Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

10 ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ + ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ


Κάποτε συνεργάστηκα με μια πελάτισσα πελάτη που ήρθε σε μένα εκφράζοντας ενδιαφέρον να αφήσει την καριέρα της στον επιχειρηματικό κόσμο και να γίνει επαγγελματίας μουσικός. Είχε κυκλοφορήσει ένα ανεξάρτητο άλμπουμ και έχασε χρήματα σε αυτό το εγχείρημα, και αυτό το ερμήνευσε ότι σημαίνει ότι αν δεν είσαι η Lady Gaga, δεν μπορείς να κερδίσεις χρήματα ως μουσικός. Αυτό μπορεί να ισχύει για πολλούς ανθρώπους, αλλά είναι επίσης μια πεποίθηση και ένας τρόπος σκέψης που την περιόριζε.
Οι πεποιθήσεις μας διαμορφώνονται από τον πολιτισμό, τους γονείς, τις συνήθειες, κ.λπ. Αλλά οι περιοριστικές πεποιθήσεις παράγουν τα αποτελέσματα που δεν θέλουμε. Εφ 'όσον συνεχίζετε να πιστεύετε την πεποίθηση, θα μείνετε στο ίδιο μέρος - δυσαρεστημένοι.
Αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα, θα πρέπει να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας σχετικά με την δυνατότητα που υπάρχει να αλλάξουν τα πράγματα.
Εργάστηκα με την πελάτη μου για να οικοδομήσουμε ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων που ευθυγραμμίζεται με τη δική της αλήθεια, αντί να ακούει την άποψη του κόσμου ότι οι μουσικοί δεν κερδίζουν καλά χρήματα. Άρχισε να εκπαιδεύει το μυαλό της να σκέφτεται τις θετικές πτυχές του πάθους της. Επανέλαβε το μάντρα, «Έχω πολύ καλό εισόδημα κάνοντας αυτό που αγαπώ», και η θετική αυτή νοοτροπία φάνηκε να συνδέεται με μεγαλύτερη οικονομική αφθονία. Σήμερα εργάζεται για το επόμενο άλμπουμ της, έχει υπογράψει με μια μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, και ετοιμάζεται για μια εθνική περιοδεία.
Προσελκύουμε αυτό στο οποίο επικεντρωνόμαστε. Αν εστιάζετε σε αυτό που δεν είναι δυνατό, πάντα θα κολλάτε. Εδώ είναι 10 περιοριστικές πεποιθήσεις που σας κρατάνε πίσω και πώς μπορείτε να ξεφύγετε από αυτές:

1. Δεν μπορώ να κερδίσω τα προς το ζην κάνοντας αυτό που αγαπώ.
Αυτή είναι μία από τις πιο κοινές περιοριστικές πεποιθήσεις. Πολλοί από εμάς έχουμε συνηθίσει να σκεφτόμαστε ότι τα πάθη μας δεν θα πληρώσουν τους λογαριασμούς. Η εύκολη λύση είναι να κάνετε το πάθος σας προτεραιότητα. Κάντε αυτό που αγαπάτε και τα χρήματα θα έρθουν.
2. Νιώθω ότι έχω μείνει τόσο πίσω. Θα έπρεπε να είμαι πολύ παρακάτω, και δεν θα μπορέσω ποτέ να καλύψω τη διαφορά.
Αναγνωρίστε ότι αυτό είναι το μυαλό που βασίζεται στο εγώ σας - το τρομαγμένο και συμπονετικό μέρος σας - που συνηθίζει να αναπαράγει σύγκριση. Αντ 'αυτού, επαναλάβετε το μάντρα, «Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι για να φτάσω στο σημείο όπου θέλω να πάω. Τα πάντα είναι στη σωστή σειρά».
3. Ποτέ δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω τα όνειρά μου, γιατί δεν ξέρω τι θέλω.
Αν επικεντρώνεστε στο πώς δεν έχετε πάθος ή σαφήνεια, αυτό το σκεπτικό σας κρατά από το να προχωρήσετε και να σας κρατά πίσω από την έμπνευση και τη σαφήνεια. Τα όνειρα δεν συμβαίνουν έξω από σας - εμπνέονται από μέσα. Αντί να εστιάζεστε στο να βρείτε σαφήνεια, στραφείτε απλά προς τα μέσα για έμπνευση.
4. Προφανώς θα απορριφθώ, οπότε δεν θέλω να ζητήσω βοήθεια.
Πολλοί από εμάς φοβούνται να ζητήσουν βοήθεια ή να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, γιατί δεν θέλουν να απορριφθούν. Αλλά αν κοιτάξετε πίσω στη ζωή σας, ίσως αναγνωρίσετε ότι κάθε φορά που απορριφθήκατε στην πραγματικότητα κατευθυνθήκατε σε κάτι πολύ καλύτερο για σας. Πάντα λέω ότι η απόρριψη είναι προστασία. Έτσι, αν μια πόρτα κλείσει, θα σας οδηγήσει πιο κοντά σε αυτό που είναι σωστό.
5. Κάποιος άλλος πρέπει να το έχει ήδη κάνει.
Μπορεί να αισθάνεστε ότι οι ιδέες και τα όνειρά σας δεν αξίζουν να τα κυνηγήσετε επειδή κάποιος άλλος ήδη το κάνει, αλλά εσείς είστε ο μοναδικός εαυτός σας. Μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε ζωή στην ιδέα σας με τρόπο που είναι αυθεντική για εσάς. Ο κόσμος χρειάζεται ό, τι έχετε.
6. Δεν αξίζω την ευτυχία ή την επιτυχία.
Ίσως αισθάνεστε ανάξιοι για μια ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή. Εάν αισθάνεστε με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να είναι η ανασφάλεια που ξεκίνησε στην παιδική ηλικία σας. Αναγνωρίστε που η ανασφάλεια σας ξεκίνησε και θεραπεύστε αυτή τη νοοτροπία κάνοντας μικρά βήματα κάθε ημέρα για να γίνετε πιο ευτυχισμένοι.
7. Αν δεν έχει συμβεί ακόμα, δεν θα συμβεί ποτέ.
Είτε πρόκειται για ένα όνειρο που δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί, να αποκτήσετε παιδιά, ή να βρείτε το ταίρι σας, η έμφαση στο «Ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί» το κρατά από το να συμβεί. Αντί να ασχολείστε με την έλλειψη, στρέψτε την προσοχή σας σε αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να το κάνει να συμβεί. Αναλάβετε δράση.
8. Αν αυξήσω τις ελπίδες μου, θα απογοητευτώ.
Μπορεί να αγωνίζεστε να αποκτήσετε αρκετό θάρρος για να επιτρέψετε στα όνειρά σας να ευδοκιμήσουν, ή να αποδεχθείτε αυτό που θέλετε, γιατί φοβάστε ότι δεν θα συμβεί, και θα απογοητευτείτε. Η λύση είναι να έρθετε σε επαφή με αυτά που αγαπάτε με πάθος και να επικεντρώνεστε σε αυτά καθημερινά. Όταν ζείτε μια παθιασμένη ζωή, οι επιθυμίες σας είναι άφθονες και δεν θα απογοητευθείτε.
9. Δεν έχει λειτουργήσει ξανά, γι’ αυτό είμαι μάλλον καταδικασμένος να αποτύχω.
Είτε θέλετε να χάσετε βάρος, να βγείτε από το χρέος, να βρείτε το ταίρι σας, ή να δημιουργήσετε τη δουλειά των ονείρων σας, φόβοι από το παρελθόν σας μπορεί να εμφανίζονται στο τώρα. Αντί να εστιάζετε την προσοχή σας σε αυτό που δεν έχει λειτουργήσει, κοιτάξτε τα μαθήματα που μάθατε. Χρησιμοποιήστε αυτά τα μαθήματα να προχωρήσετε με μεγαλύτερη προσήλωση.
10. Δεν έχω τα χρήματα που απαιτούνται για αυτό το εγχείρημα.
Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε πράγματα, και μερικές φορές δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά. Είτε πρόκειται για το ταξίδι των ονείρων σας, για επένδυση στην εκπαίδευση σας σαν life coach, την αναβάθμιση του σπιτιού σας, ή αλλαγή από την εργασία που μισείτε για να συνεχίσετε το πάθος σας, η ανησυχία για τα χρήματα μπορεί να σας εμποδίσει. Η πεποίθηση ότι χρειάζονται χρήματα για να κάνεις αυτό που αγαπάς, θα σας κρατήσει από το να ξεκινήσετε.
Αναλάβετε δράση για να κάνετε ό, τι μπορείτε με λίγα ή καθόλου χρήματα. Ίσως μπορείτε να κάνετε έρευνα για το ταξίδι που θέλετε να πάτε. Ίσως μπορείτε να δώσετε μια προκαταβολή για να κρατήσετε θέση για μια καλλιτεχνική παράσταση. Όταν αρχίσετε να κάνετε ενέργειες προς ό, τι θέλετε, θα βρείτε έναν τρόπο να το κάνετε να λειτουργήσει. Αν υποτίθεται ότι πρόκειται για κάτι που αποτελεί μέρος του σχεδίου της ζωής σας, θα γίνει.
Της Shannon Kaiser

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα