Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Οι top λόγοι που οι άνδρες δεν έχουν…αντοχές στο σεξ μετά τα 40!

σεξ

Όσο και αν δεν είναι ευρύτερα αποδεκτό από το ισχυρό φύλο μετά την ηλικία των 40 χάνουν τις αντοχές τους στο σεξ.

Εκτός όμως από την ηλικία υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορούν να σαμποτάρουν τις αντοχές στο σεξ όπως απέδειξε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Central European Journal of Urology.
Διαβάστε τι έδειξαν τα πορίσματα της έρευνας!

Παχυσαρκία
Οι επιστημονικές έρευνες τεκμηρίωσαν ότι όσοι είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι έχουν 30%-90% περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από στυτική δυσλειτουργία.
Όπως εξηγούν οι ειδικοί, τα παραπανίσια κιλά αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας, υπέρτασης, υπερχοληστερολαιμίας και διαβήτη, καταστάσεις που συνδέονται με τη σεξουαλική ανικανότητα.
Αντικαταθλιπτικά
Η λήψη ορισμένων φαρμάκων που χορηγούνται για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του άγχους ενοχοποιούνται για την εμφάνιση προβλημάτων στυτικής λειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτιση στους μισούς άνδρες που τα λαμβάνουν.
Καθιστική ζωή
Νεότερες μελέτες αποδεικνύουν ότι οι άντρες που ασκούνται συστηματικά μειώνουν κατά 70% τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας σε σχέση με όσους δεν γυμνάζονται καθόλου. Αυτό συμβαίνει επειδή η άσκηση συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους, διασφαλίζει την καλή λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων και κατ’ επέκταση βελτιώνει τη ροή του αίματος.
Κάπνισμα
Σχεδόν σε όλα τα πακέτα τσιγάρων αναγράφεται η προειδοποίηση ότι οι καπνιστές διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να εμφανίσουν στυτική δυσλειτουργία. Και αυτό γιατί η νικοτίνη συστέλλει ακόμη περαιτέρω τα αιμοφόρα αγγεία, εμποδίζοντας την καλή ροή του αίματος που είναι απαραίτητη για την απογείωση των ανδρικών προσόντων.
Φάρμακα για τον έλεγχο της χοληστερόλης
Έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα φάρμακα που συνταγογραφούνται συχνά για τον έλεγχο των τιμών της χοληστερόλης μπορεί να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα