Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Είναι καλό σημάδι αν βαρέθηκες να κουτσομπολεύεις



Μούτζι

Είναι καλό σημάδι αν δεν σε ικανοποιεί πια το να βρίσκεσαι με άλλους για να κουτσομπολέψετε. Εμπιστεύσου αυτή την αίσθηση και μην ανησυχείς για το πού θα σε οδηγήσει. Μην κυνηγάς τις φιλίες και τότε θα έρθουν οι φιλίες στην πιο καθαρή τους μορφή.
Τότε οι συναντήσεις σου με τους άλλους ανθρώπους θα έχουν αυτή την έντονη αίσθηση της ζωντάνιας και της πληρότητας. Δεν θα βρίσκεσαι με τους άλλους για να κουτσομπολέψετε μέσα σε θορυβώδη περιβάλλοντα, ή για να μιλάτε για ασήμαντα θέματα σε παρελθοντικό χρόνο, και αυτά επειδή φοβάσαι να μείνεις μόνος σου.
Είναι φυσικό καθώς αναπτύσσεται η συνειδητότητά σου να χάνεις το ενδιαφέρον σου για πράγματα που έκανες παλιότερα, για πράγματα που δεν είχαν ποτέ καμία αληθινή αξία, αλλά είχαν αξία μόνο στη φαντασία σου. Αυτή η αλλαγή γίνεται από μόνη της, δεν μπορείς να την πιέσεις για να γίνει.
Τότε θα αρχίσεις να συναντάς ανθρώπους με τους οποίους θα βρίσκεστε μαζί με έναν εντελώς καινούριο τρόπο και όχι απλά για να έχεις παρέα. Θα υπάρχει χαρά και χώρος στις συναντήσεις σας. Αν βιώνεις τέτοιες αλλαγές, ασ' τες να έρθουν. Μην προσπαθείς να τα ελέγχεις όλα. Παρατήρησέ τες σαν να είναι σύννεφα στον ουρανό. Ο ουρανός είναι ουρανός, είτε υπάρχουν σύννεφα είτε όχι. Ο ωκεανός είναι ωκεανός, είτε υπάρχουν κύματα είτε όχι.
Σιγά σιγά θα χάσεις και την τάση να αξιολογείς τον εαυτό σου. Αν σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι για τα αρνητικά σου στοιχεία, θα αρχίσουν να φεύγουν, γιατί αυτά υπάρχουν μόνο αν εσύ τα τροφοδοτείς. Εσύ είσαι ο κύριος χορηγός τους.
Μην απορρίπτεις όμως τους άλλους. Οι άλλοι είναι εδώ για να σου υπενθυμίζουν ότι είσαι σαν αυτούς. Μερικές φορές μπορεί "να σου πατάνε τα κουμπιά", αλλά δεν το κάνουν επίτηδες. Αν απομονωθείς από τους ανθρώπους δεν θα έχεις αυτές τις ευκαιρίες για να γνωρίσεις τα ευαίσθητα σημεία σου. Το αγαπημένο σου κατοικίδιο δεν μπορεί να σου το προσφέρει αυτό. 
Όταν πια φτάσεις στο σημείο που θα ευχαριστείς τη ζωή κάθε φορά που οι άλλοι θα "σου πατάνε τα κουμπιά", θα έχεις προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Τότε θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν υπάρχουν καν κουμπιά και ότι ποτέ δεν υπήρχαν, ήταν πάντα στη φαντασία σου.
*Απόσπασμα από μαγνητοσκοπημένη ομιλία του Μούτζι
Μετάφραση: Ν. Μπάτρας


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα