Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ο “ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ” ΑΠ’ΤΟ 2479 & ΤΟ MONTAUK PROJECT



Ο “Χρονοταξιδιωτης” Al Bielek υποστηρίζει πως μέσα από το Πρόγραμμα Montauk, μία μυστική έρευνα σχετική με τα ταξίδια στον χρόνο, έμεινε δύο χρόνια στο Έτος 2479 και επέστρεψε για να διηγηθεί όλα όσα είδε:
Πιστεύεις πως το ταξίδι στον χρόνο είναι εφικτό; Σύμφωνα με τις συμβατικές θεωρίες ένα τέτοιο ταξίδι είναι πρακτικά αδύνατο, τουλάχιστον για τον άνθρωπο. Αν κάποιος μπορέσει να ταξιδέψει γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός τότε θεωρητικά θα μπορέσει να ταξιδέψει μέσα στον χωροχρόνο, και άρα στο παρόν ή και το μέλλον. Αρκετοί είναι οι ερευνητές που πιστεύουν πως αποδείξεις τέτοιων χρονοτάξιδων μπορούν να βρεθούν σε αρχαία κέιμενα. Στο αρχαίο Ινδικό κείμενο Mahabharata που γράφτηκε τον 8ο αιώνα Π.Χ, περιγράφεται πως ο Βασιλιάς Raivata ταξίδεψε στους ουρανούς για να συναντήσει τον Δημιουργό Θεό Brahma, για να επιστρέψει στην Γη εκαντοντάδες χρόνια στο Μέλλον. Σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ασπαστούμε μία τέτοια πιθανότητα ταξιδιού στο μέλλον, αν και φαίνεται πως υπάρχουν ενδείξεις τέτοιων ταξιδιών, έστω και σε συνειδησιακό επίπεδο.

Ο “Χρονοταξιδιωτης”  απο το 2479 και το Montauk Project

O Al Bielek είναι ένας άνθρωπος που διηγείται μία διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με την ιστορία του, όχι μόνο κατάφερε να ταξιδέψει στο Μέλλον, αλλά κατόρθωσε να επιστρέψει και να περιγράψει όλα όσα συνέβησαν εκεί. O Bielek περιγράφει όλα όσα θυμάται από τις έξι εβδομάδες που έμεινε στο έτος 2137 αλλά και τα δύο χρόνια που πέρασε στο 1749. Η ιστορία αυτού του ανθρώπου είναι εξωπραγματική αν μη τι άλλο, και αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως όλα εκείνα που ανέφερε έχουν ξεκινήσει ή θα ξεκινήσουν να συμβαίνουν στο άμεσο μέλλον. Η Νέα τάξη πραγμάτων και η δραματική κλιματική αλλαγή που θα εξουθενώσει τη Γη, είναι μερικές από τις θεωρίες που υποστηρίζει πως θα συμβούν μαζί με πολλά ακόμη, που έστω και αν παραπέμπουν σε ένα καλοστημένο μεταφυσικό Hoax (φάρσα), αξίζει να γίνουν γνωστά.

Ανάμεσα στα πολλά παράδοξα που αναφέρει ο Bielek βρίσκεται και το Πρόγραμμα Montauk: Μια υποτιθέμενη σειρά από μυστικά Project της Κυβέρνησης των Η.Π.Α που έλαβαν χώρα στο Camp Hero και/η στον Σταθμό της Αεροπορίας του Montauk στο Long Island, όπου οι ερευνητές ανέπτυξαν τεχνικές Ψυχολογικού Πολέμου και εξέλιξαν εκλεπτυσμένες τεχνικές Ταξιδιού στον Χρόνο. Το Montauk Project ενέπνευσε μία σειρά από Ντοκιμαντέρ και άπειρα βιβλία που προσπάθησαν πολύ να περιγράψουν όσα συνέβησαν σε αυτά τα υποτιθέμενα άκρως απόρρητα Project που δημιούργησαν μηχανές ταξιδιού στον χρόνο.

Σύμφωνα με τις αναφορές, οι δραστηριότητες του Bielek ήταν να χειρίζεται τις λειτουργίες του προγράμματος Mind Control και την δεκαετία του 1980 όταν τα προγράμματα ελέγχου του χρόνου ήταν έτοιμα για λειτουργία, συμμετείχε σε μερικά πειράματα ταξιδιού στον Χρόνο. Μάλιστα οι αναφορές γίνονται αρκετά υπερβολικές αφού υποστηρίζουν πως ταξίδεψε στον Πλανήτη Άρη σε αρκετές κιόλας περιπτώσεις, και θυμόταν αρκετά άλλα ταξίδια που πραγματοποίησε με την ομάδα του σε άλλους πλανήτες για να συλλέξουν Φως και σκοτεινή ύλη καθώς και στο έτος 6037!
Αρκετοί είναι αυτοί, και ίσως δικαίως, που παραμένουν δύσπιστοι για όλα όσα υποστηρίζει ο Bielek για τα χρονοτάξιδά του, αλλά και ολόκληρο το Montauk Project, ενώ άλλοι θεωρούν πως είναι ζήτημα χρόνου προτού διαρρεύσουν τα απόρρητα έγγραφα που θα επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του προγράμματος αλλά και των πειραμάτων για ταξίδια στον Χωροχρόνο.
Πρόκειται τελικά για μία κρυφή Πραγματικότητα ή για μία από τις πάμπολλες Συνωμοσιολογικές φάρσες; Δείτε τα Videos που ακολουθούν και σχηματίστε την δική σας άποψη για όσα υποστηρίζει ο Al Bielek!

ancient-code

Αναδημοσίευση από mindhack

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα