Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ – ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΜΑΚΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ – ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


Ας μη θάψουμε την ψυχή στον τάφο, νομίζοντας ότι ο θάνατος σημαίνει αφανισμό. Αντίθετα, ας βλέπουμε τον θάνατο σαν μια πόρτα μέσω της οποίας οι γενναίες ψυχές που προοδεύουν αφήνουν τη γήινη ζωή και μπαίνουν στη φωτεινή, πάντα γαλήνια περιοχή του κοινού για όλους συμπαντικού σπιτιού. Οι θνητοί φόβοι, η θλίψη, τα όνειρα και οι ψευδαισθήσεις χάνονται. Το σκοτάδι του θανάτου αλλάζει και γίνεται φως ενός όμορφου αστρικού σύμπαντος. Γιατί να οικτίρουμε τους νεκρούς? Με νέα σοφία που αποκτούν, αυτοί οικτίρουν εμάς. Δεν μπορούμε να τους δούμε με τα χονδροειδή, πνευματικά τυφλά υλικά μάτια μας, αλλά εκείνοι μπορούν να βλέπουν, με τα πνευματικά τους μάτια, και την υπέρ-σφαίρα τους και τη γη ταυτόχρονα. «Μη προσβάλλετε τον θάνατό μου με τα δάκρυά σας, εσείς που μείνατε σ’ αυτήν την έρημη όχθη να θρηνείτε και να λυπάστε. Εγώ είμαι που σας λυπάμαι».
Ο θάνατος είναι η απόλυτη αποκοπή της πράνα (του κύριου νευρικού ρεύματος της ζωικής δύναμης) από ένα συγκεκριμένο σώμα. Είναι μια κατάσταση παθητικής, ακούσιας χαλάρωσης που επέρχεται από αρρώστια, ατύχημα, ή θλίψη. Η βίαιη, ξαφνική και «μόνιμη» αποσύνδεση του ζωικού ρεύματος από τη σωματική λάμπα, αποσύνδεση που πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι είναι αφανισμός της ζωής, είναι στην πραγματικότητα μόνο μια προσωρινή κατάσταση. Δεν είναι το τέλος των πραγμάτων, αλλά μια μεταφορά από τις υλικές εμπειρίες στη χονδροειδή επικράτεια της μεταβαλλόμενης ύλης σε πιο αγνή χαρά στο αστρικό βασίλειο με τα πολύχρωμα φώτα.
Οι άνθρωποι των οποίων το αιτιατό και το αστρικό σώμα είναι σπιλωμένα με σπόρους φαύλου κάρμα (παλιές πράξεις) και με απαίσιες επιθυμίες φοβούνται εξαιρετικά κατά το κάλεσμα του θανάτου και αγωνίζονται πολύ σκληρά να τον ξεχάσουν. Θέλουν να μείνουν στο διαμέρισμα-σπίτι της σάρκας ακόμα και όταν η γήινη βίζα τους λήγει. Ο νόμος όμως της αλλαγής, ή θανάτου, τους εκδιώκει με τη βία. Η βαθιά νοητική αγωνία που εγείρεται σε τέτοιους ανθρώπους κατά την ανεπιθύμητη εκδίωξή τους, τους κάνει μη συνειδητούς κατά τον θάνατο. Τους χρειάζεται πολύς καιρός για να ανακτήσουν πλήρη συνειδητότητα στον αστρικό κόσμο. Ανάλογα με την ποιότητα των λεπτοφυών σωμάτων τους, οι ασώματες ψυχές πηγαίνουν για να ζήσουν σε διαφορετικές δονητικές περιοχές από πράνα ή ζωική ενέργεια, στον άπειρο χώρο.
Το σώμα αποτελείται από έξυπνα οργανωμένες κινήσεις, κινήσεις αισθητήριων εντυπώσεων (του υλικού σώματος), ενέργειας (του λεπτοφυούς σώματος) και από ιδέες (του αιτιατού σώματος) που περιστρέφονται γύρω από το εγώ. Η ψυχή δεν έρχεται πίσω στη συνειδητότητά της του Πνεύματος για όσο το εγώ κυβερνά τα τρία σώματα. Αυτό το εγώ υπάρχει στην κατάσταση της σωματικής συνειδητότητας ή ταύτισης του εαυτού με το σώμα.
Είναι το εγώ που λέει «Περπατάω» κλπ. Το εγώ υπάρχει επίσης στη συνειδητότητα των ονείρων που γνωρίζει «Ονειρεύομαι». Υπάρχει επίσης κατά τον βαθύ ύπνο. Εξαιτίας της δραστήριας παρουσίας του εγώ, η ψυχή δεν έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον εαυτό της. Η λύτρωση έγκειται απόλυτα στην ολοκληρωτική απελευθέρωση της ψυχής από την ταύτισή της με τα τρία σώματα. Οι μεγάλες ψυχές μετενσαρκώνονται στα τρία σώματα χωρίς να είναι προσκολλημένες σ’ αυτά ή ταυτισμένες μ’ αυτά.


ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


Οι σπουδαστές του Self-Realization Fellowship γνωρίζουν τη μέθοδο με την οποία μπορούν να αποκόπτουν το ζωικό ρεύμα από ολόκληρο το σώμα μέσω συνειδητής θέλησης, ελευθερώνοντας έτσι τη συνειδητότητά τους από τον φόβο του θανάτου. Όπως ο ηλεκτρισμός δεν «πεθαίνει» όταν σπάσει η λάμπα μέσα στην οποία ρέει, αλλά απλώς αποσύρεται μέσα στη γεννήτρια, έτσι και ο πραγματικός Εαυτός ποτέ δεν αφανίζεται, αλλά αποσύρεται στον άπειρο, πανταχού παρόντα Εαυτό όταν οι ζωικές δυνάμεις του ανθρώπου αποκόπτονται από τη σωματική λάμπα.
Είτε είμαστε σ’ αυτή τη ζωή είτε στην αστρική, δεν υπάρχει θάνατος. Πάντα είμαστε στην αγκαλιά του Θεού. Όταν πηγαίνετε στον αστρικό κόσμο, η γήινη ζωή γίνεται μη πραγματική για σας, και η αστρική ζωή φαίνεται πραγματική. Και όταν έρχεστε πάλι στη γήινη ζωή, η αστρική ζωή γίνεται μη πραγματική για σας και η γήινη φαίνεται πραγματική. Πρέπει όμως να ξέρετε ότι κι οι δύο αυτές εμπειρίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα όνειρα που ονειρεύεται ο Θεός. Κάποια μέρα, όταν Τον βρείτε θα αφυπνιστείτε απ’ όλα αυτά τα όνειρα της «ζωής» και του «θανάτου».
Οι ουτοπικές ιδέες του ανθρώπου προέρχονται από τις εμπειρίες του στην αστρική χώρα. Ακόμα όμως κι όταν φτάνετε στο παραδείσιο αστρικό βασίλειο δεν θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Πρέπει να ελευθερωθείτε απ’ όλες τις ψευδαισθήσεις, είτε του υλικού κόσμου είτε του αστρικού κόσμου ώστε να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε ότι είστε το αιώνια μακάριο Πνεύμα.

ΦΤΑΣΤΕ ΤΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Η επαφή με τα αστρικά όντα είναι εφικτή και με τη δύναμη της παθητικότητας και με τη δύναμη της αυτοσυγκέντρωσης. Ένα μέντιουμ κατά τις πνευματιστικές πρακτικές μπορεί να προσελκύσει την παρουσία αστρικών όντων ενόσω είναι σε ορισμένη κατάσταση καταληψίας, αλλά αυτή η πρακτική είναι επικίνδυνη. Τα αστρικά όντα μπορούν και πρέπει να προσελκυστούν συνειδητά. Στην αρνητική κατάσταση της καταληψίας μόνο αδέσποτες, περιπλανώμενες, ασώματες ψυχές κυριεύουν το σώμα στο οποίο έχουν προσκληθεί, και μπορεί να το βλάψουν με το να μείνουν για πολύ. Οι μεγάλες ψυχές στον αστρικό κόσμο δέχονται μόνο τις προσκλήσεις της προσευχής, της αγάπης και του διαλογισμού. Οι άλλοι τρόποι δεν τις προσελκύουν, ούτε αυτές εκδηλώνουν την παρουσία τους μέσω θνητών μέντιουμ που δεν είναι υψηλά ανεπτυγμένα πνευματικά.
Για να επιτύχετε συνειδητή επικοινωνία με επιθυμητά αστρικά όντα, πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να διαθέτετε την επιθυμία και την υπομονή και τη δύναμη. Και πρέπει να ακολουθήσετε τον νόμο. Πώς? Το πνευματικό μάτι είναι το όργανο. Είναι το ραδιόφωνο με το οποίο μπορείτε να εκπέμπετε, και ο λήπτης με τον οποίο μπορείτε να συντονιστείτε με τον άλλο κόσμο. Πολλοί από σας ξέρετε ότι αν αγαπάτε πολύ κάποιον που πέθανε, μπορείτε να τον δείτε σε όνειρα. Τέτοιες εμφανίσεις δεν είναι πάντα απλές αντανακλάσεις των σκέψεών σας. Μερικές φορές οι αγαπημένοι που έφυγαν προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί σας όταν κοιμάστε. Είναι επίσης πιθανό να «συντονιστείτε» με αγαπημένους που πέθαναν και ξαναγεννήθηκαν στη γη. Στα όνειρα δεν μπορείτε να τους στείλετε κανένα μήνυμα, παρόλο που μπορεί να σας μιλούν. Στην υπερσυνείδητη κατάσταση όμως μπορείτε να ξέρετε πώς να τους εντοπίζετε και επίσης να τους μιλάτε. Συμβαίνει το εξής: η καρδιά στέλνει ορισμένες δονήσεις. Και έρχονται στον εγκέφαλο ορισμένες αποκριτικές ηλεκτρικές ώσεις. Τότε, κατά τη διάρκεια της βαθιάς αυτοσυγκέντρωσης, όταν όλες οι άλλες σκέψεις έχουν υποχωρήσει, εμφανίζεται η επιθυμητή εικόνα. Αυτό που πρέπει να μάθετε είναι πώς να συντονίζεστε με το υπερσυνείδητο.
Αν δεν αγαπάτε ένα πρόσωπο, δεν μπορείτε να το βρείτε. Και αν είστε θλιμμένοι ή θρηνείτε για κάποιον που πέθανε, μπορεί να τον κρατάτε δεμένο με τη γη. Αυτή η στάση είναι ιδιοτελής. Κλαίτε για τον εαυτό σας εξαιτίας της δικής σας απώλειας. Μπορείτε να τον βοηθήσετε πολύ περισσότερο αν απλώς στέλνετε την αγάπη σας. Να εκπέμπετε σκέψεις αγάπης. Τέτοιες σκέψεις ταξιδεύουν μέσω του αιθέρα και τις λαμβάνουν οι ψυχές που έφυγαν. Όταν στέλνετε μέσω του αιθέρα μια σκέψη που είναι έξυπνα οδηγημένη, αν η σκέψη είναι συνεχής, τελικά θα φτάσει σ’ αυτόν που θέλετε, ακόμα κι αν δεν ξέρετε πού είναι.

Αν χάσετε λόγω θανάτου κάποιον πολύ αγαπημένο σας, και αν σας είναι αδύνατο να τον ξεχάσετε, ακόμα και μετά το πέρασμα πολλών ετών, τότε μπορείτε να προχωρήσετε και να τον βρείτε με τον εξής τρόπο: (Να εξασκείστε σ’ αυτό δύο ώρες κάθε μέρα, για μήνες, η, αν χρειαστεί, για χρόνια.) Να κάθεστε σε μια ίσια καρέκλα και να εξασκείστε για μια ώρα στη ανώτατη τεχνική αυτοσυγκέντρωσης που ξέρετε (γράφεται στα μαθήματα). Μετά να σηκώνετε τα χέρια σας και να συγκεντρώνεστε στα ακροδάχτυλα. Μετά να συγκεντρώνεστε στο σημείο μεταξύ των φρυδιών, να βλέπετε το πνευματικό μάτι, και να χρησιμοποιείτε τη θέλησή σας να έρθετε σε επαφή με το αστρικό σώμα της ψυχής που έφυγε συνεχόμενα. Να περιστρέφετε τα χέρια σας πολύ απαλά και κυκλικά προς τον βορρά, τον νότο, τη δύση και την ανατολή. Σε κάθε κατεύθυνση του κύκλου γύρω από τον οποίο κινείται το χέρι σας, να προσπαθείτε να νιώσετε την παρουσία του αστρικού σώματος της ψυχής που έφυγε.
Όταν τα δάχτυλά σας νιώσουν ότι τον έχετε αγγίξει, όπως συνηθίζατε να τον αγγίζετε όταν ζούσε στη γη, η καρδιά σας θα νιώσει ρίγη συγκίνησης. Συνεχίστε να τον οραματίζεστε στο πνευματικό μάτι και θα τον δείτε. Καθοδηγήστε τα δάχτυλά σας και την καρδιά σας να δείξουν το μέρος όπου ο φίλος σας ξαναγεννήθηκε, ανάλογα με την κατεύθυνση στην οποία τον αισθανθήκατε με τα δάχτυλά σας. Όταν τον νιώσετε μέσω των δαχτύλων και της καρδιάς σας, και μπορείτε να τον δείτε και μιλήσετε μαζί του, μπορεί να σας πει πού είναι στον αστρικό κόσμο, ή οπουδήποτε έχει ξαναγεννηθεί. Τότε θα υπάρχει μεγάλη χαρά!
Δεν πρέπει να νιώθετε αβοήθητοι μπροστάστο γεγονός του θανάτου. Δεν πρέπει να δεχτείτε το διάταγμα της μοίρας και να αρχίσετε να ξεχνάτε τον αληθινό, τέλειο φίλο σας. Σε όλη σας τη ζωή να εκπέμπετε σ' αυτόν την αθάνατη αγάπη σας, μέχρι να καταφέρετε να δείτε το αστρικό του σώμα, ή μέχρι αυτός (ή αυτή) εμφανιστεί σ’ εσάς με το συνηθισμένο ένδυμα ενός ανθρώπινου σώματος.
Αν είχατε έναν τέλειο φίλο που πέθανε με αποκαλούμενο πρόωρο θάνατο, να κάνετε την ακόλουθη διαβεβαίωση μετα τον διαλογισμό. Να κοιτάτε στο σημείο μεταξύ των φρυδιών να βλέπετε το φως, και να εκπέμπετε το μήνυμά σας: «Αγαπημένε, παρηγορήσου. Λάβε τις δονήσεις μου της πάντα ζωντανής αγάπης. Συνάντησέ με πάλι σύντομα». Αν κάνετε αυτήν την άσκηση πιστά, θα δείτε ότι ζωντανές, στοργικές δονήσεις θα ξεχύνονται μέσα σας μέσω του πνευματικού ματιού σας. Θα συνειδητοποιήσετε την παρουσία του χαμένου τέλειου φίλου σας. Ακόμα κι αν ο φίλος σας ήδη ξαναγεννήθηκε στη γη, το αστρικό σώμα του θα ανταποκριθεί και θα προβληθεί σαν εικόνα στο πνευματικό σας μάτι.
Οι ασώματες ψυχές μπορούν να εντοπιστούν συνειδητά απ’ αυτούς που μπορούν να «ζουν χωρίς να αναπνέουν» και που μπορούν συνειδητά να παρατηρούν το υλικό σώμα τους και να αποσυνδέονται απ’ αυτό. Και απ’ αυτούς που μπορούν να διατηρούν τη συνειδητότητά τους κατά τη διάρκεια του ύπνου και τον βαθύ ύπνο του θανάτου. Μόνο οι ανεπτυγμένες ψυχές που μπορούν να ζουν χωρίς να αναπνέουν και χωρίς να χτυπά η καρδιά τους έχουν συνειδητή επίγνωση της αληθινής κατάστασης του θανάτου (κατά τον οποίο η αναπνοή και ο σφυγμός σταματούν επίσης). Οι μη ανεπτυγμένες ψυχές πέφτουν στο ασυνείδητο όταν χάνουν την αναπνοή τους. Οι ανεπτυγμένες ψυχές σ’ αυτή τη γη μπορούν συνειδητά να πηγαίνουν όπου θέλουν στον αστρικό κόσμο. Κι εκεί, με διαίσθηση, μπορούν να ανιχνεύσουν την παρουσία των ψυχών που αναζητούν. Γι’ αυτό, η εξάσκηση στη διακοπή της αναπνοής σε σιωπή είναι σχεδόν μια προϋπόθεση, ένα διαβατήριο, που απαιτείται για να μπορεί ο άνθρωπος να μπει συνειδητά στον αστρικό κόσμο.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα