Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Φωτιές και καταστροφές στην Ιαπωνία μετά από δύο μεγάλους σεισμούς

Αποτέλεσμα εικόνας για Φωτιές και καταστροφές στην Ιαπωνία μετά από δύο μεγάλους σεισμούςEικόνες  χάους επικρατούν στην πόλη Κουμαμότο, στη νότια Ιαπωνία μετά δύο απανωτούς ισχυρούς σεισμούς των 6 και 6.1 Ρίχτερ

Τουλάχιστον 45 τραυματίες και καταστροφές σε σπίτια είναι ο πρώτος απολογισμός των αλλεπάλληλων σεισμικών δονήσεων που έπληξαν την πόλη Κουμαμότο στη νότια Ιαπωνία. 
Οι δύο ισχυρότεροι σεισμοί, 6 και 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είχαν εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων, το γνωστό πλέον βάθος που ενοχοποιεί το HAARP. Στο ίδιο βάθος κολλημένοι και όλοι οι απανωτοί σεισμοί, πριν και μετά τους δυο ισχυρούς:
13022367_10153788904488096_1974823655_n
Επίσης μας έχουν δοθεί πληροφορίες ότι προηγήθηκαν χημικοί αεροψεκασμοί. Αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε και φωτογραφικό υλικό θα το δημοσιεύσουμε.

Η πρώτη ισχυρή δόνηση κατεγράφη στις 21.26 τοπική ώρα και η δεύτερη τρία λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. 
upl570fbc779d6c6
Ο Ερυθρός Σταυρός μιλάει για 45 τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και μια γυναίκα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις για φωτιές σε ορισμένα σπίτια και εργοστάσια. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για κατάρρευση 19 σπιτιών. Σωστικά συνεργεία προσπαθούν να εντοπίσουν νεκρούς και επιζώντας μέσα στο σκοτάδι. 
Η κυβέρνηση καλεί τους πολίτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, να συνεργάζονται με την πυροσβεστική και να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο, μακριά από κτίρια που παρουσιάζουν ρωγμές. 
Ακόμη ένας μεγάλος σεισμός κατεγράφη στο λεγόμενο Δαχτυλίδι της Φωτιάς, αυτή τη φορά στο νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Η δόνηση των 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15.17 ώρα Ελλάδος 133 χλμ. βορειδυτικά του Βανουάτου στην Ειρηνικό Ωκεανό.






Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα