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα