Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ευτυχως!!!

papadimoulis
Ειναι ομολογουμενος πολυ ευστοχη η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ του ΤΣΥΡΙΖΑ: οτι δε μας αρεσει η δε μπορουμε το ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ. Κλεισαμε τα συνορα (απο τη μια μερια γιατι απο την αλλη κατα τον αγραμματο η Ελλαδα ΔΕΝ εχει συνορα- ειναι open 24), κλεισαμε τις τραπεζες και ΟΥΔΕΙΣ ξερει ΑΝ θα ξανα-ανοιξουν, κλεισαμε το ποδοσφαιρο, κλεινουμε τα καναλια, κλεινουμε επιχειρησεις σημερα εκλεισε ΚΑΙ Ο ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ , κλεινουμε συγκοινωνιες – 33 μερες ειναι κλειστες οι γραμμες του ΟΣΕ, κλεισαμε τον ΟΛΘ  και πλεον εννέα μεγάλα πλοία κοντέινερ των κορυφαίων ναυτιλιακών εταιρειών στον κόσμο και συγκεκριμένα της δανικής Maersk, της κινεζικής COSCO, της επίσης κινεζικής Evergreen Line, της ελβετικής MSC και της Arcas, ΕΦΥΓΑΝ απο το ΟΛΘ. Οι ναυτιλιακές αυτές επιλέγουν -έστω προσωρινά- να ξεφορτώνουν στα λιμάνια του Μπουργκάς στη Βουλγαρία, του Δυρραχίου στην Αλβανία ακόμη και στον Πειραιά, λόγω του μεγάλου κόστους σε χρόνο και χρήμα που συνεπάγεται με τις ίδιες και τους πελάτες τους η παρατεταμένη απεργία των εργαζομένων του ΟΛΘ, που αντιδρούν στην παραχώρηση.
Τι ανοιξαμε? Την ΕΡΤ. Δωσαμε και σαντουιτς στο Φωτοπουλο και προσλαβαμε και τις καθαριστριες ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ 8 ΜΗΝΕΣ! (καλα να παθετε ΖΩΑ ειπε οτι θα σας προσλαβει δεν ειπε οτι θα σας πληρωνει κιολας…).  ΑΥΤΟ ειναι το εργο της κυβερνησης 1,5 χρονο. Δε θυμαμαι να εχει κανει κατι αλλο, οποιος θυμαται ας το πει.

«Για κάθε παροχή που μου ζητάτε , πρέπει να βάλω και ένα φόρο. Το κράτος δε γεννά λεφτά από μόνο του» Margaret Thatcher.
24% το ΦΠΑ πλεον για να πληρωνουμε κομματικο στρατο και δημοσιο. 5,5 δις μετρα και αλλα 3,6 τεταρτο μνημονιο. Γιατι τα δυο δεν ηταν αρκετα και το 1 δις του Χαρδουβελη ηταν η αιτια που ο σοφος λαος εβαλε στο τιμονι 3 φορες οτι χειροτερο εχει περασει απο την ιδρυση του ελληνικου κρατους.

Πλεονασμα λεει ο αγραμματος εβγαλε. ΦΥΣΙΚΑ και ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΜΜΑ ΑΥΤΟ μιας και το κρατος εχει κυρηξει σταση πληρωμων εδω και ενα χρονο. Πανω απο 6,5 ΔΙΣ χρωσταει σε προμηθευτες ιδιωτες και πλεον στα νοσοκομεια ο κοσμος πρεπει να πηγαινει αγκαλια με τις γαζες αμα θελει να τον εξετασουν. Για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ βεβαια δε κανουμε λογο. ΔΙΣ χρωσταει το κρατος που οχι μονο δε τα δινει αλλα δεν τα συμψηφιζει ΚΑΝ με νεες καταβολες: Σου χρωστανε 100 χιλιαρικα αμα εχεις κανει εξαγωγη, αλλα αν κανεις πωλησεις και πρεπει π.χ να αποδωσεις 20 χιλιαρικα δε σου λενε παμε στα 80 αλλα ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τους τα δωσεις ΑΜΕΣΑ. Ε εχετε καταλαβει φανταζωμαι ΤΙ παιρνουν ετσι? Ειναι το λεγωμενο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ φωναζαν απο διοδια μεχρι ΕΝΦΙΑ.
Οποιοδηποτε μαγαζι- απο περιπτερο μεχρι κρατος- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ αλλα μονο εισπρατει βγαζει πλεονασμα μεγαλε. Αυτα ειναι οικομικα δημοτικου- οπως και τα αγγλικα σου, η γεωγραφια σου με τη Λεσβο Μυτιληνη και το Στρασβουργο που ειναι εκτος Γαλλιας… οπως και η ορθογραφια σου που κανει δεκαχρονο να ντρεπεται.
«Εάν δίνεις προσοχή στην κοινή γνώμη και στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, τότε δεν κυβερνάς, αλλά υπακούς.» Margaret Thatcher.
Ειναι το λεγωμενο κομματικο κρατος. Καρανικες, φιλοι, ραπερ, τραγουδιστες σε σκυλαδικα, αποφοιτοι ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ειναι συμβουλοι, γενικοι διευθυντες, υπουργοι. Αλλα λεμε το πρωι αλλα το μεσημερι αλλα το βραδυ. Πρωην asset που μας εκλεισαν τις τραπεζες απλα εξαφανιστηκαν. Φιλοι 30 χρονια σα το Σακελλαριδη επισης εξαφανιστηκαν. Πρωη προεδροι και υπουργοι- οχι πριν δεκαετιες αλλα πριν 8 μηνες- δεν εξαφανιστηκαν απλα αλλα μας λενε ΕΥΘΕΩΣ ΨΕΥΤΕΣ, οχι οτι δε το βλεπουμε. Μοιραζουμε ΨΕΜΜΑ για να κατσουμε στη καρεκλα και δουλεμα για να μεινουμε εκει. Δεν μας ενδιαφερει τιποτε αλλο ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ να κονομαμε οσο προλαβουμε.
Το πρόβλημα με το σοσιαλισμό είναι πως τελειώνει όταν τελειώσουν τα χρήματα των άλλων… Margaret Thatcher.
Τα λεφτα εχουν φυσικα τελειωσει. Δεν ηθελε τα 7,2 δις το ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ αλλα τα αποθεματικα των τραπεζων περσυ τα σκουπισε. Σημερα αφου αξιολογηση ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ και υποχρωσεις – δηλαδη ΜΙΣΘΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ποιος τους γαμει τους ιδιωτικους, αυτοι δε μας ψηφιζουν) τρεχουν. Σκουπισαν τα αποθεματικα των νοσοκομειων τη Τεταρτη, σκουπισαν τα αποθεματικα του ΟΑΕΔ τη παρασκευη, σκουπιζουν τα αποθεματικα του ΕΟΠΥΥ σημερα. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ εχουν αδειασει οτι κουμπαρα υπαρχει. Θα φυγουν –δε το συζηταμε αυτο- και το ελληνικο κρατος δε θα εχει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ πουθενα. Αμα εχεις μαθει να εισαι ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ μια ζωη μονο αυτο ξερεις ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ.
751 ευρω κατωτατο μισθο και 13 συνταξη: Σπάνε όλα τα ρεκόρ ανεργίας!Ο χειρότερος Μάρτιος όλων των ετών!1.072.216 εγγεγραμμένοι άνεργοι- ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΕΑΔ. Αυτα για τους εγεγραμμενους μονο (τους τελευταιους 18 μηνες δηλαδη) μιας και οι πραγματικοι ανεργοι ειναι πανω απο 2,5 εκκ.  MONO εκει ειμαστε πρωτοι…
Αυτα βλεπει ο Μελ και σου λεει ο Σερβος ειναι θεος στο δικο μου μαγαζι..
Εις ανωτερα
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα