Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

REFUGEE INVESTMENT BANK

09s11skitsomakri-thumb-large
Αρχικα για να παρουμε μια ιδεα για το τι εστι Μαρδας αναφερω μονο οτι είχε φτάσει μέχρι την Νικαράγουα και τους Σαντινίστας, ενώ δηλώνει υποστηρικτής των Τουπαμάρος. Ναι κυριοι ΤΕΤΟΙΟΙ τυποι μας κυβερνανε, σαντινιστας και τουπαμάρος.. Αυτο ομως ειναι παλιοτερα. Τωρα που ειμαστε υπουργοι εχουμε νεες επιτυχιες:  αρκει να θυμηθουμε με ΤΙ ασχολειται υπουργος κυβερνησης που η χωρα του ειναι η μοναδικη ΠΛΕΟΝ που ειναι σε μνημονιο – αυτο που θα εσκιζε ο ΨΕΥΤΗΣ:
Συγκεκριμένα, στην πρόταση που είχε κάνει τον Ιούλιο του 2015 στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής, ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ο κ. Μάρδας πρότεινε τη μετατροπή της νήσου Αιγιλείας σε «Νησί Τεχνών και Φιλοσοφίας».

Η Πρωτοβουλία για την δημιουργία του : «Νησί Τεχνών και Φιλοσοφίας» (“The Arts and Philosophy Island Initiative”) πιστεύει ακράδαντα ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει ξανά Κοιτίδα Ανάπτυξης και Προβολής Παγκόσμιου Πολιτισμού, που θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην κοινωνική και οικονομική της ανάπτυξη!! Το ύψος της εν λόγω επένδυσης εκτιμάται ότι θα είναι της τάξεως των 1,6 δις €. Το ποσόν θα συγκεντρωθεί από χορηγίες και τις συνεισφορές των χώρων μελών της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Οικογένειας, που θα προσκληθούν και θα αποφασίσουν να εγκατασταθούν στοArts and Philosophy Island.
Αριστερος και να δουλεψει η ΚΥΡΙΩΣ να πληρωσει απο μονος του? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κυριοι. ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ειναι απο τη φυση και την ιδεολογια, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
Μετα τον αλλαξε ο αλλος ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ο προιοσταμενος του και τον εβαλε στη τωρινη του θεση απο την οποια και δηλωσε αρχες του μηνα:
«Δεν δεχόμαστε τις συγκεκριμένες θέσεις των Τούρκων. Διπλωματικά, όπως πρέπει να κινηθούμε, κινούμαστε και δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλος τρόπος… Διαφορετικά, πόλεμος!», είπε ο Δημήτρης Μάρδας μιλώντας την Τετάρτη (09.03.2016) στον ΒΗΜΑ FM.

Κανει και τσαμπουκαδες ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ σαντινιστας της φακης..
Φτανουμε ομως στα προχθεσινα:
Το φιλόπτωχο, «φιλολαϊκό», αριστερό κόμμα που μας κυβερνάει, ξεκάθαρα δηλώνει οτι οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ πρόσφυγες θα τύχουν πολυ καλύτερης μεταχείρισης απο τους φτωχομπινεδες.
Γιατι ειναι αλλιως να εισαι αριστερος. ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μιας και οι δυο εννοιες ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ συνυφασμένες.
Δε γινεται να υποστηριζεις την ΑΠΟΤΥΧΙΑ οπου εφαρμοστηκε τα τελευταια 100 χρονια,  στη Κινα, στην ΕΣΣΔ, στο ανατολικο μπλοκ, στη Κουβα, στη Βενεζουελα και να μην εισαι απλα ΗΛΙΘΙΟΣ. Το να κανεις λαθος σε κατι ειναι απολυτα φυσιολογικο, το να το υποστηριζεις ομως με θρασος δειχνει ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ εισαι.
«Είναι απλή η πρότασή, όποιος μπει στο Google θα βρει την πρόταση αυτή, εκεί τη βρήκαμε κι εμείς. Σύμφωνα με τη διεθνή εμπειρία υπάρχει αυτό το υποσύνολο (σ.σ. των εύπορων προσφύγων). Κάνουν λάθος όσοι λένε ότι όλο το υποσύνολο αυτό έχει πάει σε άλλες χώρες»
Υφυπουργος εξωτερικων κυβερνα απο το Google! Καθεται στο γραφειο και ΩΣ ΒΛΑΞ κοιτα το ταβανι μπας και βρει κατι να ασχοληθει και ξαφνικα σου λεει δε μπαινω στο Goggle να βρω καμμια ιδεα να κυβερνησω? Ο Αλιεξης δηλαδη ειναι πιο εξυπνος απο μενα?
Βεβαια η περιφημη Google δηλωση εγινε χτες το πρωι. Μετα απο 2 ωρες βγηκε ο αλλος μεγας πολιτικος ο …Βιτσας και δηλωσε: «δεν μπορούμε να περιμένουμε η ανάπτυξη της χώρας να έρθει από τους πρόσφυγες. Εγώ θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποια περίπτωση επενδυτή μεταξύ των προσφύγων»
Μετα ηρθε η σειρα του ΝΟ2 ΒΛΑΚΑ του μεγαλου μυαλου που ακουει στο ονομα Παππας: «αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να λύσει ούτε το προσφυγικό ούτε το πρόβλημα των επενδύσεων».
Αυτα χτες. Το μεσημερι. Εχει η βλακεια ωραριο ομως? Οχι βεβαια ειδικα αμα εισαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. Το απογευμα ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ο Μαρδας και επέμεινε ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας καταγραφής «χρειάζονται κάποια κριτήρια».
Και εξήγησε: «Πώς θα πλησιάσεις, πώς θα τους βρεις, πώς θα τους ταυτοποιήσεις. Ένα από τα κριτήρια θα μπορούσε να είναι ο συγκεκριμένος νόμος, τα 250.000 ευρώ να είναι για ανάπτυξη επενδυτικής δραστηριότητας»  Επέμεινε ότι θα καταθέσει την εισήγησή του, η οποία, όπως είπε, είναι αποτέλεσμα μελέτης -το πρωί, βέβαια, δήλωνε ότι την βρήκε από το… Google- και διέψευσε τα περί αποστασιοποίησης των κυβερνητικών στελεχών από την πρότασή του.
«Η Ειδομένη είναι ένα φαινόμενο που αναφέρεται σε βραχυχρόνια περίοδο. Η εισήγησή μου έχει ορίζοντα ετών ή μηνών» συμπλήρωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αναφέρθηκε στους μετανάστες που βρίσκονται στον καταυλισμό της Ειδομένης. Καταλαβατε? Δεν μιλαει για τους μεταναστες της Ειδομενης η αυτους που σκυλοπνιγωνται με τις βαρκες. Μιλαει για τους μεταναστες του Αστερα Βουλιαγμενης του Grand Resort και του Costa Navarino.  Αυτους που διασχιζουν το Αιγαιο με Ferreti πινωντας Bollinger του 57, απολαμβανωντας ενα Doble Corona στο ηλιοβασιλεμα.
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους εταίρους που θα φέρει έκρηξη επενδύσεων» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας σε εκδήλωση της British American Tobacco για τη δημιουργία διαμετακομιστικού κέντρου στον Πειραιά.
Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να δει πολλούς επενδυτές. «Νομίζω ότι όλοι έχουν συμφέρον να παραμερίσουν τις φωνές που θέλουν να ρίξουν σκιές. Υπάρχουν πολύ σημαντικά κομμάτια του ψηφιδωτού που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα ανακάμπτει» τόνισε ο κ. Παππάς.
Αν αφησουμε στη ακρη το γεγονος οτι ειναι ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, εχουν χασει τη μπαλλα τελειως: Αριστερος να παρακαλας την επιτομη του καπιταλισμου, την British American Tobacco να σου δωσει κανα φραγκο. Ειδε πολλους επενδυτες ο Παπας, τωρα δε ξερω αν ηταν προσφυγες η κανονικοι. Αυτο ομως που ειναι αδυνατον να ξεφυγει απο ολους μας ειναι οτι η Ελλαδα ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ. Το βλεπουμε καθε μερα, νεες επιχηρησεις ανοιγουν, το εμποριο ανθηζει κατα την εκθεση του ΓΣΕΒΕΕ: ο ισολογισμός του 2015 για το 43,1% των επιχειρήσεων  μικρών και πολύ μικρών, κατέγραψε ζημίες και σχεδόν 2 στις 3 επιχειρήσεις διαπίστωσαν και σε αυτό το εξάμηνο μείωση της ζήτησης 63,4% και των παραγγελιών 69,7%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις το 9,4% των ερωτηθέντων αναμένει βελτίωση για την πορεία της επιχείρησής του, ενώ το 61,2% αναμένει επιδείνωση και το 52,2% θεωρεί ως πολύ πιθανόν τον κίνδυνο του λουκέτου, εκ των οποίων άμεσο κίνδυνο διακοπής λειτουργίας το επόμενο εξάμηνο αντιμετωπίζει 18,1%.
Ως εκ τούτου από αυτά τα στοιχεία προκύπτει ότι η μείωση των επιχειρήσεων το επόμενο εξάμηνο θα είναι 21.000 και θα αφορά κυρίως τις πολύ μικρές επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα ο κίνδυνος απώλειας 40.000 έως 45.000 θέσεων συνολικής απασχόλησης είναι κάτι περισσότερο από ορατός.
Οποιος ΔΕΝ τα βλεπει ολα αυτα ειναι Φασιστας, δεξιος, εγκαθετος, καροτσης (αλλος τιτλος τιμης η βλακειας αναλογα πως κρινεις ενα ανθρωπο) κλπ κλπ.
Ειναι ψεμματα ολα, να ακουτε Παπα, Αλιεξη, Κοκκινο FM, να βλεπετε ΕΡΤ και να διαβαζετε Αυγη. ΜΟΝΟ εκει λεγωνται αληθειες..
Ενα χρονο τωρα αφου περασαμε το οκταμηνο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ του λεγωμενου και ASSET κατα Αλιεξη -θες και αγγλικη ορολογια τρομαρα σου ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΕ- οπου κλεισαμε τις τραπεζες, που θα ανοιγαν τελος του ετους, και αφου μπηκαμε στη δευτερη φορα αριστερα και κλεισαμε και τα συνορα, αυτα ντε που μας δηλωνε υπερηφανα οτι ΣΥΝΦΩΝΗΣΕ στην Ευρωπη να ΜΗΝ κλεισουν Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ, τωρα ετοιμαστειτε για την εκρηξη. Θα ειναι επενδυσεων, θα ειναι κανας παλαβιαρης ζωσμενος με εκρηκτικα, δε το ξερω.
Φτασαμε να ακουγεται λογικος μεχρι και αυτο το ΜΕΓΑ νουμερο ο Λοβερδος: «Έχετε συναδέλφους που θεωρούν τιμή την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη. Άλλους που έκαναν διαλέξεις για την ηλιοθεραπεία μεταναστών στην Ομόνοια και άλλοι που ανακάλυψαν Νταβός στο Αιγαίο. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση αλλά dream team της κουταμάρας».
ΥΓ Υπαρχει μεγαλη θεματολογια και αρκετο υλικο για την ΑΕΚ και για την ομαδα και για το γηπεδο.  All in good time και για αρχη ας πουμε οτι ειμαστε σε σωστο δρομο. Πολλοι βεβαια θα χασουν τον υπνο τους και θα (ξανα)γκρινιαξουν αλλα ετσι ειναι η ζωη, ειδικα αμα εισαι τζαμπατζης.  Υπαρχει παντα η λυση της Χαλκηδωνας: και μπαλλαρα και φτηνα διαρκειας και προοπτικη για το μελλον- αν ξαναπεσουμε ολο και κανα αλλο πικραμενο θα βρουμε να συγχωνευσουμε τα ΑΦΜ.
ΥΓ2 Βρηκαν λεει- μετα απο 1,5 μηνα- μεγαλη ποσοτητα αλκοολ στο σκυλα που στουκαρε το ML, αυτο που αναποδογυριζει στις στροφες και οι ασφαλιστικες!!! δεν επιτρεπουν να κυκλοφορει στις ευρωπαικες πολεις… συμφωνα με τον ΗΛΙΘΙΟ του blog. Ειναι αλλωστε γνωστο οτι στην Ευρωπη νομοθετουν οι ασφαλιστικες και οχι οι κυβερνησεις, γι αυτο αλλωστε και ολες οι εταιρειες Mercedes-BMW-AUDI- VW-RANGE ROVER κλπ εχουν ολα τα  SUV τους να ειναι και  παρανομα και ανασφαλιστα.
Πεφτω απο τα συννεφα- παλι. Εγω που νομιζα οτι αμα γυρνας μεχρι τις 8 το πρωι ξενυχτης δεξια και αριστερα την εχεις βγαλει με κανα λιτρο χυμο και γκαζοζες… Το τραβηξαμε οσο δε γινωταν- μεχρι οτι δεν οδηγουσε ειπαμε και πηγαμε να το ριξουμε στο κοριτσακι,  αλλα παει και η αποζημιωση-ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ- απο την ασφαλεια ρε γαμωτο. Που να πεσει και καμμια μηνυση, θα μας βαλουν να πληρωσουμε απο πανω.. Ρε τι τραβαμε εμεις οι ηρωες της νεο-ελληνικης κουλτουρας του facebook, των σκυλαδικων και της glamour-ιας..
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα