Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Η προσπάθεια επιβράδυνσης της κίνησης της γης η αιτία της οικονομικής κρίσης και αναστάτωσης στην νότια Ευρώπη και Αφρική!!



Να γιατί η Νότια Ευρώπη έχει οικονομική κρίση και απέναντι τα κράτη της Αφρικής Λιβύη κλπ. είναι σε αναστάτωση:

Οι εξουσιαστές μας προσπαθούν να κάνουν την γη να περιστρέφετε πιο αργά γύρω από τον εαυτό της και γύρω από τον ήλιο .Άρα με αυτόν το τρόπο αλλαζει η ροή του ημερησίου πλανητικού χρόνου .. ο ημερήσιος χρόνος του πλανήτη μας κυλά πιο αργά .. η γη επίσης καθώς περιφερεται πιο αργά γυρω απο τον ηλιο αλλαζει η ροη του ετησιου πλανητικου χρονου .. η περιφορα γυρω απο τον ηλιο κραταει περισσοτερο ...εχουμε λοιπον μια χρονικη υστερηση, ενα εξοικονομημα χρονου μια παραταση χρονου .. μια ανασχεση της φυσικης κοσμικης κινησης αρα και της κοσμικης εξελιξης ...


ΜΙΑ ΣΒΟΥΡΑ ΑΥΤΟΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ (Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ...) ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ<< ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ >>ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ ,,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΕΓΜΑ -ΔΙΚΤΥΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΒΑΡΥΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ(τυπου Cern αλλά γιγάντιο ) ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ ( ΕΥΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΙΚΗ ΖΩΝΗ ) ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΣΒΟΥΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ . 



Για τον σκοπό αυτό ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ .ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΔΗΜΟΣΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤ΄΄ΕΠΕΚΤΑΣΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ...Να ΛΟΙΠΟΝ
ΕΛΛΑΔΑ ,ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ γιατί έχουν πτώχευση και απέναντι
ΛΙΒΥΗ ,ΤΥΝΗΣΙΑ ,ΜΑΡΟΚΟ ,ΑΙΓΥΠΤΟΣ ,ΣΥΡΙΑ ,ΙΡΑΚ είναι όλα κουλουβάχατα . 


Τα φτιάξανε επίτηδες για να κάνουν την δουλειά τους ανενόχλητοι . 

Ποιος κοιτάει αυτά που γράφω όταν δεν έχει ψωμί να φάει ή όταν έχει πόλεμο; 

Τι κάνουν ; 

Μα γιγάντιο ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ τύπου Cern.

Που θα γίνει; 

Δεν ξέρω αλλά οι φωτιές στην Αρκαδία και οι φαρδύς δρόμοι που κάνουν και θα κάνουν εξυπηρετούν την δική τους εργασία και όχι την δική μας ευκολία στην μεταφορά κατι με βαζει σε υποψια .



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα