Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Πώς να παρασκευάσετε Φυσικό Βιάγκρα χρησιμοποιώντας μόνο 2 συστατικά!

Ένα ισχυρό φάρμακο για τους άνδρες είναι το βιάγκρα. Μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική λειτουργία και απόδοση, αλλά μόνο μια χούφτα ανθρώπων γνωρίζει πώς να προετοιμάσει ένα παρόμοιο φάρμακο στο σπίτι.
Τα ισχυρά αφροδισιακά που περιέχονται σε αυτό το σπιτικό Βιάγκρα μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε παντοπωλείο.
Να πώς να το προετοιμάσετε:

Συστατικά
Καρπούζι
Φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού
Για τη βελτίωση της γενικής υγείας σας, καθώς η κιτρουλίνη και το λυκοπένιο στο καρπούζι περιέχουν πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά  και έχουν ισχυρές αφροδισιακές ιδιότητες που θα βελτιώσουν τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι. Θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση αλατιού, ζάχαρης ή οποιονδήποτε άλλων γεύσεων που θα μπορούσαν να μειώσουν τις ισχυρές επιδράσεις των συστατικών κατά την προετοιμασία του φυσικού Viagra.
Παρασκευή
Ξεκινήστε με την κοπή του καρπουζιού σε μικρά κομμάτια, τα οποία στη συνέχεια, τα τοποθετείτε στο μπλέντερ για να πάρετε περίπου 1 λίτρο χυμό καρπουζιού. Επίσης, η φλούδα του καρπουζιού είναι πλούσια σε  κιτρουλίνη  οπότε φροντίστε να την χρησιμοποιήσετε κι αυτήν. 
Όταν ο χυμός είναι έτοιμος τον ρίχνουμε  σε μια κατσαρόλα και βράζουμε για λίγα λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε τα υλικά καλά και μέχρις ότου η ποσότητα του μείγματος μειωθεί στο μισό συνεχίζουμε να το βράζουμε.
Τώρα, αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για μία ώρα, στη συνέχεια το μεταφέρουμε σε ένα καθαρό γυάλινο μπουκάλι και το διατηρούμε στο ψυγείο μας.
Από 2 κουταλιές της σούπας έως το 1/3 του φλιτζανιού, ότι ποσότητα προτιμάτε, πίνουμε αυτό το καταπληκτικό ρόφημα  το πρωί με άδειο στομάχι καθώς επίσης και το βράδυ. 
Σύντομα η σεξουαλική δραστηριότητα και απόδοσή σας  θα βελτιωθεί αν το καταναλώνετε τακτικά. 
Το ποτό αυτό είναι ασφαλές να καταναλώνετε από ανθρώπους όλων των ηλικιών και των δύο φύλων.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα