Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Δείτε ποια είναι η καλύτερη στάση στο σεξ για να συλλάβετε!

στάση σεξ



Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά η στάση στο σεξ φαίνεται ότι επηρεάζει και τις πιθανότητες σύλληψης.

Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα γονιμότητας, Δρ Marilyn Glenville, οι πιθανότητες σύλληψης αυξάνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό όταν ο άντρας βρίσκεται από πάνω. Ο κύριος λόγος είναι ότι με τη στάση το σπέρμα απελευθερώνεται πιο κοντά στον τράχηλο της μήτρας και είναι ευκολότερο να φτάσουν τα σπερματοζωάρια στο ωάριο.
Όπως αναφέρει η ειδικός οι στάσεις που επιτρέπουν τη ροή του σπέρματος προς τη μήτρα και τις σάλπιγγες ευνοούν τη σύλληψη!

Από την άλλη πλευρά επισημαίνει η Δρ Marilyn Glenville, οποιαδήποτε στάση στο σεξ αντιτίθεται στο νόμο της βαρύτητας (π.χ. γυναίκα από πάνω), δυσκολεύει την πορεία των σπερματοζωαρίων προς το ωάριο που βρίσκεται στη σάλπιγγα.
Εκτός λοιπόν από την σωστή διατροφή, την καλή φυσική κατάσταση και την αποχή από το αλκοόλ, τα ζευγάρια που θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες να κάνουν παιδί καλό είναι να προτιμούν και την «παραδοσιακή» στάση στην περίπτωση που θέλουν να έρθει γρήγορα ο πελαργός!
Πάντως πρόσφατα ο Δρ Άνταμ Μπάλεν, καθηγητής Αναπαραγωγικής Ιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ληντς, δηλώσε πως «το πιο σημαντικό για ένα ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί είναι να κάνει πολύ σεξ –όσο σεξ θέλει, όπως θέλει– και να το απολαμβάνει».
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα