Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Συμβουλές για εγκύους και μητέρες



Σε ορισμένα μέρη της Ασίας η έγκυος γυναίκα κρατιόταν μακριά από αυτούς τους ανθρώπους που ήταν αρνητικά προσανατολισμένοι, ηθικά χαμηλοί, κουτσομπόλικοι και γεμάτοι κακή βούληση. Πίστευαν ότι η επαφή με αυτούς τους ανθρώπους θα μπορούσε να μολύνει την ατμόσφαιρα του αναπτυσσόμενου εμβρύου και να έχουν μια κακή επίδραση στο παιδί. Μια έγκυος γυναίκα κρατιόταν μακριά από τα ξέφρενα πάρτι, τη βαριά εργασία και το αλκοόλ, και ήταν απασχολημένη με τη Φύση, με θρησκευτικές λειτουργίες, με ευγενή λογοτεχνία και μουσική. Της δινόταν η ευκαιρία να κοιμάται καλά και να έχει συντροφιά μόνο εκείνους που ήταν ευτυχισμένοι, υγιείς και γεμάτοι αγάπη και σοφία. Πίστευαν ότι μια τέτοια κατάσταση θα βοηθήσει το μέλλον του παιδιού σε μεγάλο βαθμό.

Αν συγκρίνουμε την κατάσταση αυτή με τη σημερινή εποχή, θα βρούμε το λόγο για τον οποίο έχουμε τόσα πολλά προβλήματα με την παραβατικότητα. Οι σημερινές έγκυες γυναίκες οδηγούν τα αυτοκίνητά τους κάθε μέρα σε ένταση και φόβο. Εργάζονται κάτω από πολλαπλές πιέσεις και πολλά είδη ερεθισμού. Ξοδεύουν πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση, μέσω της οποίας το έγκλημα, η απληστία, το μίσος, η ζήλια, ο φόβος συνεχώς εντυπώνονται στη συνειδητότητα της αναπτυσσόμενης οντότητας.

Προσθέστε σε αυτό την ρύπανση του νερού, των τροφίμων και του αέρα. Μια τέτοια ατμόσφαιρα δεν θα είναι επωφελής για τον ερχομό του μωρού, και μετά από τη γέννηση θα εξακολουθεί να μην έχει ιδανικές συνθήκες. Η μητέρα σύντομα να επιστρέψει στην εργασία της. Η baby sitter θα πάρει τη θέση της, και τελικά το παιδί θα εκτεθεί στην τηλεόραση με όλες τις κακές επιρροές της. Θα μένει συνήθως μόνο του, μέχρι ο πατέρας και η μητέρα να επιστρέψουν σπίτι, και η αγάπη που θα του δείξουν δεν θα είναι γεμάτη από ενέργεια και ακτινοβολία. Υπό αυτές τις συνθήκες, το παιδί δεν θα έχει την απαραίτητη προσοχή, φροντίδα και συντροφιά της μητέρας του ιδιαίτερα, και πολύ λίγο από τον πατέρα του. 


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Christ, The Avatar of Sacrificial Love


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα