Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Πανάδες στο πρόσωπο: Μυστικά υγείας για να τις αντιμετωπίσετε

πανάδες

Oι πανάδες ή μελάσματα είναι σκουρόχρωμες κηλίδες, που εμφανίζονται στα μάγουλα, στο μέτωπο, στο άνω χείλος, στο πιγούνι ή στο λαιμό.

Ιδιαίτερα το καλοκαίρι οι πανάδες αποτελούν τον τρόμο και τον φόβο των γυναικών αφού ο ήλιος ενοχοποιείται γαι την εμφάνισή τους. Τις περισσότερες φορές οι πανάδες έχουν διάμετρο μεγαλύτερη από 1 εκατοστό και δεν προκαλούν αλλοίωση στην υφή του δέρματος.
Οι πανάδες οφείλονται σε κληρονομική προδιάθεση, ορμονική διαταραχή ή χρήση για μεγάλο διάστημα φαρμάκων που αυξάνουν την ευαισθησία του δέρματος στον ήλιο.
Αντιμετώπιση
Για να απαλλαγείτε από τις πανάδες μπορείτε να κάνετε τις ειδικές θεραπείες που θα σας συστήσει ο δερματολόγος ή να ξεκινήστε κάποιοα τοπική αγωγή, δηλαδή με κάποια κρέμα αποχρωματισμού.

Καθαρισμός προσώπου
Ρόλο κλειδί παίζει ο συστηματικός καθαρισμός του προσώπου ώστε να απομακρύνεται η λιπαρότητα από το δέρμα. Επίσης η απολέπιση του προσώπου μία με δύο φορές την εβδομάδα ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και καθαρίζουν οι πόροι
Παράλληλα οι πανάδες εξαλείφονται με ειδικές κρέμες και χημικά πίλινγκ υπόσχονται την απομάκρυνση των πανάδων. Πάντως  να θυμάστε ότι η οριστική εξάλειψη των πανάδων είναι δύσκολη και θέλει αρκετό χρόνο.
Εάν έχετε ανοιχτό φωτότυπο, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα και τεχνικές θα απαλλαγείτε τελείως. Πιο δύσκολες περιπτώσεις είναι αυτές των σκουρόχρωμων επιδερμίδων, όπου η απόλυτη ίαση είναι αδύνατη αλλά είναι δυνατή η καλυτέρευση της εικόνας.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα